llidkaa Re: porysowalam auto-prosze o pomoc 28.07.05, 16:41 auto jest koloru czarnego i zrobilam kilka długich rys, w jaki sposob samemu moge to zamalowac, kupilam czarny lakier do rys w samochodowym ale jak to sprobowalam zamalowac to ten lakier odstaje i to widac, czym mozna to wypolerowac lub co innego moge zrobic. Nie stac mnie na lakiernika. Link Zgłoś
paul_78 Re: porysowalam auto-prosze o pomoc 28.07.05, 16:43 llidkaa napisała: > auto jest koloru czarnego i zrobilam kilka długich rys, w jaki sposob samemu > moge to zamalowac, kupilam czarny lakier do rys w samochodowym ale jak to > sprobowalam zamalowac to ten lakier odstaje i to widac, czym mozna to > wypolerowac lub co innego moge zrobic. Nie stac mnie na lakiernika. Jeśli rysy nie są głębokie, to spróbuj pastą ścierną. Link Zgłoś
llidkaa Re: porysowalam auto-prosze o pomoc 28.07.05, 16:50 rysy nie są głebokie, tylko lakier zszedł. Link Zgłoś
dark13 Re: porysowalam auto-prosze o pomoc 28.07.05, 16:53 llidkaa napisała: > rysy nie są głebokie, tylko lakier zszedł. jesli sa rysy do bialego to tylko prowizorka pozostaje sa specjalne kredki troche mozna zatuszowac Link Zgłoś
hondziarz Re: porysowalam auto-prosze o pomoc 28.07.05, 18:19 jakiej pomocy oczekujesz? Przyjazdu i pomalowania go? trzeba jechać do lakiernika i tyle. Trudne nie? Link Zgłoś
llidkaa Re: porysowalam auto-prosze o pomoc 28.07.05, 19:57 hondziarz akurat od ciebie rady mam gleboko w d.... Link Zgłoś
red_qublik [...] 28.07.05, 20:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
odin-2 [...] 28.07.05, 20:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
entry Re: porysowalam auto-prosze o pomoc 28.07.05, 20:18 jak do podkładu (wysedł biały kolor) to: 1) tylko lakiernik (nic nie widać i drogo), 2) zamaskować lakierem w sztyfcie - widać z bliska 3) zamaskować kredką - kiepsko i tylko do pierwszego mycia, 4) zostawić i poczekać, aż ktoś Cię zahaczy - (metoda najtańsza, a nawet zyskowna, ale trzeba czekać ;) Link Zgłoś