pindoll 21.04.06, 10:20 Czy nie odnosicie wrażenia, że reklamy skody w antyradio to marketingowa przysłowiowa kula w płot? Link Zgłoś Obserwuj wątek
izyda1000 Re: Do słuchaczy antyradio 21.04.06, 11:51 reklamy skody zawsze były i beda podcianniem włsnej gałezi - ale dla prostego ludu to balsam na troski zycia.... Link Zgłoś
cinkciarzyna Re: Do słuchaczy antyradio 21.04.06, 12:00 izyda1000 napisała: > reklamy skody zawsze były i beda podcianniem włsnej gałezi - ale dla prostego > ludu to balsam na troski zycia.... A ty za to jesteś skomplikowany buhahahahahah Link Zgłoś
izyda1000 Re: Do słuchaczy antyradio 21.04.06, 12:05 ...ale przynajmniej nie kupuję skody! Link Zgłoś
cinkciarzyna Re: Do słuchaczy antyradio 21.04.06, 12:08 izyda1000 napisała: > ...ale przynajmniej nie kupuję skody! To nie kupuj. Dalej dymaj ikarusem Link Zgłoś
mobile5 Re: Do słuchaczy antyradio 21.04.06, 12:21 izyda1000 napisała: > buahhaha, te kompleksy skodziarzy! pl.wikipedia.org/wiki/Projekcja_(psychologia) Link Zgłoś
izyda1000 Re: Do słuchaczy antyradio 21.04.06, 12:28 nie wysilaj sie - czytalem Seligman'a jak jeszcze na nocnik nie umiales siadać; tu mechanizm jest b.prosty - ja prowokuję - odzywaja się idioci którzy poczuli sie "dotknięci", chociaż oczywiscie za chwile będą krzyczeć "nie, nie, nie"; gdyby ich to ani grzało ani ziębiło zlali by to ciepłym moczem, a tak czują PRZYMUS, hahaaaaa Link Zgłoś
mobile5 Re: Do słuchaczy antyradio 21.04.06, 12:49 izyda1000 napisała: > nie wysilaj sie - czytalem Seligman'a jak jeszcze na nocnik nie umiales siadać; > > tu mechanizm jest b.prosty - ja prowokuję - odzywaja się idioci którzy poczuli > sie "dotknięci", chociaż oczywiscie za chwile będą krzyczeć "nie, nie, nie"; > gdyby ich to ani grzało ani ziębiło zlali by to ciepłym moczem, a tak czują > PRZYMUS, hahaaaaa Jesteś tylko żałosny, szczylu. Link Zgłoś
cinkciarzyna Re: Do słuchaczy antyradio 21.04.06, 12:21 izyda1000 napisała: > buahhaha, te kompleksy skodziarzy! Sęk w tym że ja nie jestem skadziarzem. Śmieję się po prostu w pyszczydło takim tumanom Link Zgłoś
pracownicabanku Re: Do słuchaczy antyradio 21.04.06, 12:26 zyda1000 napisała: > buahhaha, te kompleksy skodziarzy! Izyda1000 weź nażeczonego pod pachę i ganiaj na łąkę, taka piękna pogoda. Link Zgłoś
pracownicabanku Re: Do słuchaczy antyradio 21.04.06, 14:23 izyda1000 napisała: > nażeczonego?????????????????? No tak. Idźcie we dwuch na łąkę. Link Zgłoś
pindoll Re: Do słuchaczy antyradio 21.04.06, 13:03 mi chodziło tylko o to, że to raczej nietrafiona strategia, a Wy się tu oszczekaliście na cacy... A propos, Antyradio o sobie: "Radio stworzono dla prawdziwych mężczyzn, zainteresowanych nie tylko biznesem i polityką, ale również aktywnym życiem, motoryzacją, kobietami oraz ..." Link Zgłoś
kszyrztow Re: Do słuchaczy antyradio 21.04.06, 17:45 pindoll napisał: > A propos, Antyradio o sobie: "Radio stworzono dla prawdziwych mężczyzn, > zainteresowanych nie tylko biznesem i polityką, ale również aktywnym życiem, > motoryzacją, kobietami oraz ..." no jak nic, użytkownik skody - bez pudła! Link Zgłoś