druid_ 04.08.02, 22:36 Troche zaczyna mnie nudzic to forum. Dlatego pytam, czy mam je opuscic na zawsze? Glosuj teraz. Glosowanie trwa do polnocy 10 sierpnia. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Marek Zostan IP: *.atlanta-26-27rs.ga.dial-access.att.net 04.08.02, 22:39 Mam podobny dylemat. Ale zdecydowalem ze ja tu zostaje. Proponuje zrobic to samo. Okres wakacyjny sie skonczy i znowu forum zawrzy dyskusjami z cyklu "Najlepszy pojazd swiata - Toyota Yaris" albo "Uzywany Yaris - czy warto" ze nie wspomne o "Cos mi piszczy w Yarisie" czy tez "Fabia kontra Yaris" albo "Wlasciciele Yarisow jezdza tylko na swiatlach!". Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Zostan IP: *.toya.net.pl 04.08.02, 22:43 Co was pogielo?!To kto bedzie babom tlumaczyl,dlaczego auto jezdzi?Albo kombinowal,jak druid pod gore,ze swiatla stopu sa calkiem niepotrzebne? Link Zgłoś
Gość: Jankes Zostan IP: 5.1R2D* / 3.179.77.* 05.08.02, 00:37 Druid! Zostan, Kto nam bedzie uzrozmaical zycie i zdawal glupie( z pozoru) pyatnia. Bo one prowokuja i wbrew pozorom z tych pytan rodza sie czasem madre odpowiedzi. Tak czy inaczej PZDR JANKES Link Zgłoś
Gość: ARAFAT Re: Zostan IP: *.FLNT.splitrock.net 05.08.02, 01:35 Zostan robaczku bez ciebie nie bedzie folkloru. Zreszya ostatnio troche podupadles i od momentu opon zimowych jest z toba kiepsko. Ja jestem na razie w uspieniu ale po wakacjach bede terroryzowalem firma Renault Ja glosuje zostan z nami Pozdrawiam ARAFAT Link Zgłoś
Gość: Remo Re: Czy mam opuscic to forum - glosuj teraz IP: *.zetokat.com.pl / 192.168.0.* 05.08.02, 09:19 Podaj jakiś nr 0-700, albo chociaż gdzie sms'a wysłać... Tak głosować za friko to mi się nie chce... Link Zgłoś
Gość: Sven Re: Czy mam opuscic to forum - glosuj teraz IP: 217.153.10.* 05.08.02, 10:05 Zostan, zostan. Nie kombinuj. Link Zgłoś
Gość: Michal To jest polecenie------zostan------i---- juz. IP: *.telia.com 05.08.02, 10:31 Podpisuje sie pod wypowiedzia Jankesa.Pamietaj jak nas opuscisz to tutaj zapanuje smutek,radosc zniknie razem z Toba,a chyba tego niechcesz co? Swiat tak jest skonstruowany,ze wmomencie duzych emocji nastepuje wzrost temperatury i emocji Ty wlasnie jestes tym wentylem bezpieczenstwa ,ktory pozwala sobie regulowac przyjemne cisnienie na tym forum.Klart och slut-czyli gotowe i koniec. Pzdr.Michal Link Zgłoś
Gość: 130rapid Zostań, zostań!!! IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.02, 14:59 Gość portalu: Michal napisał(a): > Pamietaj jak nas opuscisz to tutaj zapanuje smutek,radosc zniknie razem z Toba,a chyba tego niechcesz co? Swiat tak jest skonstruowany,ze wmomencie duzych emocji nastepuje wzrost temperatury i emocji Ty wlasnie jestes tym wentylem bezpieczenstwa ,ktory pozwala sobie regulowac przyjemne cisnienie na tym forum.Klart och slut-czyli gotowe i koniec. Czterema łapkami głosuję za zostanięciem druida na naszym forumie!!! ;-) Link Zgłoś
Gość: azemski Typowy Druid IP: *.electrolux-na.com 05.08.02, 14:28 No i znowu Druid wywoluje burze. Alez oczywiscie Robaczku, zostan. Milo czasami czytac jak niedoswiadczeni forum'owicze skacza do gory po Twoim prowokacyjnym tekscie. Czy ".. bolki" to Twoje?. pozdrowienia Link Zgłoś
Gość: mać Re: Typowy Druid IP: 62.233.145.* 05.08.02, 15:07 zostań. bez ciebie bedzie smutno jakoś... Link Zgłoś
Gość: orion Re: Czy mam opuscic to forum - glosuj teraz IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 05.08.02, 16:00 Zostań druidzie zostań. Dodaj tylko proszę trochę humoru do swojej uszczypliwosci i prowokacyjności. Proszę bo lubie czytać zacietrzewione posty, pod warunkiem jednak, że znajdują się w nich oryginalnie lub zaskakująco wyrażone opinie i docinki z których można się chociaż pośmiać. Znudziły mi się natomiast proste k.... ch.... g.... itd. To budzi niesmak, zwłaszcza podane w znacznej ilości i bez odpowiednich przypraw. ;))) Pozdrawiam mocno. orion Link Zgłoś
Gość: piotras Re: Czy mam opuscic to forum - glosuj teraz IP: *.lubin.dialog.net.pl 05.08.02, 17:08 Zostań! Co prawda po tym Peru obniżyłeś nieco loty,ale to kwestia aklimatyzacji (mam nadzieję). P.S. Czytam swoim kurom twoje posty.Lepiej się niosą! Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Czy mam opuscic to forum - glosuj teraz IP: *.telia.com 05.08.02, 19:21 Jet lag funkcjonuje do dwoch tygodni po powrocie do swojej strefy czasowej. Wtym czasie czlowiek jest w stanie doslownie niewazkosci.Takze Druidzie jestes wytlumaczony w 100% Pzdr.Michal P.S Czy wiecie ze piloci obslugujacy linie atlantycka moga tylko leciec w ciagu miesiaca dwa razy,bez uszczerbku dla zdrowia.Tak jest przestrzegane w zachodnich liniach lotniczych. Link Zgłoś
kostas Re: Czy mam opuscic to forum - glosuj teraz 06.08.02, 13:13 ZOSTAŃ!!! bożyszcze Ty mój!!! jesteś głosem mojego drugiego JA!!! Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Czy mam opuscic to forum - glosuj teraz IP: 212.160.165.* 06.08.02, 13:20 Kazda wioska potrzebuje dyzurnego glupka. Zostan Link Zgłoś
Gość: Andre Re: Czy mam opuscic to forum - glosuj teraz IP: *.pcplus.com.pl 06.08.02, 21:50 Zmądrzej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link Zgłoś
Gość: martynka Re: Czy mam opuscic to forum - glosuj teraz IP: *.lukowa7.waw.pl / 192.168.1.* 08.08.02, 18:42 Druidku, odkąd wróciłeś z Peru Twoje posty nie są już tak wysublimowane i prowokacyjne...Podejrzewam , że przeżyłeś tam jakis szok, doznałeś jakiegoś głębokiego olśnienia....Zmądrzałeś.....Zostań, zostań....Bo inaczej - Marek ma rację - będzie tylko o yarisach i fabiach....... Link Zgłoś
Gość: rysiu Re: Czy mam opuscic to forum - glosuj teraz IP: *.oceanic.domain / 192.168.2.* 09.08.02, 14:44 Jestem nowy i nie za bardzo wiem kim jesteś druidzie i dlaczego wszyscy za tobą tęsknią , ale jeśli twoja obecność ma ubarwić to forum to jestem za tym żebyś został.Faktycznie jak mówi martynka - gdzie się nie ruszyć to fabia albo yaris. Link Zgłoś