passer-by 25.07.07, 12:36 Gdzie ubezpieczyć samochód ? Teraz mój samochód jest ubezpieczony w Warcie, ale chcę zmienić ubezpieczyciela. Czy ktoś Korzysta z oferty MTU - Mojego Towarzystwa Ubezpieczeniowego? Są solidni? Link Zgłoś Obserwuj wątek
cheyenne20 Re: OC+AC 25.07.07, 14:22 Zasada jest prosta: OC tam gdzie najtaniej, AC tylko PZU. Link Zgłoś
iberia.pl Re: OC+AC 25.07.07, 16:50 cheyenne20 napisał: > Zasada jest prosta: OC tam gdzie najtaniej, tu sie zgodze. > AC tylko PZU. ??? a mozesz to jakos logicznie uzasadnic? Link Zgłoś
zimnokrwisty Re: OC+AC 25.07.07, 17:33 > > Zasada jest prosta: OC tam gdzie najtaniej, > tu sie zgodze. czasem kupienie w Warcie czy innym PZU pakietu OC+AC + ew. np ubezpieczenie mieszkania kosztuje taniej, niz kupowanie wszystkiego osobno w róznych firmach. Link Zgłoś
cheyenne20 Re: OC+AC 26.07.07, 09:35 iberia.pl napisała: > cheyenne20 napisał: > > > Zasada jest prosta: OC tam gdzie najtaniej, > tu sie zgodze. > > > AC tylko PZU. > > ??? a mozesz to jakos logicznie uzasadnic? > > miałem kilka szkód, fakt że niewielkich - zero problemu z likwidacją, wycena za części oryginalne, miła obsługa. Link Zgłoś
onioni Re: OC+AC 27.07.07, 12:43 buhahhaha PZU dobre sobie, widać każdy ma swoje zdanie. Koleś chiał ubezpieczyć auto na 12 tys., PZU powiedziało że wartoś rynkowa to 15 tys. i od takiej sumy musiał płacić ubezpieczenie. Ale jak mu skradziono auto, to dostał 12 tys. tanie OC skocz.pl/tanieoc Link Zgłoś