paul_78 10.07.05, 13:16 Warto sprowadzić? W Niemczech roczne, z pełnym wyposażeniem kosztują ok. 80.000 PLN. Kto ma albo jeździł? Jak się sprawuje? Interesuje mnie tylko Cooper S, 163KM. Link Zgłoś Obserwuj wątek
fazi_ze_sztazi Re: Mini Cooper S 10.07.05, 19:36 jechalem tylko na jezdzie probnej, wersja wolnossaca 1.6. autko prowadzi sie swietnie, ciekawe w srodku, fotele przecietne, przyspieszenie zadne (wersja z automatem, 3 osoby, wlaczona klima). domyslam sie ze w wersji turbo bylo by inaczej, o ile lepiej nie wiem. auto wylacznie dla 2 osob, ktokolwiek siada z tylu przypomina mu sie w tym momencie maluch. skromniutki bagaznik. wersja cabrio wyglada stylowo. za $25,000 nie kupil bym tego za cholere, wiec to jest raczej samochodzik dla prawdziwych fanow marki. troche tego jezdzi po ulicach, z reguly panie w srednim wieku i kolesie okolo 25-30 lat. pzdr. Link Zgłoś
wio4litery Re: Mini Cooper S 10.07.05, 19:42 paul_78 napisał: > Warto sprowadzić? W Niemczech roczne, z pełnym wyposażeniem kosztują ok. > 80.000 PLN. Kto ma albo jeździł? Jak się sprawuje? Interesuje mnie tylko > Cooper S, 163KM. Zdaniem niektórych (np. Obrotów), to najlepsza przednionapędówka świata. Jeśli nawet przesadzają, to niewiele. Jeździłem tym po Niemczech. Super. Przyspieszenie, brzmienie, prowadzenie - pierwsza klasa. Skrzynia mogłaby być trochę lepsza. Ogólnie - polecam. w4l Link Zgłoś
devote Re: Mini Cooper S 10.07.05, 20:01 dosc awaryjne auto.nic powaznego sie nie psje tylko rozne duperele,trzaski,skrzypi przynajmniej takie sa opinie w usa Link Zgłoś