Dodaj do ulubionych

punto 1.2 8v

IP: *.bci.net.pl 22.07.02, 22:34
Interesują mnie opinie użytkowników tego auta,a w szczególności jak sprawuje
się 1.2 8v w mieście, na trasie...pozdrawiam...
Obserwuj wątek
    • Gość: pio Re: punto 1.2 8v IP: *.attu.pl / 192.168.0.* 23.07.02, 08:04
      Gość portalu: Krzysiek napisał(a):

> Interesują mnie opinie użytkowników tego auta,a w szczególności jak sprawuje
      > się 1.2 8v w mieście, na trasie...pozdrawiam...
      mamy go od 02.2001. wszystko ok zadnych problemów,w środku b.duzo miejsca
      spalenie katalogowo mamy glownie jazde miszaną wychodzi 6.2 przy tym silniku
      przy wyprzdzniu 80-90 trochę mułowaty ale ogólnie jestęsmy b zadowoleni a na
      liczniku juz 42tys.
    • Gość: malko Re: punto 1.2 8v IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 10:32
      mam od 1 maja 16v 3d, przebieg 8000km. Naprawdę udany samochód. Ergonomia bez
      zarzutu (jedynie przycisk awaryjnych jest zbyt blisko guzików od szyb). Super
      światła. Jak na razie wszystko jest ok. Jeździłem 8v i dlatego chciałem mieć
      koniecznie 16v. Osemka jest super w mieście, ale na trasie jest problem z
      wyprzedzaniem. Szesnastka właśnie na trsie dobrze ciągnie przy obrotach powyżej
      3000. Jestem bardzo zadowolony. Pomyśl o dopłacie na 16v
      • Gość: pio Re: punto 1.2 8v IP: *.attu.pl / 192.168.0.* 24.07.02, 14:35
        Gość portalu: malko napisał(a):

> mam od 1 maja 16v 3d, przebieg 8000km. Naprawdę udany samochód. Ergonomia bez
        > zarzutu (jedynie przycisk awaryjnych jest zbyt blisko guzików od szyb). Super
        > światła. Jak na razie wszystko jest ok. Jeździłem 8v i dlatego chciałem mieć
        > koniecznie 16v. Osemka jest super w mieście, ale na trasie jest problem z
        > wyprzedzaniem. Szesnastka właśnie na trsie dobrze ciągnie przy obrotach
        powyżej
        >
        > 3000. Jestem bardzo zadowolony. Pomyśl o dopłacie na 16v

ha!! też myślę nad zamiana na 16v robie duzo kilometrów ostatnio facet w
        salonie proponowal disela ale tego zwyklego nie wiem czy warto bo osiągi takie
        jak w 8v a swój sprzedałeś czy oddales do dilera ktory rocznik i za ile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka