waskes29 27.04.06, 21:51 www.autobild.de/test/allrad/artikel.php?artikel_id=11255&artikel_seite=4 www.autobild.de/test/allrad/artikel.php?artikel_id=11255&artikel_seite=5 www.autobild.de/test/allrad/artikel.php?artikel_id=11255&artikel_seite=6 Link Zgłoś Obserwuj wątek
izyda9999 Re: Test SUV-ow Audi&VW vs Mercedes 27.04.06, 21:56 wiesiu a ty znowu sie gwalcisz tą szmatą reklamującą niemiecki "przemysł motoryzacyjny" - wez sobie cos bardziej wiarygodnego i na twoim poziomie - np. gazetke reklamową z tesco... Link Zgłoś
deflekt0r smieszy mnie porownanie q7 z X5 i ML i Tuaregiem 27.04.06, 22:18 Przeciez to inna klasa aut, i cenowa, i wielkoscia. Q7 jest wieksza od swoich rywali o dobre kilkadziesiat cm. Sam Mercedes wkrotce wprowadzi GL by konkurowal z Q7. A Audi mowi ze w 2007 roku bedzie na rynku Q5 ktore ma konkurowac z X5 i ML. Gdzie tu logika? Bo jak maja te samochody konkurowac z mocniejszym, wiekszym, lepiej wyposazonym itd itd.? Link Zgłoś
izyda9999 Re: smieszy mnie porownanie q7 z X5 i ML i Tuareg 27.04.06, 22:24 takie porownania są specjalnoscia "Świata Młodych" - nikt normalny tego powaznie nie bedzie traktował.... Link Zgłoś
zenek_z_puszczy Re: smieszy mnie porownanie q7 z X5 i ML i Tuareg 28.04.06, 10:36 deflekt0r napisał: > Przeciez to inna klasa aut, i cenowa, i wielkoscia. Q7 jest wieksza od swoich > rywali o dobre kilkadziesiat cm. Sam Mercedes wkrotce wprowadzi GL by > konkurowal z Q7. A Audi mowi ze w 2007 roku bedzie na rynku Q5 ktore ma > konkurowac z X5 i ML. Gdzie tu logika? Bo jak maja te samochody konkurowac z > mocniejszym, wiekszym, lepiej wyposazonym itd itd.? Uhu, zaiste zupelnie inna klasa cenowa: Grundpreis* 51.410 € 51.400 € 55.216 € 51.750 € wyposazenie z grubsza podobne, a i wydaje mi sie ze R-klasa jest dluzsza od Q7... Smieszysz, to mnie ty -nie twierdze ze test jest dobry, ale zachecam zebys pomyslal, zanim cos napiszesz... Link Zgłoś
marilicia Re: smieszy mnie porownanie q7 z X5 i ML i Tuareg 28.04.06, 10:45 > Przeciez to inna klasa aut, i cenowa, i wielkoscia. Q7 jest wieksza od swoich > rywali o dobre kilkadziesiat cm. Sam Mercedes wkrotce wprowadzi GL by > konkurowal z Q7. A Audi mowi ze w 2007 roku bedzie na rynku Q5 ktore ma > konkurowac z X5 i ML. Gdzie tu logika? Bo jak maja te samochody konkurowac z > mocniejszym, wiekszym, lepiej wyposazonym itd itd.? Ale gowno wypisujesz. Ludzie nie kieruja sie centymetrami przy zakupie samochodu, a tym bardziej nie logika. Moze to kiedys pojmiesz. pozdrawiam Link Zgłoś