ziuta4441 15.12.06, 22:50 kochane kobiety pomóżci mam dylemat.czy ubezpieczyć auto w Link 4 czy wybrać ubezpieczyciela ze stacjonarną lokalizacją? Link 4 jest tanie ale... czy macie jakies doświadczenia Link Zgłoś Obserwuj wątek
llaszczewski Re: ubezpieczenie OC 19.12.06, 00:35 nie znam sie ale slyszalem ze badziew! Ja mam w PTU i jest dobrze, malo place. Link Zgłoś
ziuta4441 Re: ubezpieczenie OC 19.12.06, 22:50 ja włśnie jeszcze mam w PTU i jak się zorientowałam w stosunku do innych firm ubezp. zapłaciłam w tym roku ok.250 zł za dużo dlatego szukam Link Zgłoś
artistry1 Re: ubezpieczenie OC 21.12.06, 11:07 Rozejrzyj sie po kilku firmach ubezpieczeniowych. popytaj jakie znizki sa dla nowych klientów, czy maja ofete znizkowa dla diesla (w Warcie jest), czy sa znizki dla rolnikow itp wszystko co moze ci zaoszczedzic kilka zlotych. Jesli masz stara umowe w jakiejs innej firmie i chcesz ja przerwac musisz ja wypowiedziec co najmniej 2 dni przed ukonczeniem jej, bo jak nie automatycznie przedluza sie na kolejny rok. Powodzenia...a z tanszych to tez samopomoc jest chyba... Link Zgłoś
ziuta4441 Re: ubezpieczenie OC 21.12.06, 23:02 dzieki Paulinko skorzystam z podpowiedzi....a co do poranka to całe szczęscie że się nie powtórzy osobiscie dla mnie był wyjątkowo przykry Link Zgłoś