Dodaj do ulubionych

Chwale sie nowym wozem :)

23.11.06, 02:39
Na poczatku roku kupilem nowego GTI DSG a dzisiaj odebralem Passata 2.0T
manual z pakietem sportowym.Decyzja podjeta w pare godzin pod wplywem
emocji :) Nie ma to jak powrot do biegowki.Auto rakieta.Jedynie co mi sie nie
podoba to zegary.Jakos tak smieszne wygladaja.Rodzina wlasnie sie powiekszyla
i potrzebny wiekszy 4 drzwiowy wozek.latwiej bedzie wepchac fotelik do
tylu.Rewelacja.

i7.photobucket.com/albums/y300/neogeogt/100_1057.jpg

i7.photobucket.com/albums/y300/neogeogt/100_1055.jpg

i7.photobucket.com/albums/y300/neogeogt/100_1049.jpg

i7.photobucket.com/albums/y300/neogeogt/100_1047.jpg

Obserwuj wątek
    • mary_elx Re: Chwale sie nowym wozem :) 23.11.06, 02:57
      Polak, który kupuje niemieckie samochody to świnia i volksdeutsh
      • franek_jelito Re: Chwale sie nowym wozem :) 23.11.06, 03:55
        widze ze polska dla polakow !!!
        idz zrob na mnie donos do Romana lub ojca dyrektora :)

• mary_elx Re: Chwale sie nowym wozem :) 23.11.06, 04:03
          > widze ze polska dla polakow !!!
          > idz zrob na mnie donos do Romana lub ojca dyrektora :)

Wcale nie. Widzisz, jest różnica miedzy tym co dozwolone a tym co przyzwoite.
          To tak jak z pierdzeniem w miejscach publicznych albo pluciem na chodnik. Ale
          ty pewnie nie rozumiesz o co mi chodzi.
          • franek_jelito Re: Chwale sie nowym wozem :) 23.11.06, 04:12
            to moze ty sie pochwalisz jesli wogole jest czym
            • mary_elx Re: Chwale sie nowym wozem :) 23.11.06, 04:18
              > to moze ty sie pochwalisz jesli wogole jest czym
              Nie, nie będę się chwalił. Nie zaspokoję też twojej ciekawości.
              • franek_jelito Re: Chwale sie nowym wozem :) 23.11.06, 04:20
                po prostu wstyd sie pochwalic

aha,trzeba bylo od razu powiedziec ze zal ci dupe zciska z zazdrosci
                • mary_elx Re: Chwale sie nowym wozem :) 23.11.06, 04:28
                  Lancia lybra 2.0 155 KM SW (czyli kombi) z 2004 r. w kolorze chyba nawet
                  podobnym do tego twojego VW. Może być? Zdjęć nie mam, bo aż takim fetyszystą
                  nie jestem.
                  • franek_jelito Re: Chwale sie nowym wozem :) 23.11.06, 04:31
                    mary_elx napisała:

> Lancia

jesli dobrze pamietam to wlosi trzymali z Hitlerem wiec niczym sie nie roznisz
                    odemnie faszysto
                    • mary_elx Re: Chwale sie nowym wozem :) 23.11.06, 04:39
                      > jesli dobrze pamietam to wlosi trzymali z Hitlerem wiec niczym sie nie
                      roznisz odemnie faszysto

Myślę, że powinieneś się poduczyć historii i poczytać o faszyzmie włoskim, a
                      także o samym Duce i o tym jak skończył
                      • franek_jelito Re: Chwale sie nowym wozem :) 23.11.06, 04:45
                        masz faszystowski samochod i tyle
                        • mary_elx Re: Chwale sie nowym wozem :) 23.11.06, 04:59
                          > masz faszystowski samochod i tyle

niech bedzie. ale ty masz bardziej.
                          • franek_jelito Re: Chwale sie nowym wozem :) 23.11.06, 05:05
                            no widzsiz faszysto
                            i po co bylo wyzywac od volksdeutshów ?
                            • mary_elx Re: Chwale sie nowym wozem :) 23.11.06, 05:33
                              Uzupełnij wiedzę. Ja jeżdzę faszystowskim, ale ty jeździsz NAZISTOWSKIM.

Fragment z Wikipedii:

Pomimo sojuszy z narodowo-socjalistycznymi Niemcami, Mussolini był przyjaźnie
                              nastawiony do Polski. W 1940 roku osobiście interweniował u Hitlera, żądając
                              (skutecznie) zwolnienia profesorów zatrzymanych w sonderaktion Krakau.
                              Powszechnie uważa się, iż Mussolini był bardziej dyktatorem, niż mordercą.
                              Faszyzm włoski różnił się od nazizmu hitlerowskiego. Oficjalnie nie promował
                              mordowania podbitych narodów, czy specjalnego okrucieństwa samego w sobie.
                              Popierał bezwzględne zabijanie przeciwników ustroju i skazywał za poglądy, nie
                              zaś za pochodzenie czy narodowość. Jest jednak oczywiste, że podczas II wojny
                              światowej przyzwolił niemieckim nazistom na eksterminację włoskich Żydów i
                              działalność obozów koncentracyjnych na półwyspie Apenińskim.

