Dodaj do ulubionych

Ford Ka - opinie, tuning

IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 22.09.01, 17:27
Witam
Mam 4 letnia "kaczke". Chcialbym poznac opinie innych uzytkownikow.
Ja osobiscie jestem zadowolony tylko czasem paleru brakuje, dlatego chcialbym
ja stuningowac tylko nie wiem od czego zaczac:)Zastanawialem sie na tlumikiem
Utera tylko nie wiem czy sa dobre.
Obserwuj wątek
    • Gość: Michal Re: Ford Ka - opinie, tuning IP: *.telia.com 22.09.01, 17:42
      Nie rob zadnych przerobek. To jest nabijanie klienta w kieszen, lepiej odloz te
      pieniadze na nowe auto,pamietaj Ford to jest Ford i zawsze sie moze wszystko
      zdarzyc.Pzdr.Michal P.S jak sie widzi takie male autko co "pierdzi" w
      nieboglosy a odjazdu niema to wszyscy sie pukaja w czolo. Jakbys tam mial pod
      maska 12V motor to co innego wszystko pasuje. Jeszcze raz, nie bierz sobie tego
      do serca i zbieraj juz na nowe auto.
      • Gość: maciek Re: Ford Ka - opinie, tuning IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 22.09.01, 20:00
        Spoko, ten silniczek 1,3 troche potrafi i wcale nie jest taki ociezaly
        zryw ma nawet niezly. Oczywiscie nie jest to 100 km czy wiecej ale wez pod
        uwage ze jest to dosyc lekkie auto!
        Pozdr
        A jakiego miales forda co sie tak psul?
    • Gość: Kicur Re: Ford Ka - opinie, tuning IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 19:36
      Ten Michal to troche (za przeproszeniem) pieprzy... Moze facet mial jakiegos
      zawodnego kiedys Forda - nie wiadomo...
      Ja jezdzilem Kaczka, przejechalem ponad 30.000 km i bylo SUPER! Zona do dzisiaj
      tęsknym okiem wspomina to auto.
      Nie tuningowalem go, ale bylem bardzo zadowolony.
      A Ty ile masz przejechane?
      • Gość: Kicur Re: Ford Ka - opinie, tuning IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 19:39
        Aha! I jeszcze: teraz mam drugiego Forda (Focusa - 45.000 km) i tez polecam!!
        • Gość: Maciek Re: Ford Ka - opinie, tuning IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 22.09.01, 19:57
          Cze Kicur!
          Mam przejechane 30 tys. Kupilem go w zeszlym roku od kobitki co jezdzila tylko
          do pracy i z powrotem. Co do jakosci forda nie nazekam ale... juz musialem np.
          czujnik przeplywu paliwa.! A Tobie tez sie cos psulo w Ka?
          Pozdr
          • Gość: Kicur Re: Ford Ka - opinie, tuning IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 23:56
            Przeslij mi adres maila na moj adres, to Ci wszystko opisze. Nie chce tutaj, bo
            od razu sie odzywaja jakies osoby z glupimi tekstami.
            PRZE@go2.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka