Dodaj do ulubionych

ręce opadają!!!

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.01, 10:57
Dzisiaj rano zauważyłem, że mam zjechany do żywego tylny zderzak z prawej
strony. Lakier zdarty, zderzak pęknięty. Jakiś lamus parkując zawadził o mój
samochód i nic sobie z tego nie robiąc pojechał dalej. Czy on/ona jest
bezmózgiem???? Oczywiście nia zostawił/a żadnej kartki! Teraz będę musiał
zapłacic za klejenie i lakierowanie zderzaka.
Ręce opadają jak się teraz jeździ!!!!!!!

LUDZIE UWAŻAJCIE NA PARKINGACH!
Guzik mnie obchodzi, gdy przytrzecie swój wózek np o słupek! ale dlaczego
niszczycie cudzą własność!
Obserwuj wątek
    • Gość: mł. kier Re: ręce opadają!!! IP: 213.76.135.* 31.05.01, 11:41
      przepraszam, od 2 tygodni mam prawko. na kursie jeździłem uno a dziś żukiem
      musiałem podjechać. poza tym ty tez nie jesteś bez winy. po co kupowałeś takie
      długie auto i czemu parkowałeś akurat koło mnie. sam widzisz, nikt nie
      obiecywał, że życie będzie łatwe.
      ps. dobrze, że mam zderzak z blachy 2.
      • Gość: rico Re: ręce opadają!!! IP: 195.136.25.* 31.05.01, 12:01
        Ja też niedawno miałem podobny przypadek. Samochód nówka, miesiąc od wyjazdu z
        salonu został na parkingu uderzony w lewy tylni błotnik i zderzak. Na szczęście
        miałem życzliwych świadków co zapamietali nr rej sprawcy i markę jego wozu.
        Sprawcą była oczywiście młoda kobitka z grubymi szkłami na nosie!!! Narobiła
        szkód za prawie 5 tys. zł.

Błagam wszystkich - uważajcie przy parkowaniu na inne auta!
      • Gość: thorg o mL. kierowcy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.01, 12:16
        Gość portalu: mł. kier napisał(a):

> przepraszam, od 2 tygodni mam prawko. na kursie jeździłem uno a dziś żukiem
        > musiałem podjechać. poza tym ty tez nie jesteś bez winy. po co kupowałeś takie
        > długie auto i czemu parkowałeś akurat koło mnie. sam widzisz, nikt nie
        > obiecywał, że życie będzie łatwe.
        > ps. dobrze, że mam zderzak z blachy 2.

Też jesteś bezmózgiem. Piszesz byle pisać!

