Gość: marek75 IP: *.bialystok.pl / 10.0.1.* 26.12.02, 17:55 Poprosze o opinie zastanawiam sie nad c3 i fordem fiesta, co o nich myslicie dzieki Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: michal Re: CITROEN C3 - POPROSZE O OPINIE, CZY WARTO IP: 212.160.114.* 26.12.02, 18:03 Gość portalu: marek75 napisał(a): > Poprosze o opinie > zastanawiam sie nad c3 i fordem fiesta, co o nich myslicie > dzieki Mialem okazje 'przejechac sie' C3 i zaskoczylo mnie to ze byl to samochodzik bardzo komfortowy i cichy. Z kolei wiem ze francuskie samochody sa byle jakie (sam jezdze 307) - zwykle jest to elektronika ktora nie jest dopracowana. Ford ma rozwiniecie skrotu Fix Or Repair Daily. Ich samochody sa wykonane niestarannie i sa glosne (dla mnie poziom decybeli w Focus jest porownywalny z maluchem :-)). Nie kupuj zadnego z nich jesli nie bedziesz mial okazji przetestowac. Link Zgłoś
Gość: Zuzka Re: CITROEN C3 - POPROSZE O OPINIE, CZY WARTO IP: *.chello.pl 27.12.02, 00:05 Ciesze sie C3 od niedawna, kupilam wersje 1,4 Hdi SX. Jeśli masz jakies konkretne pytania chetnie odpowiem. Dodam tylko, ze moim prywatnym zdaniem to typowo kobiecy samochod. Link Zgłoś