kirpek 23.02.06, 17:00 Do redakcji: Coście zrobili z okładką!!!!!!!!!!!!!! teraz to wygląda jak ulotka z hipermarketu!!!!! aaaaaaa!!!!!!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
wonnan_izyda Re: Jaguar XK Convertible - Lekkość na całe zło 24.02.06, 11:21 ale samochod zajebisty:) ---------------------------- waskes29, habudzik, walenrodzik i wonnan30 to fajne dziewczyny Link Zgłoś
turrek Re: Jaguar XK Convertible - Lekkość na całe zło 24.02.06, 12:44 Wreszcie zrobili coś z tymi tylnymi lampami od lanosa, uff...:) Link Zgłoś
wobuziak1 Re: Jaguar XK Convertible - Lekkość na całe zło 24.02.06, 16:37 A mnie się poprzednie światłą bardziej podobały od tych nowych. WNętrze też poprzednie było ładniejsze... Link Zgłoś
swoboda_t Re: Jaguar XK Convertible - Lekkość na całe zło 11.03.06, 00:01 Zgadzam się. Poprzedni model gdy wchodził do produkcji zrobił na mnie piorunujące wrażenie. Po blisko 10 latach nadal mi się podoba. Studyjny model sprzed kilku lat też był ekstra. Ale ten seryjny to trochę nieporozumienie - przednie lampy w stylu Forda Falcona, tylne wewnętrzne jakby dosztukowane z rozbitej Kii. Porażka. No i jeśli dobrze widzę auto ma dużą tylną klapę podnoszoną razem z szybą - co to ma być, Jaguar hatchback?? Ogólnie jestem rozczarowany - nowemu modelowi brak smukłości, lekkości i drapieżności poprzedniego XK. Link Zgłoś
prusak9 Re: Jaguar XK Convertible - Lekkość na całe zło 06.03.06, 12:38 "Wreszcie sięgam do czerwonego przycisku przy lewarku skrzyni biegów i mimowolnie pochylam głowę.<<<< Za plecami rozlega się ryk V8 >>>o pojemności 4,2 litra godny samochodów NASCAR, tyle że nieco cichszy." chyba mala pomyłka czy reporter siedział tylem do kierunku jazdy ? nie dziwie sie ze zle mu sie jechalo !!! :) Link Zgłoś
pinokiois Re: Jaguar XK Convertible - Lekkość na całe zło 10.03.06, 22:00 swietny artykul, rzeczowy i na temat. nareszcie ktos sie zna na rzeczy. no i te bajeczne zdjecia... miodzio. Link Zgłoś