Wielu starszych Włochów do dziś wspomina z sentymentem czasy Mussoliniego,
                              kiedy, jak mówią pociągi jeździły punktualnie. Te oraz inne uwarunkowania
                              sprawiają, że idee neofaszystowskie i rewizjonistyczne (półwysep Istria) są
                              ciągle obecne w młodszym pokoleniu.

całość tutaj:
                              pl.wikipedia.org/wiki/Mussolini
                              • tipp01 Re: Chwale sie nowym wozem :) 23.11.06, 07:08
                                Przyganiał kocioł garnkowi.
                                A samochód fajny, kolor nie w moim guście ale i tak miło popatrzeć.
                                Ile dałeś?
                                • franek_jelito Re: Chwale sie nowym wozem :) 23.11.06, 14:49
                                  tipp01 napisał:

> Ile dałeś?

MSRP 33,790$ ale utargowalem do 31,700$ czyli 300$ powyzej invoice price

• marekatalanta71 Re: Chwale sie nowym wozem :) 23.11.06, 21:29
                                    A ja sie utargowalem u Saaba znaacznie wieecej ... trzeba umiec to robic i
                                    jesli nie umiesz to nie umiesz!
                                    • franek_jelito Re: Chwale sie nowym wozem :) 23.11.06, 22:29
                                      marekatalanta71 napisała:

> A ja sie utargowalem u Saaba znaacznie wieecej ... trzeba umiec to robic i
                                      > jesli nie umiesz to nie umiesz!

i co to mialo znaczyc? o co ci chodzi?
                                      umiec? jesli dealer powie STOP to mozesz swoje umiejetnosci w dupe schowac :P

saab sprzedaje sie w sladowych ilosciach wiec mozna utargowac wiecej
                                      • marekatalanta71 Re: Chwale sie nowym wozem :) 23.11.06, 22:35
                                        franek_jelito napisał:

> saab sprzedaje sie w sladowych ilosciach wiec mozna utargowac wiecej

Saab to swietne auto i dilerzy umieja Cie zawsze dobrze potraktowac! Ponadto
                                        naprawde wierze, ze trzeba umiec pertraktowac na poziomie.
                                        • franek_jelito Re: Chwale sie nowym wozem :) 23.11.06, 22:38
                                          a czy ja mowilem ze saab to zle auto?
                                          z kad wiesz jak ja pertraktowalem? nawet mnie nie znasz a piszesz takie pierdoly
                                          kupujac forda mozna utargowac jeszcze wiecej i co z tego?
                                          • marekatalanta71 Re: Chwale sie nowym wozem :) 23.11.06, 22:39
                                            Jak pojdziesz sie potargowac to Saaba na 9-3 Wagon to porozmawiamy - u nich
                                            jest super!
                                            • franek_jelito Re: Chwale sie nowym wozem :) 23.11.06, 22:41
                                              to porozmawiamy ? hehehe
                                              ale gadanie

co ty jakis guru handlowy jestes?

• marekatalanta71 Re: Chwale sie nowym wozem :) 23.11.06, 22:42
                                                Po pierwsze - NIGDY sie nie idzie do dealera bez ustalonej ceny przez telefon.
                                                Bo jak juz maja Cie w salonie, to Ci wmowia kazda cene. Po drugie trzeba
                                                poszukac jakie sa rabaty na samochod. Po trzecie wysylasz zapytanie do kilku
                                                dealerow w tym samym e-mailu, zeby wiedzieli ze to licytacja. Po czwarte
                                                probujesz na jednym jak nisko zejda i idziesz do drugiego z propozycja "tamci mi
                                                tyle daja, co Wy proponujecie?".

Kultura osobista pomaga to w negocjacjach...

• mary_elx tak to jest chyba tyko w ameryce 23.11.06, 23:37
                                                  > Po pierwsze - NIGDY sie nie idzie do dealera bez ustalonej ceny przez telefon.

Ja poszedłem do Forda w Warszawie i dowiedziałem się, że przez telefon to on mi
                                                  podał cenę katalogową, a ten model to ma jeszcze to i tamto... i cena jest o
                                                  7000 wyższa.

> Bo jak juz maja Cie w salonie, to Ci wmowia kazda cene.
                                                  Nieprawda.

> Po drugie trzeba
                                                  > poszukac jakie sa rabaty na samochod.
                                                  W dupie mam rabat na samochód, który będzie dostępny za pół roku.

> Po trzecie wysylasz zapytanie do kilku
                                                  > dealerow w tym samym e-mailu, zeby wiedzieli ze to licytacja.
                                                  Wysłałem do ok. 6. odpowiedział jeden..... że nie ma takio modelu w tej cenie.

> Po czwarte
                                                  > probujesz na jednym jak nisko zejda i idziesz do drugiego z propozycja "tamci
                                                  m i tyle daja, co Wy proponujecie?".