• Gość: Mario Re: ręce opadają!!! IP: 195.94.204.* 31.05.01, 12:23
        Byles wtedy w dresie?
    • Gość: Artur Re: ręce opadają!!! IP: *.toya.net.pl 31.05.01, 11:51
      Na szczęście nie miałem podobnego zdarzebia,ale za to trzykrotnie samochody
      wjeżdżały mi w kufer.Za każdym razem była to ewidentna nieuwaga
      kierowców,którzy albo gwałtownie zmieniali pas ruchu,bo nie utrzymywali
      odległości za poprzedzjącym pojazdem,albo po prostu nie zauważyli,że stoję pod
      czerwonym światłem.Współczyję.Pozdro.
    • Gość: Mr Re: ręce opadają!!! IP: 212.45.227.* 01.06.01, 10:40
      PRECZ Z BABAMI - KRETYNKAMI ZA KIEROWNICĄ
    • Gość: marek Re: ręce opadają!!! IP: *.citicorp.com 01.06.01, 13:58
      poczyniłem pewne obliczenia, 5 prób, 50 badanych, każdy z badanych wykonał
      niebezpieczny manewr lub ewidentny błąd w sztuce prowadzenia samochodu który
      mógł spowodować skasowanie Waszych czterokółek. Oto wyniki: w 67% przypadków
      sprawcą była pięknisia, pozostałe przypadki to wąsaci, dodam że 2/3 populacji
      kierowców w PL to wąsaci, pozostawiam do przemyślenia i zachęcam do własnych
      eksperymentów.
      • Gość: marek Re: ręce opadają!!! IP: *.citicorp.com 01.06.01, 14:02
        oczywiście 50 prób, a nie 5, ach te paluchy takie szybkie
      • Gość: paul Wasy opadają!!! IP: 203.202.95.* 07.06.01, 06:44
        Biorac pod uwage, ze wasaci stanowia 5/4 populacji Polski (wliczajac kobiety),
        to w Twoich badaniach wypadli powyzej przecietnej! Zapuszczam wasy - bede
        lepszym kierowca!
    • Gość: Jarek Re: ręce opadają!!! IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 01.06.01, 14:59
      No coz po przeczytaniu tego wszystkiego, mysle jednak, ze brak odwagi
      przyznania sie do spowodowania "zbitki" to jednak nie wynik plci, czy tez
      maszynki do golenia (patrz - wyzej; poza tym ja gole wasy, ale zostawiam
      brode), albo czego innego, ale brak kultury. Wypadki chodza po ludziach i
      wszystko moze sie zdarzyc, ale przeciez koszty takich zdarzen pokrywaja
      przeciez ubezpieczyciele. Oczywiscie po kilkumiesiecznym chandryczeniu sie z
      nimi. Osobiscie wspolczuje, bo ja srednio raz na rok jezdze do znajomego
      lakiernika w celu usuniecia powstalych w ciagu tego roku obtarc i obic przez
      innych "zyczliwych" parkujacych obok. "Wsi spokojna, wsi wesola..."
      • Gość: sin Re: ręce opadają!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 22:55
        Może będę złym prorokiem, ale jeśli wszystko pójdzie dobrze i każdy w Polsce
        będzie mógł kupić auto to na ulicach i przy parkowaniu będzie taki tłok , że
        otarcia będą codziennością. Już renault wymyślił w miejskim Clio plastikowe .
        odkształcające się przednie błotniki. To jest przyszłość. Albo przesiadka na
        skutery wciskające się wszędzie.
        W Paryżu widziałem sceny mrożące krew w żyłach. Nowe audi TT z wgniecionym
        błotnikiem po kilkunastu minutach parkowania albo wszystkie w szeregu stojące
        pod domem trafione na tej samej wysokości ( jeden z sąsiadów miał patrola i
        rozpychał się gratem, bo przecież musi stanąć pod drzwiami). Francuzi są na to
        jakby znieczuleni. Może mają istotniejsze sprawy niż rysa na lakierze? Zderzaki
        tam naprawdę się przydają! Parkując nie zostawia się na ręcznym , bo to daje
        innym szansę na przepchnięcie, oczywiście bez wysiadania!
    • Gość: The_Who Re: ręce opadają!!! IP: 213.76.137.* 07.06.01, 06:55
      Jak masz stary samochód to parkuj koło nowych.
      Jak masz nowy samochód to nie parkuj koło starych wozów.
      A jak cię nie stać na garaż, to przyzwyczaj się, że wygląd twojego samochodu,
      będzie się wciąż zmieniał.
      • Gość: torg Re: ręce opadają!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 08:41
        O czym piszesz??? Samochodu nie kupuje się po to żeby stał w garażu!
        Chodzi mi o kulturę tego........., który nie poczuł że oparł się swym
        zderzakiem o czyjś samochód.
        zrobił to po prostu z premedytacją lub z lenistwa.
        Takich ........ powinno się lać ile wlezie!

Kiedy wreszcie to się zmieni? Będziemy ponosili konsekwencje swoich czynów!
        • Gość: @ Re: ręce opadają - OSTRZEGAM!!! IP: *.*.*.* 07.06.01, 10:14
          Szanowni Panstwo!
          Lojalnie ostrzegam, ze jesli ktokolwiek jeszcze raz wgniecie mi drzwiami bok
          samochodu, to zrewanzuje sie tym samym, dodatkowo wymaluje kluczykiem wspanialy
          wzor na panstwa masce oraz, jezeli bedzie mi sie chcialo, przebije wasze opony.
          Dlatego prosze: uwazajcie na zielone Tico w Warszawie ( i nie tylko ).
          Pozdrawiam
          • Gość: torg Re: ręce opadają - OSTRZEGAM!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 11:12
            otwieranie drzwi tak, że wali się nimi w samochód stojący obok jest normą! Te
            kołki nie myślą o tym, że niszczą cudzą właasność. Jeżeli ktoś zrobiłby im coś
            podobnego to by zabili. Sam kiedyś miałem podobny przypadek. Wysiada kolo z
            samochodu i łup drzwiami w mój (aż zabujało). Więc przesiadłem się na fotel
            pasażera i też tak wysiadłem. Jakie było jego oburzenie: Panie co pan robisz-
            Uważaj bo mi wgnioteś drzwi. Posłałem więc kolesiowi parę ciepłych słów. NIE
            DOTARŁO DO NIEGO!
        • Gość: Artur Re: ręce opadają!!! IP: 192.168.0.* / *.tempservice.com.pl 08.06.01, 15:33
          Zderzak zderzakiem. Moją nową brykę podeptał sobie ktoś od tak, po prostu.
          Mam ładnego buta odgniecionego z przodu na masce. Skandal! A auto ma dopiero 2
          miesiące.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka