Gość: Krzysiek IP: *.bci.net.pl 22.07.02, 22:34 Interesują mnie opinie użytkowników tego auta,a w szczególności jak sprawuje się 1.2 8v w mieście, na trasie...pozdrawiam... Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: pio Re: punto 1.2 8v IP: *.attu.pl / 192.168.0.* 23.07.02, 08:04 Gość portalu: Krzysiek napisał(a): > Interesują mnie opinie użytkowników tego auta,a w szczególności jak sprawuje > się 1.2 8v w mieście, na trasie...pozdrawiam... mamy go od 02.2001. wszystko ok zadnych problemów,w środku b.duzo miejsca spalenie katalogowo mamy glownie jazde miszaną wychodzi 6.2 przy tym silniku przy wyprzdzniu 80-90 trochę mułowaty ale ogólnie jestęsmy b zadowoleni a na liczniku juz 42tys. Link Zgłoś
Gość: malko Re: punto 1.2 8v IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 10:32 mam od 1 maja 16v 3d, przebieg 8000km. Naprawdę udany samochód. Ergonomia bez zarzutu (jedynie przycisk awaryjnych jest zbyt blisko guzików od szyb). Super światła. Jak na razie wszystko jest ok. Jeździłem 8v i dlatego chciałem mieć koniecznie 16v. Osemka jest super w mieście, ale na trasie jest problem z wyprzedzaniem. Szesnastka właśnie na trsie dobrze ciągnie przy obrotach powyżej 3000. Jestem bardzo zadowolony. Pomyśl o dopłacie na 16v Link Zgłoś
Gość: pio Re: punto 1.2 8v IP: *.attu.pl / 192.168.0.* 24.07.02, 14:35 Gość portalu: malko napisał(a): > mam od 1 maja 16v 3d, przebieg 8000km. Naprawdę udany samochód. Ergonomia bez > zarzutu (jedynie przycisk awaryjnych jest zbyt blisko guzików od szyb). Super > światła. Jak na razie wszystko jest ok. Jeździłem 8v i dlatego chciałem mieć > koniecznie 16v. Osemka jest super w mieście, ale na trasie jest problem z > wyprzedzaniem. Szesnastka właśnie na trsie dobrze ciągnie przy obrotach powyżej > > 3000. Jestem bardzo zadowolony. Pomyśl o dopłacie na 16v ha!! też myślę nad zamiana na 16v robie duzo kilometrów ostatnio facet w salonie proponowal disela ale tego zwyklego nie wiem czy warto bo osiągi takie jak w 8v a swój sprzedałeś czy oddales do dilera ktory rocznik i za ile Link Zgłoś