W tojocie dowiedziałem się, że "za 50 tysięcy to pan może i kupi jakiś samchód,
                                                  ale na pewno nie TOJOTĘ!"

> Kultura osobista pomaga to w negocjacjach...
                                                  Tylko wtedy jak z drugiej strony nie siedzi kołek i prostak.
                                                  • lexus_400 Re: tak to jest chyba tyko w ameryce 24.11.06, 13:00
                                                    mary_elx napisała:

> Ja poszedłem do Forda w Warszawie i dowiedziałem się, że przez telefon to on
                                                    > mi podał cenę katalogową, a ten model to ma jeszcze to i tamto... i cena jest
                                                    > o 7000 wyższa.

Trzeba miec ten dar negocjacji jak nasi rodacy z Ameryki
                                                  • henio_kanada Re: tak to jest chyba tyko w ameryce 28.11.06, 14:54
                                                    TAm wszyscy majom dar do wszystkiego: wojny, negocjacji, handlu mydlem i
                                                    powidlem!
                                                  • belus77 Re: tak to jest chyba tyko w ameryce 02.12.06, 22:14
                                                    lexus_400 napisała:

> mary_elx napisała:
                                                    >
                                                    > > Ja poszedłem do Forda w Warszawie i dowiedziałem się, że przez telefon to
                                                    > on
                                                    > > mi podał cenę katalogową, a ten model to ma jeszcze to i tamto... i cena
                                                    > jest
                                                    > > o 7000 wyższa.
                                                    >
                                                    > Trzeba miec ten dar negocjacji jak nasi rodacy z Ameryki

Ten payac z Giorgji ... rzenada!
                              • plawski Re: Chwale sie nowym wozem :) 23.11.06, 15:00
                                Bardzo ciekawy dialog. I pouczający. Nie ma co.
                                Franku - gratulację. Szczerze zazdroszczę.
                                Niech się sprawuje.
                        • pack3t [...] 23.11.06, 14:45
                          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • wujaszek_joe Re: Chwale sie nowym wozem :) 23.11.06, 07:29
      sliczne auto
      wnętrze bardziej na bmw wygląda
    • robert888 bosz, ależ to pięęęękne.... 23.11.06, 08:08
      • bzik17 Tez sobie kupie takiego :-) za kilkanascie lat :-/ 23.11.06, 14:53
        no i oczywiscie kombi :-)
    • kodem_pl Milo. 23.11.06, 18:34
      Za pieniadze za jakie to sprzedaja w USA moznaby to nawet kupic, niemniej od
      Golfa wolalbym Mustanga za te same pieniadze etc. Passat jak Passat, nawet
      ladny, bez przedniej rejstracji wyglada o stokroc lepiej, wnetrze w tej wersji
      juz tez nie razi. Ja wzialbym jedynie bezowa/szara skore;-)

Czemu nie wziales DSG? Golfa pchnales?
      • franek_jelito Re: Milo. 23.11.06, 19:14
        kodem_pl napisał:

> Czemu nie wziales DSG? Golfa pchnales?

Mialem DSG w GTI
        a teraz postanowilem wrocic do manuala
        Mustang? Mi sie kompletnie nie podoba.Poza tym nie jest praktyczny (prawie jak
        maly kombi)
        • kodem_pl Re: Milo. 23.11.06, 19:49
          Oczywiscie o gustach sie nie dyskutuje i nie neguje wyboru. Po prostu zamiast
          golfa GTI wzialbym mustanga GT bo mi sie podoba, ma V8 i w ogole... ale wiesz
          jak to jest... Golf to golf, nawet w PL, a Mustang to troche egzotyka;-)

DSG sie nie podobalo? Psulo sie? Dlaczego zrezygnowales?

No i w czym mustang jest mniej praktyczny od golfa?:-D
          • speedone Re: Milo. 23.11.06, 20:07
            gratki piekna bryka
          • franek_jelito Re: Milo. 23.11.06, 20:43
            kodem_pl napisał:

>
            > DSG sie nie podobalo? Psulo sie? Dlaczego zrezygnowales?
            >

nic sie nie psulo .auto bylo nowe wiec nic nie zdarzylo sie popsuc
            mustang jest brzydki jak dla mnie.nie wiem gdzie mieszkasz ale jesli w polsce
            to napewno taki mustang jest porzadany w posce.tutaj w USA to jest normalne
            wozidlo dla kowalskiego.nic specjalnego.

