kompressor 25.05.05, 21:24 Zawsze mnie zastanawialo czemu na lawetach ciagnacych z Rzeszy widac wszystkie marki tylko nie.. Alfy Romeo ? Oto odpowiedz :) www.gry-online.pl/Galeria/Forum/5/170277619_small.JPG Link Zgłoś Obserwuj wątek
fazi_ze_sztazi Re: ZOOM 25.05.05, 22:09 jakis cyrkowiec pewnie by tak wjechal, ale jak tu wyjechac ?!?!?!? Link Zgłoś
dr.verte Re: ZOOM 25.05.05, 22:14 fazi_ze_sztazi napisała: > jakis cyrkowiec pewnie by tak wjechal, ale jak tu wyjechac ?!?!?!? Może by i wjechał tylko jakby wychamował. Link Zgłoś
fazi_ze_sztazi Re: ZOOM 25.05.05, 22:16 bok ma napewno pogiety, to i o przod nie ma sie co martwic... Link Zgłoś
dr.verte Re: ZOOM 25.05.05, 22:21 dr.verte napisał: > Może by i wjechał tylko jakby wychamował. wyhamował oczywiście Ale laweciarze potrafią być zdolni.Widziałem kiedyś dwie vectry postawione pionowo na przyczepie i związane ze sobą.Ten sam model.Jedna nie miała przodu druga tyłu.Z dwóch trupów zrobili jedno dobre. :-) Link Zgłoś
fazi_ze_sztazi Re: ZOOM 25.05.05, 22:24 dr.verte napisał: Jedna nie miała > przodu druga tyłu.Z dwóch trupów zrobili jedno dobre. :-) zrobili jedno, ale ja bym tego dobrym nie nazwal. wazne jednak ze sie sprzedalo.... Link Zgłoś