kotekk2 19.04.07, 07:47 Co myślicie o nowym modelu porsche? Zyska taka sama przychylnosc co mercedes CLS?? www.autofilmy.info/nowo-ci-samochodowe/porsche-panamera.html?Itemid=1 Link Zgłoś Obserwuj wątek
wallenrode Re: Porsche Panamera NOWOŚĆ 19.04.07, 08:28 jak dla mnie obrzydliwy. tak samo jak Cayenne... porsche powinno uchować swój styl w nienagannej postaci samochodu sportowego a nie na jego bazie robić sedany , suvy , pick-upu , combi i bógwie co jeszcze... Link Zgłoś
regent206 Re: Porsche Panamera NOWOŚĆ 19.04.07, 08:34 Myślę że podobnie jak cayenne wśród ludzi z większym zapasem gotówki znajdzie wielu nabywców... Link Zgłoś
followme.pl więcej zdjęć i filmy o Panamerze 19.04.07, 09:15 będzie sukces :-) www.followme.pl/Forum/viewtopic.php?t=176&postdays=0&postorder=asc&start=30 Link Zgłoś
al9 sukces sukces sukces 19.04.07, 10:41 to jednak nie cayenne. to auto sportowe, myslę że w maserati zaczynają się martwić. Jest grupa ludzi, która potrzebuje auta 4 drzwiowego i równoczesnie chce jezdzic porsche. Oczywiscie mozna miec kilka aut, ale niektorzy chcą cieszyc sie porsche na co dzien a nie tylko w weekendy czy urlopy bez dzieci... To przemyslany ruch który spowoduje ze pojawia sie klienci z rodzinami (nie koniecznie marzący o cayenne) Pozdr al Link Zgłoś
kotekk2 Re: Porsche Panamera NOWOŚĆ 19.04.07, 14:48 Mnie sie osobiscie strasznie nie podoba jest ochydne bleee Link Zgłoś
wallenrode Re: Porsche Panamera NOWOŚĆ 19.04.07, 18:16 jest tak obrzydliwy że nawet textu nei chce mi sie cxzytać. to jak sedan i z tyłu silnik? ha to jak w skodach 105/120 na tych wizualkach wygląda paskudnie! mercedes CLS ma linnię ma styl . szyk . a ten porszak to jak rozciągnięta zwykłą 911 .... lipa totalna lipa! cały czar marki porsche zginie! jak juz chcą koniecznie sedana to niech zaprojektują zupłęnie nowy samochód z kilkoma charakterystycznymi elementami dla tej marki a nie na siłę wpierd. tylne drzwi... szok i pastisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeżeli porsche to cos wyprodukuje- nigdy wiecej nie powiem nic dobrego o tej marce! Link Zgłoś
robert888 to auto ma smierdzieć kasa i będzie własnie 19.04.07, 18:19 tak smierdziało. I sprzedawało sie w setkach, setkach, hehe:) Link Zgłoś