• kodem_pl Re: Milo. 23.11.06, 21:07
              Wiem o tym, ze to normalne wozidlo. Ale Golf chyba tez nie nalezy do aut klasy
              premium bedacych poza zasiegiem johna smitha czy innego johna doe.
              • lechjaroslaw Re: Milo. 23.11.06, 21:22
                Franek o co narobiles tego rabanu?? "Chcialem sie pochwalic ..." i wyskakujesz
                z Passatem ??
                • franek_jelito Re: Milo. 23.11.06, 22:31
                  lechjaroslaw napisał:

> Franek o co narobiles tego rabanu?? "Chcialem sie pochwalic ..." i
                  wyskakujesz
                  > z Passatem ??

przeszkadza ci to?
                  jesli tak to nie zabieraj glosu w tym temacie
              • franek_jelito Re: Milo. 23.11.06, 22:30
                kodem_pl napisał:

> Wiem o tym, ze to normalne wozidlo. Ale Golf chyba tez nie nalezy do aut klasy
                > premium bedacych poza zasiegiem johna smitha czy innego johna doe.

mowisz o golfie czy o gti?
                bo roznica w cenie jest znaczna
                • ml_500 Re: Milo. 23.11.06, 22:39
                  fajne auto i gratulacje. super fotele:)
                • kodem_pl Re: Milo. 23.11.06, 22:44
                  O GTI bo porownuje go z Mustangiem GT.
    • marekatalanta71 Czym sie chwalisz - ludowozwm? 23.11.06, 22:41
      Po pierwsze - NIGDY sie nie idzie do dealera bez ustalonej ceny przez telefon.
      Bo jak juz maja Cie w salonie, to Ci wmowia kazda cene. Po drugie trzeba
      poszukac jakie sa rabaty na samochod. Po trzecie wysylasz zapytanie do kilku
      dealerow w tym samym e-mailu, zeby wiedzieli ze to licytacja. Po czwarte
      probujesz na jednym jak nisko zejda i idziesz do drugiego z propozycja "tamci mi
      tyle daja, co Wy proponujecie?". Czasem sie udaje, czasem nie. Najwazniejsze
      zeby nie byc napalonym na samochod i miec rozwiazanie "b" w razie czego. Dla nas
      rozwiazaniem "b" byla Acura TL - mielismy juz ustalona cene na $29300 i czekala
      na nas gdyby ten deal z Saabem by nie wyszedl. I jeszcze ostatnia uwaga - jak
      juz masz zamiar sie poddac i zaplacic o $1000 wiecej niz planowales, to pomysl
      jak trudno jest $1000 zaoszczedzic. Bardzo pomaga to w negocjacjach...

• franek_jelito Re: Czym sie chwalisz - ludowozwm? 23.11.06, 22:42

> Po pierwsze - NIGDY sie nie idzie do dealera bez ustalonej ceny przez telefon.
        > Bo jak juz maja Cie w salonie, to Ci wmowia kazda cene.

powiem ci jedno
        pie..sie facet
        nie mam pojecia o co ci chodzi
        skoro utargowales i saaba wiecej to OK i odpie..sie odemnie bo nie wiem o co
        ci biega
        • marekatalanta71 Re: Czym sie chwalisz - ludowozwm? 23.11.06, 22:43
          Brak Ci kultury i dlatego nigdy nie bedziesz mial Saaba tak jak ja!
          • franek_jelito Re: Czym sie chwalisz - ludowozwm? 23.11.06, 22:45
            kulture to mam lepsza od ciebie
            a jaka to kultura wymadrzac sie?

kazdy diler jest inny kazdy salesman jest inny kazday brand jest inny wiec
            gadanie ze u jednej marki utargowal ktos wiecej jest BEZSENSU
            • franek_jelito Re: Czym sie chwalisz - ludowozwm? 23.11.06, 22:47
              ty patrzysz tylko na kase
              ja chcialem passata i go kupilem a ty wybierales pomiedzy TL i Saabem i kupiles
              tam gdzie bylo taniej
              • sandomingo1 Re: Czym sie chwalisz - ludowozwm? 23.11.06, 22:51
                gratuluje autka, niech sie dobrze spłaca i długo służy !
              • marekatalanta71 Re: Czym sie chwalisz - ludowozwm? 02.12.06, 13:57
                Bo ja jestem swietnym negocjatorem!
          • franek_jelito Re: Czym sie chwalisz - ludowozwm? 23.11.06, 22:53

> nigdy nie bedziesz mial Saaba tak jak ja!

a co saab to jakis wyznacznik statusu spolecznego czy kultury?
            czlowieku puknij sie w glowe

nie bedziesz mial saaba jak ja
            HAHAHA to bylo dobre :) usmialem sie do lez
            • belus77 Re: Czym sie chwalisz - ludowozwm? 24.11.06, 15:06
              franek_jelito napisał:

> a co saab to jakis wyznacznik statusu spolecznego czy kultury?
              > czlowieku puknij sie w glowe

Saab to firma, ktora padala i GM ja podniosl ... teraz GM pada!
      • jako_tako Re: Czym sie chwalisz - ludowozwm? 24.11.06, 08:34
        > uz masz zamiar sie poddac i zaplacic o $1000 wiecej niz planowales, to pomysl
        > jak trudno jest $1000 zaoszczedzic. Bardzo pomaga to w negocjacjach...

