Dodaj do ulubionych

ubezpiecznie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 15:41
gdzie( u jakiego ubezpieczyciela) najkorzystniej ubezpiecyc samochod, 2 letnie
autoko? podzielcie sie doswiadczeniami prosze
Obserwuj wątek
    • wladek.bacz Re: ubezpiecznie 22.06.05, 19:52
      Najtaniej w link4.
    • rg73 Re: ubezpiecznie 22.06.05, 21:46
      omijaj Link 4, ja mam Skodę ubezpieczoną w Hestii, mam pakiet ubezpieczeniowy
      łącznie z oc prywatnym i ubezp. mieszkania. Polecam Panią Marzenę Walisiak w
      agencji róg Żwirki i Kościuszki
      ...... niezła laska.......
      • Gość: kleinee Re: ubezpiecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 08:52
        niezla laska mowisz...hi hi jestem kobietą , wolę facetów jednak!, dzieki za
        popdpowiedzi, generalnie waham sie miedzy link4 a alianz, jesli chodzi o koszty
        wyszlo bardzo podobnie
    • Gość: at Re: ubezpiecznie IP: *.net-serwis.pl 22.06.05, 22:05
      Sprawdź Allianz, jeśli chodzi o OC są najtańsi, mają też pakiety na auta do 5
      lat.
      • monday2 Re: ubezpiecznie 23.06.05, 10:35
        Gość portalu: at napisał(a):

> Sprawdź Allianz, jeśli chodzi o OC są najtańsi, mają też pakiety na auta do 5
        > lat.

też mam 2 letnią skodę i w poprzednich latach ubezpieczałem w pzu. Sprawdzałem
        w kilku innych i pzu było najtańsze - oczywiście oc i ac. A macie jakiś namiar
        do allianza lub innych żebym sprawdził jak to wygląda obecnie bo za miesiąc
        muszę znowu wykupić polisę.
        • Gość: kleinee Re: ubezpiecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 10:46
          ja jestem z lodzi , moge podac namiar na lodzki allianz
          • monday2 Re: ubezpiecznie 23.06.05, 10:50
            sprawdziłem przed chwilą w allianz chcą 1455 pln, a w pzu 1800. W jakich
            jeszcze towarzystwach warto sprawdzić?
          • Gość: kleinee Re: ubezpiecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 10:51
            agencja.allianz.pl/allrisk/
            piotrkowska 232/8, 250 55 44
            ja mam jeszcze jedno pytanko bo tego nie rozumiem( do tej pory sprawa polisy
            zajmowal sie maz ) co znaczy amortyzacja auta w ac? w link 4 zapytali czy chce z
            amortyzacje czy bez , pani cos mi tlumaczyla ale ja nie bardzo wiem o co chodzi?
            • Gość: kleinee Re: ubezpiecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 10:52
              ja sprawdzilam chyba wszystkie jakie istnieja , jedynie link4 ma podobną cene do
              allianz , reszta niestety wycenila polisę duzo drozej
        • Gość: zz Re: ubezpiecznie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 23.06.05, 23:34
          Tylko Allianz są tańsi i daja samochód zastępczy wrazie (na 7 dni
          maksymalnie) "dzwona"
    • Gość: at Re: ubezpiecznie IP: *.net-serwis.pl 23.06.05, 16:55
      Na stronach www.allianz.pl/x_main.php?id_kategorii=779 i www.tanieoc.pl można
      skalkulować ubezpiecznie. W moim przypadku (silnik 1,6 i max. zniżki za
      bezszkodowość) najtańsze OC jest w Allianz, bo 498 zł a w Link 4 ok. 550 zł.
      Allianz jest godną polecenia firmą ze względu na szybką likwidację szkody
      zarówno w przypadku wypadku jak i kradzieży. Natomiast Link 4 nie znam od tej
      strony.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka