dlugopisem 26.11.05, 23:33 ile macie ptk, albo co już za nie wybraliście? na co zbieracie? ja mam 4300ptk no i ......jeszcze zbieram, najpierw zbierałem na koszulkę ale teraz czekam na nową kolekcję ;-) Link Zgłoś Obserwuj wątek
szymi_zalogowany Re: ile macie ptk Vitay? 26.11.05, 23:35 ZERO i jestem z tego dumny. Tankuje tylko na NESTE A24... -- iberia29 napisała: tak sie sklada, ze jestem wychowana calkiem niezle Link Zgłoś
waga71 Re: ile macie ptk Vitay? 27.11.05, 04:26 też mam zero, i tankuję na róznych stacjach - jaki z tego jest wniosek? Link Zgłoś
rapid130 Re: ile macie ptk Vitay? 27.11.05, 14:00 Byłoby ich już w sumie ze 40,000 ale są wydawane na bieżąco. Chętnie bym sobie odpuścił zakupy u Świętej Krowy, ale mam ich (niedawno odnowioną podziemnie) stację 5 km od domu, a do najbliższej BP 30 km :( Ciułam te śmieszne punkty na tzw. czarną godzinę. Już raz się przydały... Wyobraźcie sobie sytuację: czwarta rano, jadę do Warszawy firmowym samochodem, tankuję, "płacę" kartą paliwową, wklepuję PIN... ?? "Podaj PIN" ????? "Podaj PIN" ?????? Trzecia próba i kartę automatycznie szlag trafia na 24 godziny :((( A ja słodko beztroski, ledwie 250 PLN w portfelu, zapomniana karta kredytowa została w chacie. Za daleko, żeby się cofać. I wtedy przydał się złoty Vitay z niezłym kontem punktowym. Dzięki temu wracałem z W-wy spokojnie, a nie z duszą na ramieniu (dojadę, czy nie dojadę na tych oparach???) Link Zgłoś