Ktos komu trudno jest zaoszczedzic $1000 nie kupuje europejskiego auta za 30 tys
        a amerykanskiego rzecha za 2 tys.
        • belus77 Re: Czym sie chwalisz - ludowozwm? 24.11.06, 14:55
          jako_tako napisał:

> > uz masz zamiar sie poddac i zaplacic o $1000 wiecej niz planowales, to po
          > mysl
          > > jak trudno jest $1000 zaoszczedzic. Bardzo pomaga to w negocjacjach...
          >
          > Ktos komu trudno jest zaoszczedzic $1000 nie kupuje europejskiego auta za 30
          ty
          > s
          > a amerykanskiego rzecha za 2 tys.

Rzecha to mu wlasnie kobita rozbila (Murznka sie zagapila, hehe) wiec sie chlop
          wnerwil i poszedl jej kupic Saaba V6 turbo! Nawet w Murzynowie nasi maja
          fantazje (i jaka wyobraznie!)
    • mejson.e Fajny! 23.11.06, 23:14
      Ale fajny wózek!
      Jaka przestrzeń...

Ale postawić coś takiego na Brzeskiej albo w Pruszkowie czy Wołominie ... eeech,
      szkoda gadać :-(

A marekatalanta71 to podszywka sympatycznego marekatlanta71...

Pozdrawiam,
      Mejson
      --
      Automobil
      Forum pozytywnie zakręconych automaniaków.
      • qamillo Re: Fajny-gdzietam????????????? 23.11.06, 23:52
        Jak na stany scheisswagen to cienki wybór..na dodatek w manualu.Wybór godny
        portorykańczyka od bufetu z hamburgerami.Widac miejsce pobytu sie zmienia a
        przyzwyczajenia do małolitrażowego szajsu zostają...
        • franek_jelito Re: Fajny-gdzietam????????????? 24.11.06, 00:17
          portoryki nie jezdza volkswagenami
          • qamillo Re: Fajny-gdzietam????????????? 24.11.06, 00:20
            ...znaczy scheisswagenami.jeżdżą hyundayami a tymczasem nie wiedzą,ze
            scheisswageny w manualu są równie dobre jak nie lepsze...
          • fuiio Re: Fajny-gdzietam????????????? 24.11.06, 00:25
            Z tym vw to pochopna decyzja raczej bo słyszałem,ze mają wprowadzić renaulty
            ponownie na rynek w USA (może nawet dacie logan) może nawet fiaty powrócą
            polecam nowe punto bo bije tego passata na głowe a od razu będzie widac skąd jesteś
            • franek_jelito Re: Fajny-gdzietam????????????? 24.11.06, 00:41
              o cholera
              zeczywiscie zle zrobilem.no nie wiem czy mnie bedzie stac na takiego logana. :(
              • fuiio Re: Fajny-gdzietam????????????? 24.11.06, 00:45
                pewnie wziąłbyś yugo ale już nie ma a to też fajny europejski wozik...Ja
                mieszkam w Polsce ale jeżdże porządnym autem...
                • devote Re: Fajny-gdzietam????????????? 24.11.06, 00:56
                  super maszyna
                  gratuluje
                  • fuiio Re: Fajny-gdzietam????????????? 24.11.06, 00:57
                    Jak na polaczka czarnoraboczego nieźle -zapomniałeś dodać
                    • franek_jelito Re: Fajny-gdzietam????????????? 24.11.06, 01:01
                      fuiio napisał:

> czarnoraboczego

mozesz przetlumaczuc na polski bo nie rozumiem
                      • incoqnito Re: Fajny-gdzietam????????????? 24.11.06, 15:13
                        witam. - mieszkam w Polsce.
                        powiem tak. w PL a szczególnie na tym forum nie nalezy pisać jaki się ma
                        samochód.
                        ja to zrobiłem , ba nawet zdjęcia wkleiłem i pare osób wyśmiało mnie a mam
                        samochód sprowadzony z reich-u z lat90.

widac ze nowym też nienajlepiej sie chwalić który kosztuje w PL koło100tyś.

najlepiej albo nic nie pisać albo kupić jakąs korolę albo najlepiej syfika tak
                        3-5 letnią by nienazawli ciebie szrociarzem albo nie zarzucili ze masz
                        pieniądze i kupujesz nowy samochód raptem za 50tyś.

Szkoda mi Polaczków którzy myślą takimi kategoriami....

to dzięki Komunizmowi gdzie inteligencja albo została przez Niemców wywieziona
                        do obozów to ci co sie uchowali NKWDziści dokończyli....

Bida bida i raz jeszcze bida.

kończę studia na Politechnice i wyjeżdżam z tego zacofanego kraju i niech ci
                        Zawistni durnie do końca siedza na tym forum i niech wyśmiewają takich jak TY.

bo tylko to im zostanie i pewnie jakiś środek transportu za 20tyś.

