Gość: bolewora IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.06.02, 12:31 Chce kupić mojej 17 letniej córce skuter nie bardzo drogi ale bezpieczny / o ile skuter wogóle może być bezpieczny/ przeznaczony do jazdy po mieście Link Zgłoś Obserwuj wątek
geminix Re: Skuter-jaki wybrać 17.06.02, 13:19 Nie bardzo się na tym znam, ale moim zdaniem kup jej po prostu najtańszy. Jak go ukradną będzie mniejszy żal, osiągi wszystkie mają prawie identyczne, bajery się nie liczą, może tylko w grę wchodzić awaryjność, ale w takim razie kup najtańszy z dobrej firmy, nie wiem może benelli, piagio albo jakiegoś koreańca np kymco lub coś w tym rodzaju. O bezpieczeństwie raczej zapomnij. Jakby nie zachwalały wszelkie firmy swoich wyrobów jest ono tylko iluzoryczne. Po prostu kup jej dobry kask, kurtkę z żółwiem (tylko nie wiem czy dziewczyna będzie chciała ją nosić :) - w jej wieku to tak jak z okularami :)) i ochraniacze i tyle. pozdrawiam Rafał Link Zgłoś
Gość: pss Re: Skuter-jaki wybrać IP: 62.233.138.* 17.06.02, 14:01 Gość portalu: bolewora napisał(a): > Chce kupić mojej 17 letniej córce skuter nie bardzo drogi ale bezpieczny / o > ile skuter wogóle może być bezpieczny/ przeznaczony do jazdy po mieście Zajrzyj na stronę www.skutery.net , znajdziesz tam sporo informacji, testów i przede wszystkim opini uzytkowników skuterów poczynając od popularnych pięćdziesiatek. Pozdrawiam Piotr Link Zgłoś
Gość: Doki BMW C1 IP: *.turboline.skynet.be 17.06.02, 23:30 Jedyny skuter na tyle bezpieczny, ze ma homologacje do jazdy bez kasku. Link Zgłoś
Gość: Burza Re: Skuter-jaki wybrać IP: 62.89.80.* 18.06.02, 07:30 Dla córy ? Ja chiba dla siebie kupię... Do pracy codziennie 2*10 km w korkach... Wachy od cholery, pieprzone parkomaty (trzeba kombinowaćjak koń w piachu) a takim pierdopędem jak go przemalować z tych idiotycznych kolorków to nawet nie taki straszny obciach ;-) Ja też uważam że wszystkie są równe oprócz supermarketowych... Burza Link Zgłoś
Gość: Doki Re: Skuter-jaki wybrać IP: 195.13.26.* 18.06.02, 12:38 W supermarketach to motorowery sprzedaja, nie skutery. Skuter jak marzenie ma 500 cm pojemnosci. Link Zgłoś