hiphopowiec.man 08.09.06, 22:07 W reklamie piszą, że rata za Albeę wynosi 470zł przez 96 miesięcy. Jakim cudem? Niby zero wpłaty początkowej.Gdzie chwyt? Link Zgłoś Obserwuj wątek
mary_elx Re: Kredyt 1-2-3 FIATA. O co chodzi? 08.09.06, 22:31 Chwyt jest pewnie taki, że najtańsza albea za gotówkę kosztuje 31 tys. (a de facto można ją pewnie kupić jeszcze taniej - za jakieś 29), a 470 x 96 = 45 tys. Link Zgłoś
expertyzer Re: Kredyt 1-2-3 FIATA. O co chodzi? 09.09.06, 00:57 Aż takie niskie odsetki są w kredytach teraz? Link Zgłoś
programistajava Re: Kredyt 1-2-3 FIATA. O co chodzi? 09.09.06, 09:56 JA wzialem ten kredyt: - przez pierwsza 2 lata brak odsetek splacasz tylko kapital - prowizja od pozyczanej kwoty to 5% -mozesz splacac wczesniej PS na tym kredycie diler zarabia prowizje mi sie nei udalo cos wynegocjowac ale warto woedziec zeby nie pier...lil ze ci jeszcze laske robi bo na kredyt sprzedaje. Link Zgłoś
programistajava Re: Kredyt 1-2-3 FIATA. O co chodzi? 09.09.06, 09:57 Aha jezeli placisz gotowka powyzej nie pamietam 20% wart auta to procedura uproszczona, 2 dokumenty tozsamosci twoj i zony (zona musi byc - chybaz e macie intercyze :D) Link Zgłoś
expertyzer Re: Kredyt 1-2-3 FIATA. O co chodzi? 09.09.06, 15:15 Dzięki za odpowiedź. I płacisz tylko te raty przez 8 lat i to wszystko? Żadnych innych opłat czy wykupu na koniec? Jakie wyposażenie ma ta Albea? Link Zgłoś
mary_elx 8 lat albeą??? 09.09.06, 16:17 Po 4 latach ci się znudzi. Zapłacisz za nią 22560 zł przez ten czas. Sprzedasz może za 12000 do 15000. Wątpię czy to wystarczy na spłatę pozostałej części kredytu. Raczej na pewno nie starczy. Link Zgłoś
expertyzer Re: 8 lat albeą??? 09.09.06, 17:32 Nie chodzi o to czy się znudzi czy nie, ale jestem ciekawy dokładnie zasad tego kredytu, bo nie chce mi się wierzyć, że wystarczy 96 rat po 470zł i to wszystko. Link Zgłoś
programistajava Re: 8 lat albeą??? 09.09.06, 21:58 Nie wiem o co biega z tymi 96 ratami,ja wzialem Nowa ALbe Dnamic bez CD, (klima abs wspomaganie elektr. przednie szyby) i czesc kwoty na kredyt 1+2+3, przez 2 lata mam bez odsetek ale prowizja 5% od pozyczanej kwoty. Link Zgłoś
programistajava Re: 8 lat albeą??? 09.09.06, 22:00 Aha cen aDynamic to 41000 w tym tradycyjnie alarm i dywaniki gratis. Link Zgłoś
programistajava Re: Kredyt 1-2-3 FIATA. O co chodzi? 13.09.06, 12:13 Wczoraj umowe podpiasalem, tak an szybko najwiekszy hak to to ze jesli zalegasz z 2ma ratami (2 miesiace) to rozpoczynaja procedure egzekucji wiec autko moga ci zlicytowac. Chamstwo ale niestety trzeba uwazac liczy sie data wplywu i komputera nie interesuje czy to niedziela czy co on ksieguje w tym i tym dniu wiec czasmi przelewy trzeba juz w czwartek robic. Link Zgłoś
mary_elx Re: Kredyt 1-2-3 FIATA. O co chodzi? 13.09.06, 12:19 programistajava napisał: > Wczoraj umowe podpiasalem, tak an szybko najwiekszy hak to to ze jesli zalegasz > z 2ma ratami (2 miesiace) to rozpoczynaja procedure egzekucji wiec autko moga c > i > zlicytowac. Chamstwo ale niestety trzeba uwazac liczy sie data wplywu i > komputera nie interesuje czy to niedziela czy co on ksieguje w tym i tym dniu > wiec czasmi przelewy trzeba juz w czwartek robic. No ale jak zrobisz przelew w poniedziałek zamoast w niedzielę to zalegasz JEDEN dzień a nie dwa miesiące... Link Zgłoś
programistajava Re: Kredyt 1-2-3 FIATA. O co chodzi? 13.09.06, 12:34 > No ale jak zrobisz przelew w poniedziałek zamoast w niedzielę to zalegasz JEDEN > > dzień a nie dwa miesiące... Oczywiscie, ale mimo wstzstko uwazam ze 2 miechy opoznienia w kredycie na 4 lata to z deka przegiecie ze strony zlodziejskiego banku. Poza tym jak masz 1 miech w plecy i nagle splacasz 2 miechy i czekasz na kase od kogos to sie niezle stresujesz czy sie wyrobisz z przelewem do XXX czy nie. Ale to tak na marginesie... Link Zgłoś
mary_elx Re: Kredyt 1-2-3 FIATA. O co chodzi? 13.09.06, 12:37 Nie, no 2 miesiące to jest przesada z zaleganiem. Uważasz, że to ok. zapłacić ratę lipcową dopiero we wrześniu? CHocby i razem z wrzesniową? Link Zgłoś