Zazdroś jest grosza niż Nazizm - bo kieruje sie do kazdego kto coś ma - niema
                        regół - czy rodzina czy sąsiad ,nieznajomy - jak zazdrość to na całego.

pozdroiawiam i gratuluję zakupu..oby sie ci dobrze jeździło.a reszcie
                        kretykantów ;) niech piana z ust zalei palce i klawiaturę.

normalny Polak

• incoqnito bład reguł 24.11.06, 15:15
                          • belus77 Re: bład reguł 24.11.06, 15:35
                            Jak juz musisz to jedz, tylko nie do Atlanty bo tam Murzynki na czerwonym wala
                            biale babki w Pontiakach, hehe!
                            • incoqnito Re: bład reguł 24.11.06, 15:41
                              zapamiętam sobie aha i podaj adress to podeslę ci kartkę na święta i jakieś
                              drobne dla dziecka.

wal się odemnie.
                              • belus77 Re: bład reguł 24.11.06, 15:45
                                Nie badz taki nerwowy - zbyt duzo stresu w szkole? Poczekaj az zobaczysz
                                Zachod, a wtedy do reszty Ci dojebie!
                                • incoqnito Re: bład reguł 24.11.06, 15:59
                                  widać ze słabe wykształcenie niepozwala ci zarabiać godziwych pieniędzy i
                                  dlatego flustracja pada ci na mózg i oczy.

zostaniesz takim do końca tego ferum,bronisz komuś jeżdżenia dobrym samochodem
                                  bo się komuś poszczęściło w życiu lub ktoś swoją ciężką pracą i pracowitością
                                  czy to w nauce czy w pracy dorobiłsię na passata czy inny samochód?

naprawdę powinieneś udać sie do psychologa.

ps.nie dowali mi jak uważasz a zreszta co ciebie to obchodzi?

kim ty jesteś ? zwykłym szaraczkiem przed szklanym kineskopem z wielkim
                                  problemem i rozładowywujesz swoja agresję i niemoc w postaci swoich wątków.

• belus77 Re: bład reguł 24.11.06, 16:06
                                    Bzzzzz ... pudlo. Kineskop jest plaski oraz kolorowy! Jesli masz tak daleko
                                    rozwiniete zdolnosci analizy to moze jeszcze pokusisz sie o typowanie wuzka,
                                    ktorym jezdze, hehe! Oj, studencik ... rzenada!
                                    • incoqnito zero 24.11.06, 23:57
                                      trzeba jeździć niezłym próchnem by mieć aż takie kompexy jak Twoje.

wyobraź sobie ze mam samochód 10 letni i nikomu nie zazdroszczę nowej maszyny.

więc wyobrażam sobie jaki to sprzęt musi mieć komplexior taki jak ty :)

czyzby jakiś zaporożec z lat 70? z wlotami po bokach link podaje dla
                                      niewtajemniczonych.

www.polskiedzieje.pl/zdjecia/rzeczy_prl_zaporozec.jpg
                                      bracie - szkoda mi ciebie tak naprawdę :)

pozdrawiam z varsovia
                                      • belus77 Mniej niz zero, studenciak! 25.11.06, 19:27
                                        Nie musze sie chwalic a jezdze wuzkiem ktory by Ciem zwalil z nog (nawet zanim
                                        otworzysz pierwsza Arizonkem, hehe) ... rzenada!
                                        • incoqnito uważaj bo ci uwierzę :) 25.11.06, 22:21
                                          dybyś miał TAAAAKI FAAAJNYY WÓZ o jakim piszesz to byś nawet nie zwracał uwagi
                                          na mój post :)

NIC NIE MASZ
                                          • incoqnito Re: uważaj bo ci uwierzę :) 25.11.06, 22:30
                                            I to Cię boli - gryzie wewnętrznie.

zresztą co ciebie obchodzi co napisałem do marka atlanty?

na ulicy też sie wpieprzasz między dwóch rozmówców?

nie muszę pić arizonki wystarczy mi Wareczka albo Królewskie i fajeczek do
                                            projektu gdyż nie musze zapijać problemów.

swoją arizonkę możesz sobie wsadzić albo sam wypić z żalu.

i mądrą radę ci dam - odp. się koleś bo to były moje słowa do marka.

jezeli ci sie nie podoba co napisałem do marka to zamilcz i uszanuj to co
                                            uważam.

nie chcę rozmiawiac z tobą gdyż jesteś zawistny i nic nie osiągnąłeś w zyciu -
                                            z tego wynika i chcesz pouczać innych oraz udzielać rad i poprawiac czyjeś
                                            poglądy komuś co kto coś osiągnął ?

jakbyś był kimś to tak a nie ,zwykły szaraczek będzie mi mówił że zachód mnie
                                            opiedoli czy jakoś tak....

śmieszny i żałosny jesteś zarazem.

zamilcz wkońcu - milczenie jest złotem.

