aapa Re: Fiat Idea/Opel Meriva /Renault Modus . Maluch 15.11.05, 09:45 za 90 tys to mozna kupic Honde FR-V z 150 KM. Link Zgłoś
lub_czasopismo Jedno wiem na pewno!!! 15.11.05, 09:51 NIEGDY WIĘCEJ MALUCHA!!! Wycierpiałem wystarczająco dużo... Koniec z tym! :) Kiedyś zgasły w nim wszystkie światła w listopadową noc na środku zakrętu przy którym stoi kilka krzyży. W dodatku z miejsca po radiu wydobywał się dym... Postał z 15 minut i pojechał dalej, ale co siębałem to ...rany boskie!!! A Wam co się zdarzyło dzięki maluchowi??? Link Zgłoś
quattroporte Re: Dzięki maluchowi ....poczułem się jak nigdy .. 15.11.05, 12:24 w życiu,poczułem się jak z "krzyża zdjęty", po przejechaniu dystansu Legnica- Krynica(górska),na tylnej kanapie,z kolanami pod brodą.Mam 182 cm, a te kilka godzin w pozycji "embrionalnej" i chyba jeden postój na kaffke sprawiły że ciężko było sie rozprostować na miejscu.Dzięki kaszlowi zapoznałem sie także z ofertą PKP,tzn.mimo zaproszen własciciela owego malucha,że "mamy jedno wolne miejsce"postanowiłem zostac 2 dni dłużej w K.i wrócic pociągiem. Link Zgłoś
habudzik Re: moja odpowiedź 15.11.05, 13:10 xionrze napisał: > Toyota Corolla Kombi, 1.4D podobno z tymi to sobie toYota poradziła i już nie biora oleju ale za to rdzewieją części w silniku. Link Zgłoś
sknerus Re: Fiat Idea/Opel Meriva /Renault Modus . Maluch 15.11.05, 12:25 fiat idea i opel meriva za ok.80000 zł to oferta dla osób nie kupujących w mediamarkt. w tej cenie są seat altea - bogato wyposażony z tdi, ford c-max jak wyżej, a nawet mercedes klasa a :). Link Zgłoś
waskes29 Re: Fiat Idea/Opel Meriva /Renault Modus . Maluch 15.11.05, 15:05 sknerus napisał: > fiat idea i opel meriva za ok.80000 zł to oferta dla osób nie kupujących w > mediamarkt. w tej cenie są seat altea - bogato wyposażony z tdi, ford c-max jak > > wyżej, a nawet mercedes klasa a :). Zeby calkiem przesadzic to za to bez problemu mozna kupic kolosa w porownaniu z nimi jaki jest Skoda superb Link Zgłoś
ws21 Re: Fiat Idea/Opel Meriva /Renault Modus . Maluch 15.11.05, 15:26 Albo 3 Renault Logan, jak ktoś lubi. Można będzie też wkrótce kupić garść dużych aut z ChRL. Dobrze że są rózne preferencje nabywców, bo na drogach byłoby nudno. Link Zgłoś
burakiprlu za zegary w srodku deski kopa w ryj! 15.11.05, 12:49 zegary sa dla kierowcy nie dla pasazerow, trzeba bedzie zerkac w bok zeby zobaczyc licznik? co za ku.. moda debilkow. maja racje francuzi ze pala te gowna na ulicach. Link Zgłoś
ws21 Jeżdzisz w kapeluszu? 15.11.05, 13:13 A który kierowca, z wyjątkiem wymienionych wyżej musi zerkać za zegary aby ocenić prędkość? Przesiadłem się do Modusa z samochodu z "klasyczną" deską ze wskaźnikami i raczej zmianę odczułem na plus. Mam lepszą widoczność do przodu, a nad kierownicą mam miejsce na np. system nawigacyjny, bardziej użyteczny niż prędkościomierz. Mam silnik dCI, średnio "na bak" spala 4,5l/100km ON, pełen komfort, niezła dynamika w przedziale 90-130km/h, czego chcieć więcej? Link Zgłoś
