slawoslaw 03.04.07, 19:25 No to będą baty od Grande Punto!!! Wygląda to to ja furmanka a wyposażenie to za te 35 900 to zapewne koła i kierownica... Link Zgłoś Obserwuj wątek
cztan 4,78 poza miastem hahaha 04.04.07, 16:01 nasza fabianka [sluzbowa] z tym motorkiem [to jest 3 cyl ze starego polo] poza miastem czyli na autostradzie pali jakies 15-16 l... [pedal w podlodze] .. tak to sie ma danych producenta.... pewnie dlatego nikt tym "samochodem" jezdzic u nas nie chce... Link Zgłoś
soner3 Re: Nowa Fabia od 35 900 zł 04.04.07, 16:11 slawoslaw napisał: > No to będą baty od Grande Punto!!! > Wygląda to to ja furmanka a wyposażenie to za te 35 900 to zapewne koła i > kierownica... Jakie baty , caly czas stara Fabia jest najpopularniejszym nowym samochodem w Polsce a poniewaz nowa w najtanszej wersji bedzie tylko o 1tys drozsza przy bogatszym wyposazeniu moze tylko poprawic sprzedaz.Nie ma najmniejszych szans zeby G Punto choc zblizylo sie do Fabii pod wzgledem sprzedazy . Link Zgłoś
yeger_er a Roomster to jednak gniot marketingowy... 04.04.07, 16:40 mimo nachalnej promocji w TVN TUR30, a teraz chyba już w każdej TV, ze sprzedażą chyba kiepsko, skoro zaczęły się ostre promocje, można ją kupić wpłacając 1/3 ceny, potem kolejne nieoprocentowane dwie raty, tak się nie "sprzedaje" aut, które się sprzedają. Specom od marketingu znowu wydawało się że znaleźli niszę i chcieli wciskać auto w kształcie dostawczego kibla jako osobowe dla japiszona, niestety japiszony nie dały się tym razem nabrać. Link Zgłoś
frequentflyer Re: a Roomster to jednak gniot marketingowy... 04.04.07, 17:11 niszę znaleźli, tylko z ceną mocno przeholowali, ot i cały problem. blisko 70K za jedyny sensowny silnik TDI 105 KM? to ja się jeszcze zastanowię. Link Zgłoś
1realista Re: a Roomster to jednak gniot marketingowy... 05.04.07, 11:36 takich nietrafionych projektow jest ostatnio sporo na rynku. Producentow zacznie zabijać wieloniszowosc. Link Zgłoś
simr1979 Re: a Roomster to jednak gniot marketingowy... 05.04.07, 11:58 yeger_er napisał: > Specom od marketingu znowu wydawało się że znaleźli niszę i chcieli wciskać > auto w kształcie dostawczego kibla jako osobowe dla japiszona, Ale japiszonom jeszcze słoma z butów wychodzi i "za dobrze pamiętajom tatowom sajrene bosto" ...;) Link Zgłoś
al9 czepiacie się 04.04.07, 17:39 ale esp i klimatronica mozna kupic za sensowne pieniądze (nareszczie!!!) Widziałem fabię na żywo, wygląda wcale wcale - jak swift albo prawie jak mini. Nie jest brzydkie. Nabrało wyrazu. Ergo - sukces murowany. Pozdr al Link Zgłoś
programistajava Re: Nowa Fabia od 35 900 zł 05.04.07, 10:38 A ile wyjdzie PLN za sensowna kompilacje: - silniik 1.4 okolo 80km - klima amnualna ew polautomatyczna - abs, elektr przednie szyby Link Zgłoś
programistajava Re: Nowa Fabia od 35 900 zł 05.04.07, 13:44 > Około 46 tys zł plus 2tys do kombi ktore wyjdzie i robi sie prawie 50tys z lakierem metallic. Hmmm moglo byc deczko taniej :D Link Zgłoś