• belus77 Re: uważaj bo ci uwierzę :) 26.11.06, 04:08
                                              Masz slusznom racjem, studenciak ... hehe! Az sie we lbie lasuje jak czlowiek
                                              pomysli co bendzie jak takie orly jak Waszmosc z Pomrocznej bendom nogem dawac!
    • astro_glide Re: Chwale sie nowym wozem :) 24.11.06, 04:19
      W Stanach Jugole,Rumuni i Polacy lubuja sie w VW .Troche to jednak kosztuje jak
      na ludowoz .
      • glide22 Re: Chwale sie nowym wozem :) 24.11.06, 15:56
        fajny nick...:)
    • grogreg Re: Chwale sie nowym wozem :) 24.11.06, 08:52
      No ladny.
      A ile bedzie kosztowac wymiana rozrzadu?
      • devote Re: Chwale sie nowym wozem :) 24.11.06, 15:34
        mi tez sie dostalo niedawno jak sie pochwalilem nowym vw

ladny samochod a najbardziej podobaja mi sie fotele
        jak sa tak wygodne jak wygladaja to miodzio
        • belus77 Re: Chwale sie nowym wozem :) 24.11.06, 15:36
          Fotel to ja mam fajny w biurze, natomiat Tobie to zazdroszcze tej czapki ...
          jak tam domki w NJ?
        • wowo5 Re: Chwale sie nowym wozem :) 26.11.06, 05:44
          Za te pieniadze kupilbym co innego:
          www.infiniti.com/g_sedan/index.html
          • franek_jelito Re: Chwale sie nowym wozem :) 27.11.06, 01:30
            niby tak ale po cholere mi taki potwór (silnik)?
            mniej wydam na paliwo i ubezpieczenie :)
            jutro odbieramy auto dla zony wiec jest troche wydatkow na raz
            • marekatalanta71 Re: Chwale sie nowym wozem :) 27.11.06, 01:39
              Jednak mimo ze to tylko VW kasa idzie, prawda? Gdybys dobrze negocjowal to
              dzisiaj bylibyscie zona na Bahamas!
              • belus77 Re: Chwale sie nowym wozem :) 27.11.06, 20:04
                A moze on jezdzi tam ze swojom "kolerzankom"?
    • greenblak Re: Chwale sie nowym wozem :) 24.11.06, 21:54
      Belus kupuje tez Ludowoz, co tam takie obnizki?
    • pcat Dosyć słaby. 27.11.06, 13:28
      Ale twój wybór.
      • henio_kanada Re: Dosyć słaby. 27.11.06, 21:43
        Moze malzonki?
    • rasiauskas Re: Chwale sie nowym wozem :) 28.11.06, 15:45
      Gratuluje znakomite wyboru! Niezawodne, niepsujace sie w przeciwienstwie do
      Toyot auto! Najlepsza dynamika, najekonomiczniejsze, najwieksze w srodku,
      najwyzsza jakosc w klasie. I najlepsza na swiecie skrzynia! Gratuluje!
      • belus77 Re: Chwale sie nowym wozem :) 28.11.06, 21:34
        Czy to auto to automat?
      • speed.freak Re: Chwale sie nowym wozem :) 28.11.06, 22:23
        najlepsza dynamika? najlepsza skrzynia??? najwyższa jakośc? co ty żresz ze tak
        pie..sz? to juz tysiac razy lepsze te infiniti G
        • rasiauskas Re: Chwale sie nowym wozem :) 28.11.06, 23:46
          No a od SLRa Maybach. Ja jem jezeli juz, to swinia zre, byc moze ciebie nauczyli
          zrec.
          • mis.z.wiertarka Re: Chwale sie nowym wozem :) 28.11.06, 23:50
            watek tak glupi ze trudno o glupszy, nawet tutaj.
            • marekatalanta71 Re: Chwale sie nowym wozem :) 04.12.06, 01:54
              mis.z.wiertarka napisała:

> watek tak glupi ze trudno o glupszy, nawet tutaj.

Czemu tak myslisz?
      • pocieszne Re: Chwale sie nowym wozem :) 29.11.06, 01:19
        rasiauskas napisał:

> Nie....., nie...... sie w przeciwienstwie do Toyot auto!
        > Naj.... dynamika, naj....., naj..... w srodku,
        > naj..... jakosc w klasie. I naj...... na swiecie skrzynia!

bylo juz buzi buzi ?
        kiedy slub ?
        • franek_jelito :) 29.11.06, 04:11
          bylem dzisiaj u psychologa i mnie wyleczyl
          przynajmniej jemu podobaja sie moje nowe nabytki

powiedzial mi ze to nie ja mam problemy tylko wy.chcial sie nawet umowic z wami
          na wizyty ale jak im powiedzialem ze macie troche daleko to sie usmial.jednak
          polecil wszystkim wizyte u psychologa puki jeszcze nie jest za pozno

VW to fajne samochody.Walcie sie.
          • w_r_e_d_n_y Re: :) 29.11.06, 04:15
            franek_jelito napisał:

