the.bill 06.02.06, 08:11 Mowia w niej, ze kazdy kierowca marzyl kiedys o zakupie Alfy Romeo. A przeciez to nie prawda. Taki skodziarz to nawet nie wie co to Alfa Romeo. Wiec o co chodzi? Link Zgłoś Obserwuj wątek
mary_elx a skodziarz... 06.02.06, 08:58 ... to kierowca? Skodziarz to wąsacz, dzieciorób albo skończona samochodowa melepeta, któa kupiła skodę tylko dlatego, że już nie sprzedają polonezów. Link Zgłoś
the.bill Re: a skodziarz... 06.02.06, 09:55 mary_elx napisała: > ... to kierowca? Skodziarz to wąsacz, dzieciorób albo skończona samochodowa > melepeta, któa kupiła skodę tylko dlatego, że już nie sprzedają polonezów. No, w sumie to masz racje! Link Zgłoś
foxer696 Re: a skodziarz... 06.02.06, 11:13 A ciekawe czym Wy jeździcie Panowie;)??? Co?? hehe foxer ps a jak chcecie dobre rekalmy to zapraszam do działu REKLAMY na www.akumulator.pl Link Zgłoś
derduch Re: Bezsensowna reklama Alfy Romeo 06.02.06, 11:29 Marzyłem o Alfie, oczywiście, tylko że jak juz było mnie stać ją kupić(nową oczywiście) to wygrał rozsądek :-( Link Zgłoś
the.bill Re: Bezsensowna reklama Alfy Romeo 06.02.06, 13:14 derduch napisał: > Marzyłem o Alfie, oczywiście, tylko że jak juz było mnie stać ją kupić(nową > oczywiście) to wygrał rozsądek :-( Ale marzyles? Marzyles. Wiec w twoim przypadku reklama nie klamie. Ale taki skodziarz nie mogl marzyc, bo nie wie zwykle co to jest, a nawet jak przypadkiem wie, dla niego to taka ekstraawagancja, ze nawet marzyc nie smie. Link Zgłoś
unterseeboot Re: Bezsensowne 06.02.06, 15:21 jak macie problemy ze skodą :D to juz od razu widac jakimi samochodami jeździcie - pierdoły z was i tyle!!!!!!!!!!!!!!!! każdy kto ma "lepszy" samochód nie pisze i nie narzeka na "gorszy" sami sie spłukujecie :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Link Zgłoś
dr.rocco Re: Bezsensowna reklama Alfy Romeo 06.02.06, 17:02 Ja mam alfe , i chcialbym miec inny model alfy , bo moja juz jest leciwa , lubie moje auto , ale juz widze sie w nowszym modelu..... Link Zgłoś