bee26 12.08.02, 09:54 Czy wiecie jaka jest procedura, w przypadku kiedy zgubi się jedna tablicę. Czy zostaja te same numery, czy trzeba przerejestrować samochód. Dzieki za info. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ffmarkus Re: tablice rejestracyjne IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 12.08.02, 11:32 Tylko i wyłącznie nowe blachy. Nie ma możliwości powtarzania tych samych numerów(nawet na jednej blasze). PZDR Link Zgłoś
Gość: 130rapid Re: tablice rejestracyjne IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.02, 12:06 Miesiąc na próbnych tablicach masz jak w banku. A najgorsze jest usunięcie naklejki z poprzednim numerem z przedniej szyby. Spróbuj odklejać na gorąco (tzn. podgrzewając naklejkę suszarką do włosów). Pociesz się, mnie czekają próbne tablice w tym tygodniu. Biurokraci trochę na mnie zarobią... Link Zgłoś
bee26 Re: tablice rejestracyjne 12.08.02, 12:30 Dlaczego miesiąc na próbnych, samochód był kupiony juz jakis czas temu. Po co mi próbne?? O cholera no tak zapomniałam o tej naklejce :((( Link Zgłoś
Gość: gosia Re: tablice rejestracyjne IP: *.centertel.pl 12.08.02, 13:56 bee26 napisała: > Dlaczego miesiąc na próbnych, samochód był kupiony juz jakis czas temu. Po co > mi próbne?? O cholera no tak zapomniałam o tej naklejce :((( Poszlam do urzedu, wypelnilam taki papierek oswiadczenie, ze zagubilam tablice rejstracyjna i nie klamie i dali mi nowe. Zaplacilam za komplet tablice + dowod + naklejka. Nie daja probnych, bo przeciez nie maja co sprawdzac, dokumenty juz sa w urzedzie, tylko dokladaja tam nowe informacje. A co do naklejki to nie zdazylam nakleic nowej, bo sprzedalam auto. Jezdzilam chyba z kilka dni na starej. Pozdrowienia gosia. Link Zgłoś