Gość: Marek IP: *.norcross-06rh16rt.ga.dial-access.att.net 08.01.03, 04:17 thecarconnection.com/zoom-image.asp?/images/gallery/6548_image.jpg Nowa wersja Imprezy - STi. 2.5L, turbo, VVT daje 300 KM i moment obrotowy jak z V8. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Marek Re: Ten chyba potrafi zmarszczyc asfalt IP: *.atlanta.ga.us 08.01.03, 13:00 Ta zabawka ma moment obrotowy na poziomie Porsche 911.. A do tego 300 KM. Poza tym samochodzik jest lekki, naped na 4 kola, mozna recznie(!) regulowac ilosc mocy ktora na kazda os idzie. Link Zgłoś
Gość: Hiszpan Re: Ten chyba potrafi zmarszczyc asfalt IP: 213.25.43.* 08.01.03, 15:24 Impreza zawsze mi sie podobała... I i III generacja są dodatkowo ładne w II nie podobały mi się lampy przednie (gust mam taki a nie inny). szkoda że w Polsce jest tak mało popularna i serwisu to do niej praktycznie nie ma... pozatym jak na Polskie zarobki jest to autko koszmarnie drogie... (między innymi fiskalizm...) trafie w totka to kupię :) a co do Niemiec mam bliziutko... PZDR! Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Ten chyba potrafi zmarszczyc asfalt IP: *.atlanta.ga.us 08.01.03, 16:34 To smieszne, ale ja tez planuje jej zakup dopiero po trafieniu w Lotto :) Link Zgłoś