pejap 28.11.06, 21:21 przymierzam się do zakupu tego samochodu, rocznik-1996-1997, poszukuję wszelkich informacji na jego temat, z góry dzieki Piotr Link Zgłoś Obserwuj wątek
shelby_1 Re: BMW 3 compact 06.12.06, 23:57 Witaj, co chcesz wiedzieć na temat BMW compact?? . Ja jestem posiadaczem BMW 316 compact , i już troche nim jeżdże Link Zgłoś
ramonka27 Re: BMW 3 compact 07.12.06, 22:20 Hmmm W sumie to ja nigdy nie lubiłem compaktów. Nie wiem dlaczego ale jakoś mi nie leżą. Za krótkie to i jakieś dziwne. Jesli chodzi o silniki to typowe E36. Nie polecam tylko dyzla 1,8w TDS (na dodatek w automacie) - bo strasznie mułowaty jest. Jesli chodzi o zawieszania to wymieniać trzeba przedewszystkim tuleje wahaczy przednich bo szybko się niszczą na naszych drogach. Ja bym wolał zastanowić się nad coupe - o wiele bardziej udany model. Link Zgłoś
nippon3 Re: BMW 3 compact 18.12.06, 11:39 jak tak sobie cyztam twoje posty to cały czas jedno mnie zastanawia. otóż ile masz lat...? forma pisowni i zawarte inforamcje świadczą że na siłę chcesz być wielki. dziwny jesteś.tak jakbyś był krzywdzony i pragniesz być dorosły za wszelką cenę. udajesz oblatanego w BMW ... ale jeszcze nim nie jesteś. z drugiej mańki to taki fajny folklor wprowadzasz. cały czas śledzę twoje wpisy i je zapisuje by sie czasem posmiać z kumplami jakie bzdury ludzie piszą. pozdrawiam Link Zgłoś
nippon3 Re: BMW 3 compact 18.12.06, 11:49 ps.wymień te różnice pomiędzy coupe / compact które świadczą że Coupe jest "bardziej udany" ps,najbardziej udany to ty jesteś. Link Zgłoś
pejap Re: BMW 3 compact 17.12.06, 20:02 shelby_1 napisał: > Witaj, co chcesz wiedzieć na temat BMW compact?? . Ja jestem posiadaczem BMW > 316 compact , i już troche nim jeżdże widoczność do tyłu oraz pozycja za kierownicą, przesiadam się z fiata cc a tam siedzi sie wyżej.. Link Zgłoś