waskes29 Re: ciekawy artykuł o MB 20.10.05, 18:47 Dobrze chociaz ze taki optymistyczny koniec artykulu bo uboot by Ciebie zjadl za to . Czyli wszystko dobrze co sie dobrze konczy. Link Zgłoś
pindoll Re: ciekawy artykuł o MB 20.10.05, 19:53 waskes29 napisał: > Dobrze chociaz ze taki optymistyczny koniec artykulu bo uboot by Ciebie zjadl > za to . no właśnie długo sie łamałem czy wkleić ten link czy nie, bo wiem jak łatwo go "wkórwić" najeżdżając na MB :) A intencje mam nijakie - po prostu ciekawy, na temat artykuł i tyle. Link Zgłoś
unterseeboot Re: ciekawy artykuł o MB 20.10.05, 20:01 czekałem na taki artykuł z wielka niecierpliwością :) ... i sie doczekałem i bach trafił kol.pindoll .... no to jedziemy.. :))))) Link Zgłoś
unterseeboot Re: ciekawy artykuł o MB 20.10.05, 20:06 ja bym ci radził wyciąć ten artykuł..... ;) wiesz , jak sie ktoś dowie co ma mercedesa i ciebie spotka to może być gorąco... i te toyoty w tym tekście.... uuuuu masz chłopie przechlapane,, jak będziesz miał problem to cię mogę ochronić ;) ehh się naszukałeś i masz teraz problem .... staryyy po ci to było !!! po co .... eh niedobrzeee... pzdr. bardzo sopokojny podwodniak Link Zgłoś
pindoll Re: ciekawy artykuł o MB 20.10.05, 20:10 unterseeboot napisał: > bardzo sopokojny podwodniak hehe, zaraz sprawdzimy: nie broń mnie przed nikim, bo obciachem jest mieć obrońcę - kolegę w starym, rdzewiejącym MB 190 200D, co jak go uderzy ktoś z tyłu, to mu lampa wypada - przednia... W biedzie poradze sobie sobie sam, dziękuję. pzdr. bardzo sympatyczny pindoll. Link Zgłoś
unterseeboot Re: ciekawy artykuł o MB 20.10.05, 21:52 no nie trafiłeś do końca :) 190e zero rdzy dosłowne zero 100% oryginał.... jak chcesz to możemy sie spotkać i zobaczysz ze nie gadam głupot... jestem bardzo zadowolony , jako że kończę studia taki samochód wiekowy 1991 jest dla mnie idealnym środkiem transportu :) sprowadziłem go sobie z niemiec na początku czerwca 04 wcześniej jeżdziłem w 124 - baleron znajomy miał na taryfie jako pasażer miałem doczynienia z W 140 - katedra dwa razy jechałem i się zakochałem w Nim kiedyś dawno miałem też doczynienia z W 114 przed beczką... I mam duzy sentyment do tej marki ale nie powiem że jestem "FANATYKIEM" jak kilka osób z tego forum do hondy civic .. :)))) Szczerze powiem że okulary mi nie leżą , na początku czyli w 95 bardzo mi sie podobały ale teraz wcale. C-klasa z 94 czyli następca mojej mercynki też mi nie lezy Najbardziej podobaja mi się te kanciaste 190 , 124 , 140 i wcześniejsze niebędę tutaj zawałał kodami ale wiadomo o ktróe chodzi... o te PERFEKCYJNE MERCEDESY którym 500tyś km nie odgrywały żadnych różnic .... ostatni z dobrych mercedesów to był 124 Elektronika zawodzi ale to jest tak .... ale kto ponosi konsekwencję - człowiek i firmy które produkują awaryjne elementy - kooperanci.... jeśli układ ABS szwankuje to wina jest producenta ale w mediach mówi sie o marce... i tą różnicę trzeba dostrzegać. Każda firma chciała by produkowac super wozy jak najtaniej.... a wiadomo że Niemcy są krajem gdzie siła robocza jak to brzydko nazwę jest jedna z najdroższych. Ja się firmą mercedesa nie martwię. bo mam ciekawsze problemy ;) MB nigdy nie upadnie i będzie w czołówce, niezależnie czy cos im wypadnie nieprzyjemnego. Zauważ że tylko motocyków nie robią ;) a reszta segmentów jest nie do opisania - to potentat na cały świat.... Czytając Twoje słowa skierowane do mnie , uderza mnie złość i arogancja z powodu 190 -rdza . lampy wypadające,,, naprawdę to sam o sobie świadczysz i mam to gdzieś. Ja studiuję i niestać mnie na lepszy wóz ale pocieszam się jednym że jak na wiekowe auto zero problemów słowo honoru. pali za dotknięciem a zrobiłem nim już 15tyś i dochodzi do 200tyśkm i właśnie takie Mercedesy wypracowały tej marce słuszną reputację ale przez jakiś pajacyków w zarządzie pogorszyło sie co nieco A wiesz co ci powiem ... ja przed zakupem miałem kilka różnych wariantów ,chociażby XM / Xantia , pezo306 , polduś , audi 80 , bmw 3 , no i 124 ...... ale prawda jest taka ze się kupuje wybrany model a nie markę !!!!!!!!!!!! bo kazda "stajnia" ma lepsze i gorsze "bolidy" np wolałem mieć 190 z końca produkcji niż 124 z początku. teraz mysle o 124 copue lub 190 evo 2,5 16v to są samochody z historią i walę że są stare - one dlamnie mają dusze i wspaniałą przeszłośc i jeśli trafi mi sie w niemczech dobry egzemplarz biorę takiego niż nowszego lub nowego fiata czy jakiegoś koreańczyka czy małego francuza - podobny koszt . Jesli sie zawiodę to trudno , w zyciu sie popełnia błędy ale jak narazie jak wczesniej juz pisałem jestem b.zadowolony z czarnej 190 ... jesli podasz maila chetnie przeslę fotki .. pozdrawiam :) Link Zgłoś
pindoll Re: ciekawy artykuł o MB 21.10.05, 10:06 no no.... wyraźnie idzie na lepsze.. Może będą z ciebie ludzie. ;) Mail? pindoll@gazeta.pl. Czekam na foty :) Link Zgłoś
habudzik Re: ciekawy artykuł o MB 20.10.05, 21:55 pindoll napisał: > wiadomosci.onet.pl/1254692,720,kioskart.html No to se Gavin Green ulżył i teraz spac będzie mógł spokojnie. Link Zgłoś