joasia101 Re: Fiat Idea/Opel Meriva /Renault Modus . Maluch 15.11.05, 13:59 70-90 tys złotych!!!! Kogo stac na takie samochody!!! Link Zgłoś
carlito_7 Re: Fiat Idea/Opel Meriva /Renault Modus . Maluch 15.11.05, 14:58 o czym my mówimy. Porównajcie wymiary Renault Modusa z konkurentami. Od Merivy jest o 60cm krótszy, a poza tym niższy. Do porównania powinni wziąć Scenica i ciekawe jaka wtedy byłaby relacja cenowa z konkurentami? Link Zgłoś
carlito_7 Re: Fiat Idea/Opel Meriva /Renault Modus . Maluch 15.11.05, 15:34 carlito_7 napisał: > o czym my mówimy. Porównajcie wymiary Renault Modusa z konkurentami. Od Merivy > jest o 60cm krótszy, a poza tym niższy. Do porównania powinni wziąć Scenica i > ciekawe jaka wtedy byłaby relacja cenowa z konkurentami? Link Zgłoś
carlito_7 Re: Fiat Idea/Opel Meriva /Renault Modus . Maluch 15.11.05, 15:34 o czym my mówimy. Porównajcie wymiary Renault Modusa z konkurentami. Od Merivy jest o 60cm krótszy, a poza tym niższy. Do porównania powinni wziąć Scenica i ciekawe jaka wtedy byłaby relacja cenowa z konkurentami? Link Zgłoś
frequentflyer Re: Fiat Idea/Opel Meriva /Renault Modus . Maluch 15.11.05, 15:36 napisz coś jeszcze, dobrze ci idzie Link Zgłoś
chris62 Re: Fiat Idea/Opel Meriva /Renault Modus . Maluch 16.11.05, 08:48 Scenica z merivą chcesz porównywać? to z czym porównasz Zafirę? Poza tym Merivęocenili najlepiej w kategorii nadwozie i wnętrze o co Ci chodzi? Link Zgłoś
miloszpm nie o 60cm a oa 24,8 16.11.05, 17:56 > Porównajcie wymiary Renault Modusa z konkurentami. Od Merivy > jest o 60cm krótszy, Porównałem, i wg mnie: 4040-3792=248mm=24,8cm Proponuje więc popracować nad matematyką, bo będzie problem z oceną pozytywną na semestr i wtedy rodzice nie kupią Ci nowych resoraków! Link Zgłoś
leslaw_m brawo! 15.11.05, 15:49 doskonała reklama na pierwszej stronie portalu GW ciekawe ile kosztowała i czy była w pakiecie z proekopodatkowymi artykułami pana kibelka i reszty. z artykułem nie warto nawet dyskutować.żal mi tylko porządnych nie znających tematu ludzi,którzy kupią takie gó.. przeswiadczeni,ze to minivan Link Zgłoś
legal.legal francuzi robią TYLKO dobry speśniały ser 15.11.05, 16:19 kiedyś jeździłem nowym francuzkim samochodem i mam dość Maja chyba zasadę- zrobic coś żle to wtedy zarobi sie jeszcze drugie tyle na serwisie i częściach zamiennych Link Zgłoś
frequentflyer Re: co robią Frncuzi 15.11.05, 16:26 legal.legal napisał: > kiedyś jeździłem nowym francuzkim samochodem i mam dość Maja chyba zasadę- > zrobic coś żle to wtedy zarobi sie jeszcze drugie tyle na serwisie i częściach > > zamiennych jeżeli z francuZkim nie wyszło, spróbuj dla odmiany pojeździć francuskim - nic się nie dzieje, z nudów możesz zapomnieć o przeglądzie rejestracyjnym, tak jak mi się przytrafiło. psuje im się tylko ser, często sprzedają spleśniały Link Zgłoś
chris62 Re: francuzi robią TYLKO dobry speśniały ser 16.11.05, 08:50 Jak wszyscy przecież to nie tajemnica. I co przesiadłeś się potem na Matchboxa? Link Zgłoś