zagussia 20.07.05, 20:05 W pzu wyliczyli mi 1700zł w Uniqa 1150? macie jakies opinie o Uniqa? Link Zgłoś Obserwuj wątek
kszyrztow Re: UNIQA czy PZU 20.07.05, 20:09 zagussia napisała: > W pzu wyliczyli mi 1700zł w Uniqa 1150? macie jakies opinie o Uniqa? Nie bądź frajer(ka) i nie płac 1700 zł. Jamrożemu? Belce? Kaczmarkowi? No daj spokój. Dla zasady ubezpiecz się w Uniqa, tymbardziej że o tyle taniej.. Link Zgłoś
dark13 Re: UNIQA czy PZU 20.07.05, 20:48 pewnie ze olac PZU jesli chodzi o oc to najlepiej wykupic tam gdzie taniej ty i tak nie bedziesz z niego kozystac masz tylko je miec Link Zgłoś
leslaw_m Re: UNIQA czy PZU 20.07.05, 21:16 jesli oc to ubezpiecz taniej, jesli masz sumienie kogos narazać w razie kolizji z twojej strony na nerwy. nie mówię,ze tylko pzu,bo po co dokładać rękę do afer, ale pamiętaj ,ze uniqa wypłat unika, o czym sam miałem okazję się przekonać Link Zgłoś
leslaw_m Re: UNIQA czy PZU 20.07.05, 21:19 zeby mnie policja nie naszła to powiem konkretnie: za wymianę drzwi i lakierowanie całego boku wyliczyli 1800pln, dodam ,ze była to moja jedyna w życiu stłuczka,zeby nie pojawiły się zarzuty,ze "trzaskam auta" Link Zgłoś
guciaa Re: UNIQA czy PZU 04.08.05, 21:09 kwos jeszcze sie wypowie..ostatecznie wyliczyli mi 1630zł za pzu komplet i w uniqa 1030zł..to jest 600zł róznicy- sama nie wiem co mam zropbic:( Link Zgłoś
walluk UNIQA czy PZU 05.08.05, 12:27 Jeśli o OC chodzi to jak bedzie taniej możesz się nawet ubezpieczyć u sąsiada jak ma tylko pozwolenie na prowadzenie ubezpieczeń OC. Przeciez i tak nigdy z własnego OC nie skorzystasz tylko ewentualnie poszkodowany przez Ciebie kierowca. Stąd zasada - bierz tam OC gdzie taniej. Link Zgłoś
dgr Re: UNIQA czy PZU 05.08.05, 14:16 Tak sobie czytam te propozycje ubezpieczenia OC, jakoby najlepiej ubezpieczyć się u najtańszego, bo w końcu to nie sprawa sprawcy czy poszkodowany będzie miał problemy z naprawą swojego pojazdu. I jestem ciekawy, czy zmienicie kiedyś zdanie jak ktoś taki uderzy w wasz samochód i to WY będziecie mieli problemy z ubezpieczycielem. Link Zgłoś
walluk Re: UNIQA czy PZU 05.08.05, 14:23 Aż tak naiwny nie jestem żebym wierzył że ktoś sie ubezpieczy w "lepszym" Towarzystwie Ubezpieczeniowym abym ja mógł dostać bezproblemowo odszkodowanie. Pozatym kto to wie które TU jest dobre a które złe. Stąd najmadrzejszym wyjściem jest się ubezpieczyć tam gdzie taniej. Tymbardziej że warunki ubezpieczenia są nadane ustawą i wszędzie sa jednakowe. Link Zgłoś