Dodaj do ulubionych

nissan qashqai

03.07.07, 18:55
jakie sa wasze opinie o nissanie qashqai
Obserwuj wątek
    • red_qublik nie mam zadnych opini 03.07.07, 19:03
      ale oczywiscei moge go opluc, to ze go nawet nie widzialem wcale mi w tym nie
      przeszkadza
      bez.odbioru
    • minnka Re: nissan qashqai 03.07.07, 19:26
      Kupiłam i jestem zadowolona.
      Wybierałam miedzy honda civic a nia.Ale na nasze "fajne" drogi nissanek jest lepszy.
      • you2 Re: nissan qashqai 03.07.07, 22:23
        Jazdy testowe były rewelacja , więc kupiłem.Tylko czekam już 4 miesiące ,i
        jeszcze poczekam tydzień. Dużo oglądałem i wiem że to jest najlepszy wybór 2.0
        Dci
        • dlugopisem Re: nissan qashqai 04.07.07, 12:26
          Moi rodzice go kupili, Wybierali pomiędzy Volvo s60, Saab 9.3 a skończyło się na qashqai - zadecydowała przyjemność z jazdy, trochę więcej miejsca, ładniej pachnie no i mniejsza utrata na wartości (przewidywana) w pełnej opcji ze skórą i szklanym dachem. Bardzo przyjemnie się jeżdzi.
          • trug Re: nissan qashqai 04.07.07, 20:06
            Jest wyższy i to tyle.
            We wszystkim co wymieniłeś jest niestety "niższy".
            "Zdecydowała przyjemność z jazdy" - po ilu piwach jesteś?
            • dlugopisem Re: nissan qashqai 04.07.07, 20:17
              > "Zdecydowała przyjemność z jazdy" - po ilu piwach jesteś?

Nic nie piłem, jak widać niektórzy kierują się tylko jednym -ceną.
              Gdybyś się przejechał tymi samochodami i obiektywnie ocenił to byś wiedział co jest grane, ale musisz najpierw zdjąć klapki z oczu. To że Saab i Volvo są "egzotyczne" i kosztują 10-20tys więcej to nie oznacza, że są od razu lepsze
              • trug Re: nissan qashqai 04.07.07, 20:41
                Jest tańszy o 20 tys. i to jest jedyny argument. Trzeba było na początku o tym
                napisać, a nie wymieniać "słabostek" volvo, czy też saab'a.
                (co prawda ten saab jest robiony przez opla i to jest niestety jego słabostka)
        • frequentflyer Re: nissan qashqai 04.07.07, 20:52
          you2 napisał:

> Jazdy testowe były rewelacja , więc kupiłem.Tylko czekam już 4 miesiące ,i
          > jeszcze poczekam tydzień. Dużo oglądałem i wiem że to jest najlepszy wybór 2.0
          > Dci
          Nie ma takiego silnika w polskim konfiguratorze - a sprowadzanie z niemiec
          drogie. Jest tylko 1.5 dci, 106 KM, przymało.
          • you2 Re: nissan qashqai 05.07.07, 18:27
            Trochę się mylisz, nie było ale już jest i to jeszcze z napędem 4x4 :)
    • karakalla Re: nissan qashqai 04.07.07, 19:19
      Nie jeżdziłem, ale auto wg mnie całkiem niegłupie. Prezentuje się nieźle, bardzo wysoki poziom bezpieczeństwa biernego. Jednak jeżeli kupować, to raczej któryś z modeli 2-litrowych z 4x4, a to już się robi drożyzna z mocną konkurencją.

Tu jest test-porównanie z Octavią Scout z Auto Zeitung, może komuś pomoże:

www.autozeitung.de/online/index.php?render=59707
      Wygląda na to, że jest to auto komfortowe i fajnie jeżdżące.

• gyros25 Re: nissan qashqai 11.07.07, 17:53
        bardzo bezpieczny samochod

www.automoc.pl/bezpieczenstwo/bezpieczenstwo/nissan-qashqai-najbezpieczniejszy.html
    • you2 Re: nissan qashqai 10.07.07, 17:46
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka