Gość: sandwich IP: *.centrala.kbsa / 10.67.193.* 06.12.02, 10:38 Widziałem ostatnio w Czeladzi przed M1 dwa BMW w tym jedno terenowe. Czarne, lśniące z rejestracjami S1MAX S1BILLY. Czy oni nie kumają, że to już jest groteska? Link Zgłoś Obserwuj wątek
remo29 Re: Ostatnio zauważone 06.12.02, 11:09 Ja widziałem czarną "siódemkę" S1 JASIU - to jest dopiero wioska... Link Zgłoś
Gość: Art Re: Ostatnio zauważone IP: 213.158.197.* 07.12.02, 16:02 Do kolekcji. Daimler rocznik tak na oko 85-90. Rejestracja WO ZENEK. Art Link Zgłoś
Gość: seniorka Re: Ostatnio zauważone IP: *.radiozet.com.pl 06.12.02, 13:06 rekordem jaki widziałam była rejestracja na BMW starszego, ale dużego typu była tablica ca WA BEEMKA Error w pale na taki widok ;-) Zawartość wozu adekwatna tj. platin blond w tygrysku i Karkonosz w kajdanach gold Link Zgłoś
Gość: polokokt Re: Ostatnio zauważone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.02, 16:10 > tablica ca WA BEEMKA cos polewasz po WA moze byc tylko 5 znakow (liter) a ja tu widze 6 albo juz czas pomyslec o okularch, a moze to wcale nie bylo BMW? Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Pytam powaznie! IP: *.vs.shawcable.net 25.12.02, 14:06 Bracia i Siostry, Mieszkam od kilkunastu lat w Kanadzie i nie mam pojecia co to znaczy "Karkonosz w kajdankach gold" A WIEDZIEC TO MUSZE!!!!!! Pozdrawiam, Marcin Link Zgłoś
andrzejel Re: Ostatnio zauważone 27.12.02, 17:21 Gość portalu: seniorka napisał(a): > rekordem jaki widziałam była rejestracja na BMW starszego, ale dużego typu była > > tablica ca WA BEEMKA Taka tablica nie mogła istnieć. Po pierwsze - po wyróżniku województwa występuje cyfra, a nie litera Po drugie - na życzenie można wziąć tylko 5 znaków, z czego tylko 2 ostatnie mogą być cyframi Link Zgłoś
Gość: bob Re: Ostatnio zauważone IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.02, 17:08 Scorpio ok 90-91r: KILER1. To chyba 2 wioski. Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Ostatnio zauważone IP: *.aries.com.pl 07.12.02, 18:13 W przypadku tej starej padliny koszt rejestracji przewyższa wartość samochodu ;- ) A tak na poważnie to lekka przesada.U nas jeździ około 6-7 letni Ford Galaxy "BOLEK" ;-) szacunek > Scorpio ok 90-91r: KILER1. To chyba 2 wioski. Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Ostatnio zauważone IP: *.telia.com 07.12.02, 18:32 Panowie nie wydziwiac,ludzie maja duzo forsy i chca w ten sposob imponowac to niech tak robia,to jest ich sposob na zycie,pewno ze jest to warte smiechu. Tutaj byla taka S-klasa 126 ale to pare lat temu i facet powazny wiecie co sobie napisal JAFO-1.Wtajemniczeni to beda wiedziec i Ci co ogladali film Blue Thunder z roku 1984 o tym helikopterze.Widzialem takie cos.Pamietajcie ze nie tylko w Polsce ludziom uderza tutaj tez.Jako ciekawostka spodkalem auto wczoraj z numerem HUJ-1 myslalem ze sie posikam w aucie.Nie wiem czy to ktos polskiego pochodzenia.U Szwedow ta rejestracja jest normalna.Pzdr.Michal Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Ostatnio zauważone IP: *.echostar.pl / 212.126.30.* 25.12.02, 14:49 A ja widziałem fajną rejestrację: Chrysler PT Crusier z numerem "PO BABCI" - co by nie mówić właściciel ma poczucie chumoru. Ford Puma (PO LAT20) - mąż kupił zonie Pumę na 20 -stą rocznicę ślubu. No i oczywiscie popularne na Lancerach evo numery ".. EVO VI", ".. EVO VII" w zależności od evolucji. Ale ta BEEMKA i ten JASIO to rzeczywiscie wiocha. Link Zgłoś
aankaa Re: Ostatnio zauważone 25.12.02, 14:54 na Broniewskiego - czarny mercedes, przyciemnione szyby WO MISZA Link Zgłoś
Gość: Re: Ostatnio zauwa Re: Ostatnio zauważone IP: *.ipartners.pl 25.12.02, 16:43 ostatnio rejestrowałem na Woli nowego Forda. Chciałem WY CIULE, ale mi nie dali. Zamiast tego jest WY 37998. Pomachajcie, jak zobaczycie. A propos, w urzędzie stałem tylko 45 minut. Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Ostatnio zauważone IP: *.broadcom.com 25.12.02, 18:58 Ja na mojej beemce mam: LALUNIA dlaczego? Bo jest sliczna jak ta lala. hehe Link Zgłoś
Gość: Re: Ostatnio zauwa Re: Ostatnio zauważone IP: *.ipartners.pl 25.12.02, 21:58 LALUNIA? Lubelskie zawsze było znane z prounijnych sympatii. Link Zgłoś
andrzejel Re: Ostatnio zauważone 27.12.02, 17:23 Gość portalu: Re: Ostatnio zauwa napisał(a): > ostatnio rejestrowałem na Woli nowego Forda. Chciałem WY CIULE, ale mi nie > dali. Bo dać nie mogli. Co najwyżej mogliby dać W1 CIULE, ale ze względu na to, że słowo "ciule" jest obrażliwe, urzędnicy nie wydaliby takiej tablicy. Link Zgłoś
Gość: kuba bzdury IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 25.12.02, 22:04 niektore posty sa zmyslone, bo wiadomo, ze skladnia numerow osobistych jest nastepujaca: [litera wojewodztwa] [cyfra od 0 do 9] [maks piec znakow] np W0 NIKOS ale niemozliwa jest LA LUNIA pzdr Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Ostatnio zauważone IP: *.gda.cdp.pl, / *.rgsa.pl 26.12.02, 09:39 W Gdańsku widziałem G0 AWAY Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: matjasek Re: Ostatnio zauważone IP: 212.14.54.* 27.12.02, 18:34 "domniemany" szef mafii paliwowej na swojej esce przyczepił sobie Z0 ARUS (od Arusia ) a jego funfel na Range Roverze Z0 ZIBI Cepeliada :) Link Zgłoś