Dodaj do ulubionych

Facelifting Porsche Cayenne

09.12.05, 07:57
www.auto-motor-und-sport.de/news/fotoshows/porsche_cayenne_facelift.97901.htm
W tej formie ma się pojawić pod koniec 2006. Coś rzeczywiście poprawiono? Czy może raczej akcja na zasadzie "w połowie czasu życia modelu musi być lifting, to się go robi"?

Tu też ciekawostka: może pojawić się mniejszy brat Cayenne na bazie Audi Q5, jako konkurent dla BMW X3 i Mercedesa MLK. Porsche o cenie bazowej rzędu 35000 €, pewnie z małym dieslem, może nawet czterocylindrowym? Zobaczymy.

www.auto-motor-und-sport.de/news/auto_und_produkte/porsche_kleiner_cayenne_mit_audi.93776.htm
Obserwuj wątek
    • dr.verte Re: Facelifting Porsche Cayenne 09.12.05, 08:41
      Przód jest lżejszy ale co z tego jak auto ciągle wygląda jak siedzący pies.
    • emes-nju Udalo im sie! 09.12.05, 09:56
      Jest jeszcze brzydszy! Sam widok z przodu troche sie poprawil, ale jak ten odchudzony przod porowna sie z masywnym jak Zeppelin (i rownie wyrafinowanym wzorniczo) tylem... Porazka!
      • karakalla Re: Udalo im sie! 09.12.05, 10:56
        Wrażenia zbieżne z moimi. Obecną postać można różnie oceniać, ale jest jakoś tam harmonijna.
        • emes-nju Re: Udalo im sie! 09.12.05, 11:25
          Ogladajac obecne wyczyny niemieckich dizajnerow odnosze wrazenie, ze przezywaja ciezki okres :-)
          • karakalla Re: Udalo im sie! 10.12.05, 14:06
            Mercedesowi udają się ostatnio SUVy. ML wygląda bardzo dobrze, wg mnie najlepiej w tym segmencie obok Infiniti FX. GL też wydaje się, że będzie OK.
    • waskes29 Re: Facelifting Porsche Cayenne 09.12.05, 12:23
      Mi sie te zmiany podobaja ja lubie taka stylistyke ,wazne tez ze ten samochod
      za 15-20 lat tez bedzie wygladaj dobrze i nie bedzie razil wygladem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka