marhac 29.08.05, 17:03 czy ktoś wie dlaczego większość (jeżeli nie wszyscy) policjantów z drogówki ma ...wąsy? Link Zgłoś Obserwuj wątek
niknejm Re: policjanci z drogówki 29.08.05, 17:12 Nie wiem. Też to zauważyłem. Może to symbol męskości, czy jak? Pzdr Niknejm Link Zgłoś
radioaktywny Re: policjanci z drogówki 29.08.05, 17:15 Michał Wołodyjowski - mały rycerzyk też miał wąsy, i dlatego wszyscy się go bali :-) Link Zgłoś
dr.verte Re: policjanci z drogówki 29.08.05, 17:31 radioaktywny napisał: > Michał Wołodyjowski - mały rycerzyk też miał wąsy, i dlatego wszyscy się go > bali :-) Ale Michał to był kurdupel,do Policji by go nie wzięli(od 175 cm.-przyp.)ale rzeczywiście sporo ma,niektórzy takie sumiaste.Cóż brody już nie wolno to nadrabiają długością wąsideł. Link Zgłoś
sakura7 Re: policjanci z drogówki 30.08.05, 07:46 oj, wydawalo mi sie ze widzialam policjanta z broda w Sopocie, byl tez dosc niski. Wygladal trochę jak Blekota z tego starego serialu "Arabela" :-) Poza tym dwoch kolesi z sopockiej drogówki nie ma wąchali. Pozostali - wyglad w 100 % odpowiadajacy stereotypowi drogówki. Link Zgłoś
emes-nju Re: policjanci z drogówki 29.08.05, 19:26 Moze po to, zeby latwiej bylo mamrotac pod nosem ile sie nalezy, jak juz dogada sie juz w sprawie nie dodawania punktow... Link Zgłoś
expertyzer mam inne zdanie 29.08.05, 20:18 Jakoś nie zauważyłem. Może we wsi Warszawa tak jest ,że mają wąsy? Link Zgłoś
marhac Re: mam inne zdanie 30.08.05, 21:27 szczerze mówiąc nie wiem, mieszkam we wsi Gdynia Link Zgłoś
kszyrztow Re: mam inne zdanie 31.08.05, 12:45 expertyzer napisał: > Jakoś nie zauważyłem. Może we wsi Warszawa tak jest ,że mają wąsy? A ja mam cokolwiek inne spostrzeżenia: czym bardziej oddalam się od stolicy, udział wąsaczy w drogówce (ogólnie w policji, gdyż na prowincji nie ma podziału funkcji) bardzo wyraźnie wzrasta. Link Zgłoś