Dodaj do ulubionych

TOYOTA COROLLA

21.08.02, 15:23
Wszyscy niezwykle sie podniecaja tym samochodem , a to przeciez nic wiecej jak jakis Lanos II wogole w tym miejsca nie ma (chyba tylko dla mikrych ludzi -japonczykow), a niezawodnosc bardzo przesadzona , poza tym blacha do bani i rdzewieje.Kupa zlomu a nie wspanialy samochod ! Ludzie chyba tylko kupuja go ze wgzledu na marke i cene.
Obserwuj wątek
    • Gość: gonzoR Re: TOYOTA COROLLA IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.02, 15:33
      tommy_the_gun napisał:

> Wszyscy niezwykle sie podniecaja tym samochodem , a to przeciez nic wiecej
      jak
      > jakis Lanos II wogole w tym miejsca nie ma (chyba tylko dla mikrych ludzi -
      japo
      > nczykow), a niezawodnosc bardzo przesadzona , poza tym blacha do bani i
      rdzewie
      > je.Kupa zlomu a nie wspanialy samochod ! Ludzie chyba tylko kupuja go ze
      wgzled
      > u na marke i cene.

pij więcej coli to puści ci rdza spod sufitu...
      • tommy_the_gun Re: TOYOTA COROLLA 21.08.02, 15:35
        pewnie posiadasz corolle :)
        • Gość: Lop Re: TOYOTA COROLLA IP: 157.25.88.* 21.08.02, 16:36
          a ty pewnie posiadasz wytwór niemieckiej technologii? Od razu ci wyjaśnie - nie
          jeżdż Corollą ani innym modelem Toyoty.
          Co ci rdzewieje, gdzie ci Toyota rdzewieje, może w 10 latkach.
          Chopie, zastanów się co piszesz,poczytaj troszkę,wybierz się na jazde próbną i
          dyskutuj.
          Ty, a może ci wywalili z roboty z któregoś z salonów Toyoty i prowadzisz
          prywatną wendete???
        • Gość: gonzoR Re: TOYOTA COROLLA IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.02, 16:46
          tommy_the_gun napisał:

> pewnie posiadasz corolle :)
          okularnica z '98

225tys.km, zero rdzy, głąbie, zima -20 pali jak ta lala, regularne przeglądy i
          jazda, jazda, jazda...
          a tak w ogóle to spadaj z forum frustracie z kaszlaka
        • tommy_the_gun Re: TOYOTA COROLLA 21.08.02, 16:49
          2 lata rsza na blasze przy kolach i na hamulchach.
          Ludzie wyluzujcie sie ja wyglaszam jedynie swoja opinie , a nie powiedzialem ze nie nawidze ludzi ktorzy maja corolle. Mam wrazenie ze niektorzy podchodza strasznie osobiscie....
          • ziolek73 Re: TOYOTA COROLLA 21.08.02, 17:04
            Fakt, na forum bardzo latwo i bezkarnie mozna sie obzucic blotem.
            In my opinion....
            Jezdzilem Toyotami:
            Corolla (okularnikiem 1.4 i starsza wersja 1.6), Carina (ostatnia wersja 1.6 i
            II @.0 D), Camry 2.2 z 94.
            Uwazam Toyoty za sprawne, bezawaryjne i przyjemne dla uzytkownika samochody.
            Corolla jest dla mnie zdecydowanie za mala, ale ja generalnie zle sie czuje w
            kompaktach. Cenowo jest to niewatpliwie atrakcyjny samochod na Polskim rynku.
            Bardzo duzo zalezy jak zwykle od wlasciciela a mniej od marki.

Wiadomosc dla pieniaczy, obroncow kraju kwitnacej wisni Obecnie jezdze
            niemieckim wynalazkiem, BMW i tez uwazam go za samochod godny polecenia.
            • Gość: Lop Re: TOYOTA COROLLA IP: 157.25.88.* 21.08.02, 17:38
              Nikt nie jest pieniaczem, ale opinie w stylu: chłam, kupa rdzewiejącego złomu
              heh, przesada.
            • Gość: Lop Re: TOYOTA COROLLA II IP: 157.25.88.* 21.08.02, 17:39
              Toyota corolla jest produkowana w Europie a niw w kraju kwitnącej wiśni.

tak na marginesie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka