Dodaj do ulubionych

PRIMERA CZY LAGUNA II

IP: *.ey.com.pl / 10.106.84.* 11.12.02, 17:05
Mam dokonac wyboru samochodu służbowego: Nissan Primera 1.8 Visia+ lub Laguna
II 1.8 Expression. Który mam wybrać??? Pomocy!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: A Re: PRIMERA CZY LAGUNA II IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 12.12.02, 02:16
      Jeśli masz trochę czasu na wybór to jedź do obydwu salonów, obejrzyj, przejedź
      się i potem zastanów co ci bardziej odpowiada.

Pozdrawiam
      • Gość: ABI Re: PRIMERA CZY LAGUNA II IP: *.kghm.pl 12.12.02, 08:17
        nie bierz laguny !
        zepsuje ci sie juz po 1000 km i poczujesz sie jak w Apollo 13 kiedy zobaczysz
        migajace "general failure" na wspanialym wyswietlaczu

to przypadek mojego kolegi - ja mam duzo wiecej szczescia - mam tylko zepsuta
        regulacje fotela kierowcy, nie dzialajacy licznik zuzycia paliwa oraz drzwi
        kierowcy, ktorymi trzeba z calej sily trzasnac zeby sie zamknely

przejechalem juz 8000 km (1.5 miesiaca) i czekam ciagle na decyzje renault co z
        naprawa gwarancyjna (podobno fotel 5 tys, licznika paliwa nie warto naprawiac
        bo 5 litrow bledu na 70 litrow to zadan blad, a drzwi moga mi wyregulowac ale
        potem moga byc nieszczelne)

jak na auto za 95 tys to nieslychana tandeta

czekam z ciekowoscia a testy waryjnosci aut 3-letnich, przeczuwam ze Laguna
        zajmnie zaszczytne ostatnie miejsce
      • polokokt Re: PRIMERA CZY LAGUNA II 12.12.02, 15:13
        dokladnie, nie widze lepszego sposobu dowiedzenia sie co jest lepsze niz
        przetestowac to we wlasnym zakresie metoda "organoleptyczna" :)
        Pozdrawiam i zycze udanego wyboru
    • Gość: lowelas Re: PRIMERA CZY LAGUNA II IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.02, 11:19
      wyłącznie mondeo, trend x
      • Gość: mouchi Re: PRIMERA CZY LAGUNA II IP: 195.136.95.* 12.12.02, 11:32
        Primera
        • Gość: Arti Re: PRIMERA CZY LAGUNA II IP: *.tempservice.com.pl / 192.168.0.* 12.12.02, 14:23
          Zdecydowanie Primera, jeżeli nie przeszkadza ci lekko ekstrawagancki wygląd.
    • Gość: trooper Re: PRIMERA CZY LAGUNA II IP: *.nsm.pl 12.12.02, 15:11
      A co widzisz na naszych drogach? Laguny czy Primery? Co, ludzie na przekor
      sobie samym kupuja gorszy samochod?
      W testach: wlasciwosci trakcyjne i elastycznosc silnika 1.8 w obu - Laguna
      lepsza (80-120 na V: okolo 15 sekund, niezle jak na benz 1.8 i segment C/D).
      Silnik 1.8 w Primerze okreslany jako "niechętny".
      W opiniach: zero opinii o Primerze, sporo negatywnych (gl. elektronika) o
      Lagunie. Wiekszosc "bo ktos slyszal".
      • Gość: vd Re: PRIMERA CZY LAGUNA II IP: *.kra.cdp.pl, / *.topware.pl 12.12.02, 15:22
        ...nissan jest rok krocej na rynku i ma zegary na srodku dechy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka