Dodaj do ulubionych

ciekawy artykuł o MB

20.10.05, 18:30
wiadomosci.onet.pl/1254692,720,kioskart.html
Obserwuj wątek
    • waskes29 Re: ciekawy artykuł o MB 20.10.05, 18:47
      Dobrze chociaz ze taki optymistyczny koniec artykulu bo uboot by Ciebie zjadl
      za to .
      Czyli wszystko dobrze co sie dobrze konczy.
      • pindoll Re: ciekawy artykuł o MB 20.10.05, 19:53
        waskes29 napisał:

> Dobrze chociaz ze taki optymistyczny koniec artykulu bo uboot by Ciebie
        zjadl
        > za to .

no właśnie długo sie łamałem czy wkleić ten link czy nie, bo wiem jak łatwo
        go "wkórwić" najeżdżając na MB :)
        A intencje mam nijakie - po prostu ciekawy, na temat artykuł i tyle.
    • unterseeboot Re: ciekawy artykuł o MB 20.10.05, 20:01
      czekałem na taki artykuł z wielka niecierpliwością :) ... i sie doczekałem i
      bach trafił kol.pindoll ....
      no to jedziemy.. :)))))

• unterseeboot Re: ciekawy artykuł o MB 20.10.05, 20:06
        ja bym ci radził wyciąć ten artykuł..... ;)
        wiesz , jak sie ktoś dowie co ma mercedesa i ciebie spotka to może być gorąco...

i te toyoty w tym tekście.... uuuuu masz chłopie przechlapane,, jak będziesz
        miał problem to cię mogę ochronić ;)
        ehh się naszukałeś i masz teraz problem .... staryyy

po ci to było !!! po co .... eh niedobrzeee...

pzdr. bardzo sopokojny podwodniak
        • pindoll Re: ciekawy artykuł o MB 20.10.05, 20:10
          unterseeboot napisał:

> bardzo sopokojny podwodniak

hehe, zaraz sprawdzimy:
          nie broń mnie przed nikim, bo obciachem jest mieć obrońcę - kolegę w starym,
          rdzewiejącym MB 190 200D, co jak go uderzy ktoś z tyłu, to mu lampa wypada -
          przednia... W biedzie poradze sobie sobie sam, dziękuję.
          pzdr. bardzo sympatyczny pindoll.
          • unterseeboot Re: ciekawy artykuł o MB 20.10.05, 21:52
            no nie trafiłeś do końca :)
            190e zero rdzy dosłowne zero 100% oryginał.... jak chcesz to możemy sie spotkać
            i zobaczysz ze nie gadam głupot... jestem bardzo zadowolony , jako że kończę
            studia taki samochód wiekowy 1991 jest dla mnie idealnym środkiem transportu :)
            sprowadziłem go sobie z niemiec na początku czerwca 04
            wcześniej jeżdziłem w 124 - baleron znajomy miał na taryfie
            jako pasażer miałem doczynienia z W 140 - katedra dwa razy jechałem i się
            zakochałem w Nim
            kiedyś dawno miałem też doczynienia z W 114 przed beczką...

I mam duzy sentyment do tej marki ale nie powiem że jestem "FANATYKIEM" jak
            kilka osób z tego forum do hondy civic .. :))))

Szczerze powiem że okulary mi nie leżą , na początku czyli w 95 bardzo mi sie
            podobały ale teraz wcale.
            C-klasa z 94 czyli następca mojej mercynki też mi nie lezy
            Najbardziej podobaja mi się te kanciaste 190 , 124 , 140 i wcześniejsze niebędę
            tutaj zawałał kodami ale wiadomo o ktróe chodzi... o te PERFEKCYJNE MERCEDESY
            którym 500tyś km nie odgrywały żadnych różnic .... ostatni z dobrych mercedesów
            to był 124
            Elektronika zawodzi ale to jest tak .... ale kto ponosi konsekwencję - człowiek
            i firmy które produkują awaryjne elementy - kooperanci.... jeśli układ ABS
            szwankuje to wina jest producenta ale w mediach mówi sie o marce... i tą
            różnicę trzeba dostrzegać.
            Każda firma chciała by produkowac super wozy jak najtaniej.... a wiadomo że
            Niemcy są krajem gdzie siła robocza jak to brzydko nazwę jest jedna z
            najdroższych.
            Ja się firmą mercedesa nie martwię. bo mam ciekawsze problemy ;)
            MB nigdy nie upadnie i będzie w czołówce, niezależnie czy cos im wypadnie
            nieprzyjemnego.
            Zauważ że tylko motocyków nie robią ;) a reszta segmentów jest nie do opisania -
            to potentat na cały świat....

Czytając Twoje słowa skierowane do mnie , uderza mnie złość i arogancja z
            powodu 190 -rdza . lampy wypadające,,, naprawdę to sam o sobie świadczysz i mam
            to gdzieś. Ja studiuję i niestać mnie na lepszy wóz ale pocieszam się jednym że
            jak na wiekowe auto zero problemów słowo honoru. pali za dotknięciem a zrobiłem
            nim już 15tyś i dochodzi do 200tyśkm i właśnie takie Mercedesy wypracowały tej
            marce słuszną reputację ale przez jakiś pajacyków w zarządzie pogorszyło sie co
            nieco

A wiesz co ci powiem ... ja przed zakupem miałem kilka różnych
            wariantów ,chociażby XM / Xantia , pezo306 , polduś , audi 80 , bmw 3 , no i
            124 ......
            ale prawda jest taka ze się kupuje wybrany model a nie markę !!!!!!!!!!!!
            bo kazda "stajnia" ma lepsze i gorsze "bolidy"
            np wolałem mieć 190 z końca produkcji niż 124 z początku.
            teraz mysle o 124 copue lub 190 evo 2,5 16v to są samochody z historią i walę
            że są stare - one dlamnie mają dusze i wspaniałą przeszłośc i jeśli trafi mi
            sie w niemczech dobry egzemplarz biorę takiego niż nowszego lub nowego fiata
            czy jakiegoś koreańczyka czy małego francuza - podobny koszt .
            Jesli sie zawiodę to trudno , w zyciu sie popełnia błędy ale jak narazie jak
            wczesniej juz pisałem jestem b.zadowolony z czarnej 190 ...
            jesli podasz maila chetnie przeslę fotki .. pozdrawiam :)
            • pindoll Re: ciekawy artykuł o MB 21.10.05, 10:06
              no no.... wyraźnie idzie na lepsze.. Może będą z ciebie ludzie. ;) Mail?
              pindoll@gazeta.pl. Czekam na foty :)
    • habudzik Re: ciekawy artykuł o MB 20.10.05, 21:55
      pindoll napisał:

> wiadomosci.onet.pl/1254692,720,kioskart.html

No to se Gavin Green ulżył i teraz spac będzie mógł spokojnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka