Gość: bernstein IP: *.icpnet.pl 23.05.03, 15:05 byl ktos ? jak sie podobalo ? mi szczerze mowiac srednio- mimo wsyzstko malo samochodow i brakowalo niemieckiej trojki - audi bmw m-b za to hostessy - trzeba przyznac ze coraz lepsze ;) Link Zgłoś Obserwuj wątek
bar-tech Re: Poznan Motor Show 23.05.03, 16:13 Witam! No to może moje spostrzeżenia z motorshow, najpierw negatywne: - mało wystawców - całą ekspozycję można spokojnie obejść w 1.5h, - brak wielu znaczących producentow samochodów (nie mówiąc o ciężarówkach), - niedoinformowane hostessy (na pytania zazwyczaj odpowiadały wzruszeniem ramion i głupawym uśmieszkiem), - nie było zapowiadanego clica, - bardzo drogie parkingi wokół terenów targowych, Pozytywy: - przyzwoicie samochody pokazały takie firmy jak: fiat (z alfą i lancią), ford, opel, toyota, peugeot i citroen, - ładne (choć niedouczone - patrz wyżej) hostessy, - trafiłem na ładną pogodę (w czwartek) - ale to chyba nie zasługa organizatorów... W każdym razie targi 2 czy 3 lata temu były zdecydowanie bardziej warte odwiedzenia. ______________________________ www.alufelgi.tk Link Zgłoś