kwest 21.04.06, 08:38 Jak w temacie. Jeśli ktoś widział, to jak wygląda w porównaniu do zdjęć? Link Zgłoś Obserwuj wątek
doda-elektroda na Kercelaku 21.04.06, 10:17 w Warszawie kilkakrotnie widziałam ISy w rejonie Okopowa/Solidarnści, chyba pokazowe z tamtejszego salonu. Auto wygląda rewelacyjnie. Tak powinien wyglądać BMW trójka. Chris Bangle musi z bezsilnej wściekłości płakać w poduszkę, bo jego pomysły wzornicze sprowadzają się do upstrzenia auta durnymi udziwnieniami, w rodzaju idiotycznych kloszy reflektórów czy dolnej linii drzwi jak u prośnej maciory. Link Zgłoś
izyda1000 Re: czy ktos widział nowego lexa IS na ulicy? 21.04.06, 11:50 za czesto nie zobaczysz bo polak jest prosty jak kawał niemieckiej kiełbachy - jak już ma wydać 100 z kawałkiem to "zainwestuje" w produkt szwabski Link Zgłoś
habudzik Re: czy ktos widział nowego lexa IS na ulicy? 22.04.06, 10:42 izyda1000 napisała: > za czesto nie zobaczysz bo polak jest prosty jak kawał niemieckiej kiełbachy - > jak już ma wydać 100 z kawałkiem to "zainwestuje" w produkt szwabski za często nie zobaczysz nie tylko w Polsce ale całej Europie bo to produkt nie dla europejczyka , azjatczyka , australijczyka itd. . Nie moga jakoś trafic w gusta białych ludzi i efekt widoczny a raczej niewidzialny . Link Zgłoś
kodem_pl Re: czy ktos widział nowego lexa IS na ulicy? 21.04.06, 12:46 Wyglada lepiej niz na zdjeciach. I w srodku jest nieziemski... BMW 3 tez ladne. Link Zgłoś
marekatlanta71 Re: czy ktos widział nowego lexa IS na ulicy? 21.04.06, 13:45 Strasznie maly - stal kolo Hyundai'a Elantra i wydawaly sie jednakowych rozmiarow... U mnie w pracy jest jeden. Link Zgłoś
stadox Re: czy ktos widział nowego lexa IS na ulicy? 21.04.06, 15:03 rzeczywiście dramatycznie mały, szcz. w środku, pracuję obok tego salonu na Solidarności/Okopowa, ogladałem go dokładnie. BMW 3 dużo większy (subiektywnie, wymiarów nie znam) Link Zgłoś
marekatlanta71 Re: czy ktos widział nowego lexa IS na ulicy? 21.04.06, 18:26 Pojawil sie tez nowy Lexus ES350 - czyli Camry na sterydach - calkiem ladny no i przede wszystkim tanszy od IS'a - IS z wszystkimi bajerami to dobrze ponad $40K, ES z max. wyposazeniem w 40'stce sie miesci. Ale i tak Acura TL'ka mi bardziej podchodzi :) Link Zgłoś
punter Re: czy ktos widział nowego lexa IS na ulicy? 21.04.06, 19:45 widziałem srebrnego i czarnego. wygląda ok. ale coś mi nie pasują jego rozmiary. na parkingu widać było, że fotel kierowcy nie jest jakoś specjalnie odsunięty do tyłu a i tak na tylnim siedzeniu miejsca na nogi było tyle co w autku co najwyżej kompaktowym. pewnie z dzieckiem nie byłoby problemu ale dorosłemu facetowi to nie proponowałbym przejażdżki na tylnej kanapie. zresztą z przodu też chyba nie jest rewelacyjnie (tak "na oko") ale widać po stylistyce, że to typowy lex do lansu a nie do zawracania sobie przesadnie d.... wygodą Link Zgłoś
kodem_pl Re: czy ktos widział nowego lexa IS na ulicy? 22.04.06, 10:46 Hehehe, jako osoba, ktorej wyjatkowo podoba sie to auto spieralem sie ze znajomym... On mowil, ze to auto jest ciasne, na co ja odpowiadalem, ze nie jest ciasne tylko "zwarte":-D I nadal tak uwazam, tam wszystko jest pod reka, czujesz sie jednoscia z samochodem. Nie kazdy to lubi. Link Zgłoś
habudzik Re: czy ktos widział nowego lexa IS na ulicy? 22.04.06, 10:51 kodem_pl napisał: > Hehehe, jako osoba, ktorej wyjatkowo podoba sie to auto spieralem sie ze znajom > ym... > > On mowil, ze to auto jest ciasne, na co ja odpowiadalem, ze nie jest ciasne > tylko "zwarte":-D I nadal tak uwazam, tam wszystko jest pod reka, czujesz sie > jednoscia z samochodem. Nie kazdy to lubi. Getz jest ciasny a Lexus "zwary" . Dobre. Link Zgłoś
kodem_pl Re: czy ktos widział nowego lexa IS na ulicy? 22.04.06, 11:14 Wiem, ze to smieszne. Oczywiscie lex jest ciasny. Jednak to innego rodzaju ciasnota niz np. w pandzie. W pandzie walisz kolanem w deske rozdzielcza, wszystko cie otacza i przytlacza. W lexie w nic nie walisz, po prostu jestes osaczony samochodem:-D Link Zgłoś
kia_rio Re: czy ktos widział nowego lexa IS na ulicy? 22.04.06, 10:58 kwest napisał: > Jak w temacie. > Jeśli ktoś widział, to jak wygląda w porównaniu do zdjęć? Prawdziwy luxus i prestiz to tylko auta francuskie. Np Citroen. Lexus to takie "Nintendo na kolach". Link Zgłoś
habudzik Re: czy ktos widział nowego lexa IS na ulicy? 22.04.06, 11:01 > Prawdziwy luxus i prestiz to tylko auta francuskie. Np Citroen. > Lexus to takie "Nintendo na kolach". Co to jest "nintendo"????????? Link Zgłoś
izyda1000 Re: czy ktos widział nowego lexa IS na ulicy? 22.04.06, 12:44 buahahaaaaa, co za kretyni zyja na tym swiecie.... Link Zgłoś