haga1 29.04.05, 14:33 czekamy, na tańszą wersję - bez bajerów, bo innaczej nie zrbi kariery na polskim rynku - jest za drogi Link Zgłoś Obserwuj wątek
sowik85 Re: Suzuki Swift 1.3 GS - powrót Swifta 29.04.05, 17:29 Wizualnie fajne autko- takie "z pazurkiem". Sliniczek niczego sobie, zawieszenie równiez OK. Tylko cena troche za wysoka- 50tys to moze nie kwota z segmentu wyzszego, ale mało to nie jest. Ale samochodzik w sam raz dla mnie, lubie taki małe zadziorne autka:) Link Zgłoś
dr.rocco Re: Suzuki Swift 1.3 GS - powrót Swifta 29.04.05, 18:29 Fajna furka , ale nie za taka cene , jak stanieje , to pewnie znajda sie chetni. Link Zgłoś
piotrpilinko Re: Suzuki Swift 1.3 GS - powrót Swifta 29.04.05, 20:15 Za rok w tej cenie pewnie wejdzie wersja 1.5 (vide Ignis). Na razie cena z kosmosu... Link Zgłoś
bambus_us Re: Suzuki Swift 1.3 GS - powrót Swifta 29.04.05, 21:37 Troche przypomina mi Mini Cooper,ale troche tanszy . Link Zgłoś
adrian4u Re: Suzuki Swift 1.3 GS - powrót Swifta 29.04.05, 22:15 Zawsze możecie wybrać tańsze GLX - co prawda bez kurtynek, poduszek bocznych i klimy, ale o 5000 tańsze. A przy okazji - w porównaniu z konkurencją i tak oferuje to samo o ile nie więcej za niższą cenę... btw. gdyby jeszcze były w ofercie Swifty takie, jakich parę było na premierze, to łojć, działoby sięL:):):) (fele OZ, progi inne, inne zderzaczki i wydechy, inne spojlerki - ktoś chce, to mam fotki:) Link Zgłoś
albercik7 Re: Suzuki Swift 1.3 GS - powrót Swifta 30.04.05, 00:57 takie autko z bajerami bylo w Lipsku .fajne autko ale wolalbym z mocniejszym motorkiem cena taka sobie . Link Zgłoś
adrian4u Re: Suzuki Swift 1.3 GS - powrót Swifta 30.04.05, 08:21 inne swifty - 1.25 diesel - 1.5 102(?)km benz - 1.5 150km benz GTi wejdą sukcesywnie do 2006 - jak chcesz teraz 1.3 z innym wyposażeniem lub np. golasa, to trzeba do Węgier jechać... A ja widziałem odbajerzonego w wawce - w victorii, na prezentacji i oficjalnej premierze:D:D:D:D A jaki balet był - mistrzostwo - w życiu bym się nie spodziewał takiego show... ciekawe, kto im to przygotował... Link Zgłoś
czarmit Re: Suzuki Swift 1.3 GS - powrót Swifta 05.05.05, 20:23 Fajne autko, ale jest mimo wszystko za drogie w swim segmencie. Przymierzam sie do kupienia tego auta, ale poczekam jak stanieje. Wersja GLX nie powinna byc drozsza od 42.000zl, a GS od 47.000zl. Wtedy autko mialoby szanse zchodzic jak "cieple buleczki". Jechalem nim na probnej jezdzie i myslalem, ze silniczek jednak jest troche mocniejszy przy tej wadze samochodu. Lubi wysokie obroty. Pozdrawiam Cezary Link Zgłoś