Gość: dado IP: *.dial.pl 29.04.03, 08:43 Wiem że juz nie jeden raz była o tym mowa ,ale bardzo proszę użytkowników o swoje doświadczenia z tym samochodem.Jestem bardzo bliski kupienia Yarisa i chciałbym się upewnić czy robię dobry interes. dzięki Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: siciliana Re: Yaris IP: 213.146.57.* 29.04.03, 09:02 Ja mam swojego yariska od października 2002, czyli całkiem niedługo. Mimo to już teraz wiem, ze następny samochód to będzie toyota. Yaris jest samochodem user-friendly, czasami mam wrażenie ze wszystki w nim dziala i chodzi z taką lekkością. Może to są szczegóły, ale dla mnie bardzo ważne, plastiki nie trzeszczą, skrzynia biegów działa idealnie... Silnik jest naprawdę sprawny, mój ma 1.0 pojemności, teraz jednak kupiłabym sobie ten 1.3. Aha mój mąż smieje się ze to samochód dla blondynki :), tam nawet cięzko zatrzasnąć kluczyki w środku, a na wyświetlaczu ogromne cyferki pokazują prędkość. Przed decyzja kupna samochodu także zrobiłam mały research wsród znajomych, nie było ani jednej opini negatywnej o yarisku, teraz wiem dlaczego :) pozdrówka Link Zgłoś
Gość: kasiapro1 Re: Yaris IP: *.toya.net.pl / 10.0.241.* 29.04.03, 10:15 Mam lune od miesiaca,poj.1000,ale jak na jazde po miescie jest super.Toyota jest dobra marka i dba o klienta. Jedyny mankament to trosze duzo plastiku w srodku,ale reszta super Polecam Link Zgłoś
Gość: Lolo Re: Yaris IP: 62.93.65.* 29.04.03, 11:17 Polecam Ci przeszukanie archiwum Forum. "Yaris funklub" czy coś podobnego jest tu bardzo aktywny. Wiem, że Ci się nie chce wrzucać słówka "Yaris" do wyszukiwarki (sam też tego nie zrobiłem przed założeniem wątku nt. Link4...), ale to jedyny efektywny sposób przeczytania setek opinii na temat tego auta. Moja opinia jest P O Z Y T Y W N A. pozdro Link Zgłoś
qrakki999 Re: Yaris 29.04.03, 11:51 Mam od 1,5 miesiąca zadowolonego ojca w Yarisie 1,0 Terra. Poprzednio przez 7 miesięcy ujeżdżał Seata Ibize 1,4 dopóki ktos go nie 'pozyczył'. Zdecydowanie nie żałuje swojego wyboru - he, he, he jak kupował Seata rok wcześniej to Yaris w ogóle nie był brany pod uwagę:) Ja tez trochę juz Yarisem pojeżdziłem /nie porównuję do mojej Feli bo nie ma sensu/ ale w porównaniu z seatem jest zdecydowanie wygodniejsza i o dziwo większa w środku, tyle tylko że do bagaznika nie zmieści się już skrzynka z piwem:). A więc samochód idealny dla 2 osób.Ojciec preferuje 'ocjowsko-oszczędny' sposób jazdy więc Yari pali ok, 5,4 l /100 km /wg. komputera i wg. obliczeń na podstawie przejchanych na km/, czyli jak na jazde miejsko - podmiejską przyzwoicie. pzdr. Q Link Zgłoś
Gość: dado Re: Yaris IP: *.dial.pl 03.05.03, 11:51 wielkie dzieki za wszyskie opinie pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: mac Re: Yaris IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.03, 20:00 cześć witam dado !!! mam juz rok, 30 tysięcy przebiegu, własnie podczas tego weekendu przekroczylem mam wersje 1.0 3d, terra, czyli 2 poduchy wspomaganie, szersze kapcie i radio z kasetą dla 3 osób optymalny bo spokojnie się załadujesz i dobrze ciągnie na trasie, z 4 juz gorzej chodzi o bagaze +: ekonomiczny silnik pali ok 5,5 litra miasto/trasa zimą o ok 1,5 więcej bardzo dobrze przyspiesza jak na jeden litr suwana kanapa czyli wiekszy bagaznik stałe radio bardzo dobra widoczność dobrze się siedzi, wysoko i duzo miejsca na nogi fajne, nietarzejace się nadwozie wyświetlacz ale to rzecz gustu duzo schowków w kokpicie, pod siedzeniem, po srodku plastiki łatwe w utrzymaniu czystości przegląd co 30 tyś gwarancja -: brak oświetlenia bagażnika fotel nie pamięta ustawienia oparcia po wejsciu na tylną radio działa tylko po przekręceniu kluczyka ale mozna to zmienic brak klimy nie mam u siebie ale i tak oki wrzuc ustawienie wg liczby postów to zobaczysz nasze infa, posród nich znajdziesz wiele opini nie tylko o tym aucie, lektura bardzo długo ale chyba warto w końcu kupujesz wóz na pare lat pozdr. mac Link Zgłoś