> bylem dzisiaj u psychologa i mnie wyleczyl
            > powiedzial mi ze to nie ja mam problemy tylko wy

ciebie wyleczyl a my mamy problem hehehe
            i znowu wyrzuciles forse w bloto ,jak za te VW
            • franek_jelito Re: :) 29.11.06, 04:20
              jak juz ktos napisal

zal ci dupe sciska i tyle
              • w_r_e_d_n_y Re: :) 29.11.06, 04:24
                devote_jelito - zal mi dupe sciska jak czytam te twoje pierdy
                • bevote Re: :) 29.11.06, 14:45
                  A co! Mam fajne Ludowozy i nikomu nic do tego!
                  • belus77 Rzenada! 30.11.06, 01:11
                    Devote mial obsesje na punkcie szwabskiej motoryzacji jeszcze w Pomrocznej to
                    teraz jak jest w Stanach kupuje meksykanskie Jetty ... rzenada!
                    • weronka77 Re: Rzenada! 30.11.06, 01:22
                      A co to jest "rzenada"? Bo znamowszem ale "żenadę"...Żenujące;-)))
                      • belus77 Re: Rzenada! 30.11.06, 01:31
                        Nie bez powodu masz ksywkem Weronka ... hehe! A jak tam Devote dzisiaj po pracy
                        siem czuje?
                        • weronka77 Re: Rzenada! 30.11.06, 01:46
                          Jejku...ksywkEM zamiast ksywkĘ, SIEM zamiast SIE;-))z jakiej części Polski
                          piszesz? a moze jakie masz wykształcenie raczej;0)
                          • belus77 Re: Rzenada! 02.12.06, 18:59
                            Mam dyplom z Akademji Orla Bialego i jezdem patryjotom! Happy?
                • franek_jelito Re: :) 03.12.06, 03:24
                  w_r_e_d_n_y napisał:

> zal mi dupe sciska jak czytam te twoje pierdy
                  >

Bedziesz mial zaparcia i zatwardzenia.
                  • belus77 Re: :) 03.12.06, 09:37
                    Moze on terz Ciem lubi, Devot?
                    • wujek_wacek Re: :) 03.12.06, 11:05
                      Autor: belus77
                      Data: 03.12.06, 09:37
                      .. Devot?,ja ?

• belus77 Re: :) 03.12.06, 11:12
                        Ja, foldzwagen!
                        • wujek_wacek Re: :) 03.12.06, 11:14
                          belus77 napisał:

Ja, foldzwagen!

q....,swiat jest maly,eeech!
                          • belus77 Re: :) 03.12.06, 11:19
                            To zalerzy co dzisiaj pijesz, Helmut!
                            • wujek_wacek Re: :) 03.12.06, 11:56
                              belus77 napisał:

To zalerzy co dzisiaj pijesz, Helmut!

.. heilige scheisse,borygo mi sie skonczylo
                              idem na browara !
                              • belus77 Re: :) 03.12.06, 17:43
                                Wez sa sobom Jelito-Devot ... opijcie ten Ludowuz!
    • belus77 Re: Chwale sie nowym wozem :) 30.11.06, 01:36
      A czemu nie kupiles jej Golfa tak jak sobie?
      • weronka77 Re: Chwale sie nowym wozem :) 30.11.06, 01:44
        Oj kolego-poszukaj w wyszukiwarce;-) Pomyliłes mnie z kimś;-) Może IP sprawdz
        dla pewności bo trafiłes jak kula w płot;-))Nie dosć że z ortografią na bakier
        to jeszcze identyfikacja zawodzi;-)))
        • belus77 Re: Chwale sie nowym wozem :) 30.11.06, 01:47
          Nie no co Ty, Weronka ... hehe!
    • torrez Re: Chwale sie nowym wozem :) 30.11.06, 16:50
      Nie wiem o co Ci chodzi?

co to znaczy "chwale sie nowym wozem"??? nie masz znajomych ktorym sie mozesz
      pochwalic???
      biedne jest zycie na wygananiu, w koncu zapotrzebowanie na podcieranie
      starszych zamoznych ludzi jeszcze w Polsce nie wystepuje...:(

zeby jeszcze bylo czym sie chwalic...

od razu uprzedzam Twoje pytanie czy ja mam sie czym pochwalic. Mam, kupilem w
      marcu nowe BMW 530dX. ciekawe ile to kosztuje w USA:)
      • belus77 Re: Chwale sie nowym wozem :) 02.12.06, 16:55
        torrez napisał:

> od razu uprzedzam Twoje pytanie czy ja mam sie czym pochwalic. Mam, kupilem w
        > marcu nowe BMW 530dX. ciekawe ile to kosztuje w USA:)

Devot jest za wolny zeby takie pytanie zadac!

PS. BMW nie eksportowalo zadnych dyzly to Usejowa jak dotychczas. Teraz zaczeli
        sprowadzac 5-tki i X5 z silnikami 3,5 liter ale Devot i tak by o tym nic nie
        wiedzial - nie tan przedzial zarobkow!
    • wujek_wacek Re: Chwale sie nowym wozem :) 03.12.06, 08:30
      zdjecia.swistak.pl/00/02/26/05/2260561_1.jpg
      no to i ja sie pochwale,Gniady niejest wniebowziety,niestety.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka