Gość: Piotr IP: *.acn.pl 12.01.03, 23:05 Czy ma ktoś taką ? Jak się sprawuje? Proszę napisać wszystko o tym aucie. Bardzo mi się podoba i myślę o zakupie takiej. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Joasia Re: Lancia Kappa Weekend IP: *.dip.t-dialin.net 12.01.03, 23:39 Lancia nie ma modeli Weekend tylko SW (Stationwagon) Moze cos znajdziesz na www.google.com Osobiscie mam od 3 lat poprzedniczke Kappa czyli Thema 2.0 i.e 1989 rocznik jestem zadowolona Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Lancia Kappa Weekend IP: *.acn.pl 19.01.03, 15:09 i do góry Gość portalu: Joasia napisał(a): > Lancia nie ma modeli Weekend tylko SW (Stationwagon) > Moze cos znajdziesz na www.google.com > Osobiscie mam od 3 lat poprzedniczke Kappa czyli Thema 2.0 i.e 1989 rocznik > jestem zadowolona Link Zgłoś
Gość: Acura Re: Lancia Kappa Weekend IP: *.sympatico.ca 13.01.03, 06:58 www.carsfromitaly.com/lancia/index.html Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Lancia Kappa Weekend IP: *.acn.pl 13.01.03, 21:55 Dziekuje za sprostowanie sam jezdze Fiatem Marea Weekend 2,0-20V i ten model Lanci strasznie mi sie podoba . Prymierzalem sie do Lybry ale jest dla mnie za mala i z motorem takim jaki jest w mojej Marei byla po prostu za slaba. Link Zgłoś
vwdoka Re: Lancia Kappa Weekend 15.01.03, 12:00 Gość portalu: Piotr napisał(a): > Dziekuje za sprostowanie sam jezdze Fiatem Marea Weekend 2,0-20V i ten model > Lanci strasznie mi sie podoba . Prymierzalem sie do Lybry ale jest dla mnie za > mala i z motorem takim jaki jest w mojej Marei byla po prostu za slaba. Mój brat miał ją przez niecałe pół roku. Chlała jak głupia, ale to można wybaczyć bo miała silnik 3 litry, ale więcej stała w naprawie jak jeździła,a części tanie nie są... A tego wybaczyć już nie można. Moży była pechowa czy co... ale ja bym jej w życiu nie kupił. Aha, bagażnik w niej jest nie za duży, a poza tym nieustawny. Pozdrawiam, vwdoka Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Lancia Kappa Weekend IP: *.aries.com.pl 19.01.03, 10:42 Z uwagi na fakt,ze Lybra jest sprzedawana z silnikiem 1.6 103 KM oraz 1.8 133 KM myśle,ze przesadzasz z ta mułowatością Lybry 2.0 155 KM. p.s.a który rocznik ta Marea? na sprzedaż? pozdrawiam > Dziekuje za sprostowanie sam jezdze Fiatem Marea Weekend 2,0-20V i ten model > Lanci strasznie mi sie podoba . Prymierzalem sie do Lybry ale jest dla mnie za > mala i z motorem takim jaki jest w mojej Marei byla po prostu za slaba. Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Lancia Kappa Weekend IP: *.acn.pl 14.01.03, 17:07 Mnie tez sie podoba to auto ... Link Zgłoś
Gość: AArek Re: Lancia Kappa Weekend IP: *.acn.pl 18.01.03, 10:29 to piekny samochod Gość portalu: Piotr napisał(a): > Czy ma ktoś taką ? > Jak się sprawuje? > Proszę napisać wszystko o tym aucie. > Bardzo mi się podoba i myślę o zakupie takiej. Link Zgłoś
Gość: csi Re: Lancia Kappa Weekend IP: 212.76.37.* 12.02.03, 21:10 Kappa bardzo ok, sw takoż, a już coupe to dla mnie cudo /chyba tylko coś 3700 szt. takich powstało/. Jeżeli chodzi o awaryjność to opierając się na Dekrze auto wypada zdecydowanie ponad przeciętną w klasie, tylko co dziwne /bo Włosi robią niezłe motory/, silniki wypadły gorzej, chociaż Dekra niestety wszystkie możliwe wrzuca do jednego wora /przypuszczam że ocenę mógł zaniżać 2.0 turbo ??/, pzd. csi Link Zgłoś