Dodaj do ulubionych

tablice rejestracyjne

12.08.02, 09:54
Czy wiecie jaka jest procedura, w przypadku kiedy zgubi się jedna tablicę.
Czy zostaja te same numery, czy trzeba przerejestrować samochód.
Dzieki za info.
Obserwuj wątek
    • Gość: ffmarkus Re: tablice rejestracyjne IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 12.08.02, 11:32
      Tylko i wyłącznie nowe blachy. Nie ma możliwości powtarzania tych samych
      numerów(nawet na jednej blasze). PZDR
      • bee26 Re: tablice rejestracyjne 12.08.02, 11:58
        Czy wiecie ile to moze potrwac?
        • Gość: 130rapid Re: tablice rejestracyjne IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.02, 12:06
          Miesiąc na próbnych tablicach masz jak w banku. A najgorsze jest usunięcie
          naklejki z poprzednim numerem z przedniej szyby. Spróbuj odklejać na gorąco
          (tzn. podgrzewając naklejkę suszarką do włosów).
          Pociesz się, mnie czekają próbne tablice w tym tygodniu. Biurokraci trochę na
          mnie zarobią...
          • bee26 Re: tablice rejestracyjne 12.08.02, 12:30
            Dlaczego miesiąc na próbnych, samochód był kupiony juz jakis czas temu. Po co
            mi próbne?? O cholera no tak zapomniałam o tej naklejce :(((
            • Gość: gosia Re: tablice rejestracyjne IP: *.centertel.pl 12.08.02, 13:56
              bee26 napisała:

> Dlaczego miesiąc na próbnych, samochód był kupiony juz jakis czas temu. Po co
              > mi próbne?? O cholera no tak zapomniałam o tej naklejce :(((
              Poszlam do urzedu, wypelnilam taki papierek oswiadczenie, ze zagubilam tablice
              rejstracyjna i nie klamie i dali mi nowe. Zaplacilam za komplet tablice + dowod
              + naklejka. Nie daja probnych, bo przeciez nie maja co sprawdzac, dokumenty juz
              sa w urzedzie, tylko dokladaja tam nowe informacje. A co do naklejki to nie
              zdazylam nakleic nowej, bo sprzedalam auto. Jezdzilam chyba z kilka dni na
              starej.

Pozdrowienia
              gosia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka