Gość: breskva IP: *.acn.pl / 10.131.131.* 25.07.02, 00:54 Czy macie jakies namiary na strony internetowe autokomisow berlinskich? kupujemy nowe auto i rozwazamy opcje sprowadzenia z Niemiec, chcemy porownac ceny i oferte. Dzieki za pomoc. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: xenon Re: Autokomisy w Berlinie? IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 01:10 wpisz se w jakiegoś gógla: berlin, autohaus, gebrauchte fahrzeuge/autos, pozdro Link Zgłoś
Gość: breskva Re: Autokomisy w Berlinie? IP: *.acn.pl / 10.131.131.* 25.07.02, 01:12 wpisywalam ale rezulaty mnie nie zachwycily--pojawily sie serwisy salonow itp. Bardzo przydalby mi sie jakis konkretny adres z duza iloscia ofert itp. Link Zgłoś
michal1974 Re: Autokomisy w Berlinie? 25.07.02, 08:37 Nie polecam ci auto salonow w Berlinie.Ceny tam sa zawyzone od 2000- 4000 Euro Nie mowiac o tym ze liczniki sa poprzekrecane i auta sa powypadkowe. Jesli chcesz kupic auto to tylko od dilera danej marki oni maja sprawdzone auta. Nie kupuj nigdy od Araba,Turka i innych podobnych. Jesli bys chcial od kogos prywatnego to tu masz link na najwieksza gazete w Berlinie z prywatnymi ogloszeniami. www.zweitehand.de/autohandel/anzeigen/ohnetel/frames/ahframeg.html Link Zgłoś
dlugopis Re: Autokomisy w Berlinie? 25.07.02, 09:23 Potwierdzam Jest tu najdrozej w Niemczech i pelno oszustow. Zagladnij na : www.mobile.dehttp://www.autoscout24.de Pozdrowionka Link Zgłoś
Gość: clik Potwierdzam... IP: 2.4.STABLE* / 170.205.220.* 25.07.02, 12:13 .. NIE kupowac w komisie gdzie wlascicielem ( sprzedawca ) jest Turek /Arab/Rosjanin (rosyjski Niemiec) Robia w balona az sie kuzy. Zadnej porady ..slyszy sie dokladnie to co sie "chce"uslyszec.. 1 bezwypadkowy? Tak ;) 2 Znam wlasciciela ..bardzo dbal tylko ma finansowe problemy i musial sprzedac. Sa tez bardzo natretni i nachalni. Zdazaja sie takie komisy gdzie stoja auta do poogladania , a na budce wisi kartka z nr telefonu ..w razie checi kupna zaraz sie ktos zjawi. TYLKO ..jesli chcesz cos zareklamowac? to poprostu odlozy sluchawke i juz. Link Zgłoś
Gość: SS Re: Autokomisy w Berlinie? IP: 150.254.215.* 27.07.02, 13:41 Potwierdzam, ze w Berlinie jest w komisach b. drogo. Obejrzalem dwa kilkanascie dni temu (z ciekawosci, bo mam nowy samochod) i mialem dodatkowa sastysfakce, ze nie skorzystalem z tej drogi nabycia auta. Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Bavaria IP: *.telia.com 27.07.02, 14:35 Berlin jest ostatnim miejscem gdzie mozna nabyc auto.Jedno z lepszych miejsc jest Bavaria.Zamozny kraj i w zwiaku ztym w lepszym stanie auta.Tam sie prosze porozgladac.Pzdr.Michal Link Zgłoś
Gość: breskva Re: Bavaria IP: *.acn.pl / 10.131.131.* 27.07.02, 17:36 Dzieki za odpowiedzi-zrezygnowalismy z wyjazdu do Berlina i kupilismy jednak w Polsce (prywatnie nie w autokomisie) kanadyjska wersje Toyoty Corolli 1.6 z 96 roku--dzisiaj wlasnie ja odebralismy i mam nadzieje ze bedzie nam tak dobrze sluzyla jak jej poprzedniczka z 88. Link Zgłoś