Dodaj do ulubionych

Propozycja dla FABIOFOBÓW

IP: sunserver:* / 212.244.59.* 29.11.02, 11:04
Szanowni fabiofobi - załóżcie sobie "podforum" takie jak
są "bezpieczeństwo"; "prawo jazdy" i tam się leczcie swoje kompleksy wobec
Fabii.
Kiedyś to forum było rozsądne i sensowne (z wyjątkiem druida, ale on jest jak
rodzynek w cieście i może być tylko jeden ;)).
Mam nawet dla was nazwę "Super bluzgi na fabię".
bez pozdrowień (dla fabiofobów, którzy jeżdżą głownie pełnoletnimi,
składanymi z wielu VW Golfami I ew. II)
pdzr. dla rozsądnych
Obserwuj wątek
    • Gość: druid_ Re: Propozycja dla FABIOFOBÓW IP: 209.25.130.* 29.11.02, 11:24
      Gość portalu: noras napisał(a):

>z wyjątkiem druida, ale on jest jak
      > rodzynek w cieście i może być tylko jeden ;)).

Bez przesady. Wczoraj jadlem ciasto z mnostwem rodzynkow.
    • bart_ Ja lubię rodzynki najbardziej w serniku ;-))) 29.11.02, 12:34
      smacznego
    • Gość: Adam Propozycja dla FABIOFOBÓW wy...ać!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 29.11.02, 12:58
      Jestem humanistą o wrażliwej duszy i bogatym życiu wewnętrznym. Subtelność z
      jaką zwracam się do bliźnich znajduje jedynie porównanie w niebiańskich
      strofach wieszcza Adama, ale KURWA JUŻ MAM DOSYĆ TEGO PIERDOLENIA O FABII!!!!!

Dajcie żyć!!!! Załóżcie sobie forum o Fabii i prowadźcie tam dysputy o
      przewadze moczu kozy na lakier w górnych partiach przednich drzwi.

Oczywiście to całe "fabiowanie" ma na celu wywołanie szumu informacyjnego wokół
      tego tworu i jest prowokowane przez chłoptasiów z salonów skody, którym
      sprzedaż spadnie na łeb na szyje i szef wywali na zbity pysk.Tonący Fabii się
      chwyta!!!!!!

Ja się już niczego nie boję, mnie już wywalili ( nie z salonu),dlatego mogę być
      obiektywny!

Jak mawiał kolega Goebbels kłamstwo powtórzone sto razy staje się prawdą i
      myślę, że taki cel przyświeca Fabiarzom.

Podsumowując ten niezwykle kulturalny i trafnie oddający obraz sytuacji wywód.
      Fabia była by dobra , ale za 25.000 PLN. W obecnej cenie wersji, która by się
      do czegoś nadawała tj. około 50.000 PLN jest już Toyota Corolla i to jest cała
      prawda o Fabii!!!!!!!!
      • Gość: chumanista Re: Propozycja dla FABIOFOBÓW wy...ać!!! IP: 80.51.240.* 29.11.02, 20:18
        Chumanisto Adamie, "byłaby" pisze sie razem, a nie osobno. Nie martw sie
        wykształcenie zawodowe to nie dramat. Można uzupełnic i nawet
        zostać "humanistą". Natomiast idiotyzmu wyleczyć się nie da. Trzeba z tym żyć.
        I nawet fabia może służyc w seansach 5 minut nienawiści. Rodzice nie kochali?
        • Gość: Adam Re: Propozycja dla FABIOFOBÓW wy...ać!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 29.11.02, 22:28
          Gość portalu: chumanista napisał(a):

> Chumanisto Adamie, "byłaby" pisze sie razem, a nie osobno. Nie martw sie
          > wykształcenie zawodowe to nie dramat. Można uzupełnic i nawet
          > zostać "humanistą". Natomiast idiotyzmu wyleczyć się nie da. Trzeba z tym
          żyć.
          > I nawet fabia może służyc w seansach 5 minut nienawiści. Rodzice nie
          kochali?

Chumanisto bez względu na to co i jak się pisze, wykształcenie, idiotyzm czy
          brak miłości rodzicielskiej...........szykowałem się na jakiś zgrabny stek
          inwektyw pod Twoim adresem typu, że jesteś np.żywym argumentem za przerywaniem
          ciąży, ale jeżeli jeździsz Fabią to wszystko tłumaczy dlatego pozostawię to bez
          komentarza.

Ponadto oddesynsybilizowałem się i pozdrawiam Cię!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka