Gość: Staruch IP: *.if.uj.edu.pl 19.03.03, 09:41 Po czym moge poznac, czy moje auto ma napinacze pasow?Pzdr. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Niknejm Re: napinacze pasow IP: 143.26.81.* 19.03.03, 09:53 Gość portalu: Staruch napisał(a): > Po czym moge poznac, czy moje auto ma napinacze pasow?Pzdr. Sprawdź w instrukcji ;-) Serio. W Accordach starszej generacji, jeśli są, to są ukryte w słupkach. Musiałbyś rozmontować tapicerkę, obawiam się... Niektóre nowe modele mają przy zatrzaskach mocujących. Wygląda to wtedy jak taka 'harmonijka' z plastiku. Pzdr Niknejm Link Zgłoś
ziolek73 Re: napinacze pasow 19.03.03, 09:53 Przywal czolowo w mur, jak sie napna pasy to znaczy ze masz..... :o) (oczywiscie Ci tego nie zycze) A na powaznie to nie wiem. W moim (bylym) przy tym co pas zatrzaskuje i pod siedzeniem jest ustrojstwo z pierdylionem ostrzezen "nie dotykac, nie probowac rozbierac, etc." to chyba to. Respect. Link Zgłoś
Gość: Staruch Re: napinacze pasow IP: *.if.uj.edu.pl 19.03.03, 10:06 W instrukcji jest sporo o poduszce, o napinaczach - musze poszukac. Jest ona po francusku,a to niestety moj 4. jezyk obcy i najslabiej nim wladam:-). Poczytam. Slupkow mi sie nie chce rozbierac, ale pod fotel zerkne.Bulba. Link Zgłoś