Dodaj do ulubionych

SKODA FABIA=ZGROZA NA DRODZE

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.01, 12:47
Od razu powiem, że nie chcę bynajmniej komukolwiek ubliżać, ale zauważyłem, że
duża część kierowców w.w. samochodu to kompletni idioci.
Ludzie ci nie powinni byli dostać prawa jazdy!!!
Jeżdżą niepewnie i niebezpiecznie, wykonują nieprzewidziane manewry.
Nie potrafią nawet zaparkować. Widziałem gościa, który mając ok. 6 m wolnego
miejsca na chodniku nie był w stanie wjechać swym potężnym bolidem, bo było za
ciasno. A jak już taki dupek zaparkuje, to obowiązkowo zajmując 2 miejsca
parkingowe. ZGROZA!!!
Przypuszczam, że są to byli właściciele kaszlaków czy tym podobnych badziewi,
którzy teraz mają "zachodni" wóz.
Co o tym myślicie???
Jak ich oduczyć tych przywar???
Co robić???
Obserwuj wątek
    • Gość: greg Re: SKODA FABIA=ZGROZA NA DRODZE IP: 192.168.0.* 08.12.01, 12:59
      głupi jestes, co do tego ma skoda ?, znam ludzi jeżdżacych terenówkami - bez
      wyobrazni i zdolności!
      • Gość: Chłopak Re: SKODA FABIA=ZGROZA NA DRODZE IP: *.*.*.* 10.12.01, 12:17
        Widać Radziku masz kompleks tego auta. Może bardzo je chciałeś mieć a Cię nie
        stać?!?!
    • Gość: R@fal Re: SKODA FABIA=ZGROZA NA DRODZE IP: 10.0.210.* 08.12.01, 13:10
      do jasnej cholery przestancie o tych skodach!!!
      • Gość: mch Re: SKODA FABIA=ZGROZA NA DRODZE IP: *.pai.net.pl 08.12.01, 13:34
        A co? Nie lubisz Fabii? :)
    • Gość: Arnii Re: SKODA FABIA=ZGROZA NA DRODZE IP: 217.96.45.* 08.12.01, 14:34
      A co ma piernik do wiatraka???
      • Gość: Duk Re: SKODA FABIA=ZGROZA NA DRODZE IP: *.rsk.pl 08.12.01, 16:28
        no jasne, a wszyscy w Dełu to tacy i owacy, a w golfach?aż strach pomysleć.
    • Gość: jurek Re: SKODA FABIA=ZGROZA NA DRODZE IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.01, 16:32
      Temat Skoda=zgroza
    • Gość: 300M Re: SKODA FABIA=ZGROZA NA DRODZE IP: 192.168.6.* 08.12.01, 18:53
      Pytasz co robić?
      Po pierwsze NIE UBLIŻAĆ i NIE GENERALIZOWAĆ !
      Kompletnym nieporozumieniem jest twierdzenie że jeżdżący daną marką to ludzie nie
      umiejący kierować. Czy naprawdę nie widziałeś samobójców w BMW i mercedesach lub
      jeżdżących normalnie i zgodnie z wszelkimi prawidłami ruchu maluchami, starymi
      Ładami, itp. starszymi pojazdami.Nie widziałeś sytuacji odwrotnych ?.
      Nie ma żadnej reguły dotyczącej jakiejkolwiek marki auta w jakiejkolwiek
      sprawie.NIE MA. Przyjmij to do wiadomości i nie wypisuj takich nieprzemyślanych
      stwierdzeń. Mój młodszy sąsiad kupił Skodę w lecie tego roku. Wybierał spośród
      kilku i padło na Skodę. Pewnie miał swoje argumenty, wybrał takie auto a mógł
      kupić całkiem inne. Nie uważam go za jakiegoś szaleńca.A jeździ znacznie powyżej
      średniej. I co z tego ?
      • sarastro Nie masz racji 300M 08.12.01, 22:52
        Gość portalu: 300M napisał(a):

> Nie ma żadnej reguły dotyczącej jakiejkolwiek marki auta w jakiejkolwiek
        > sprawie.NIE MA. Przyjmij to do wiadomości i nie wypisuj takich nieprzemyślanych
        >
        > stwierdzeń.

Nie masz racji. Istnieje korelacja dodatnia między stylem jazdy a niektórymi
        markami samochodów. To nie znaczy, że wszyscy jeżdżący Fabią to tacy, Golfem
        owacy a Fordem jeszcze inni. Nie o to tu chodzi. Przyznaj jednak, że wśród
        kierowców np. Golfów jest większy odsetek kretynów siedzących na zderzakach
        poprzedzającego pojazdu niż np. wśród kierowców Lagun. Jeśłi tego nie widzisz, to
        chyba ślepy jesteś.
        • Gość: Andre Re: Nie masz racji 300M IP: *.pcplus.com.pl 08.12.01, 23:50
          sarastro napisał(a):

> Gość portalu: 300M napisał(a):
          >
          > > Nie ma żadnej reguły dotyczącej jakiejkolwiek marki auta w jakiejkolwiek
          > > sprawie.NIE MA. Przyjmij to do wiadomości i nie wypisuj takich nieprzemyśl
          > anych
          > >
          > > stwierdzeń.
          >
          > Nie masz racji. Istnieje korelacja dodatnia między stylem jazdy a niektórymi
          > markami samochodów. To nie znaczy, że wszyscy jeżdżący Fabią to tacy, Golfem
          > owacy a Fordem jeszcze inni. Nie o to tu chodzi. Przyznaj jednak, że wśród
          > kierowców np. Golfów jest większy odsetek kretynów siedzących na zderzakach
          > poprzedzającego pojazdu niż np. wśród kierowców Lagun. Jeśłi tego nie widzisz,
          > to
          > chyba ślepy jesteś.

Cześć Sarastro.
          Skąd wiedziałem że Cię tu spotkam?
          p.s.
          Nigdy nie siedziałeś komuś na dupie?
          Na pewno !
          I wtedy to ten przed tobą to kretyn.
          Potwierdzam.
          Marka samochodu nic tu nie znaczy.
          Pozdr.
        • frugo3 Re: Nie masz racji 300M 12.12.01, 20:29
          Jeżdżę golfem i nie siedze nikomu na zderzaku. Acha ostatnio siedziałem
          wyjątkowo na ogonie opla calibry- nie dał sie skubany wyprzedzic niezle go
          pogoniłem.
    • trurl Re: SKODA FABIA=ZGROZA NA DRODZE 08.12.01, 20:47
      Nie bardzo jestem skłonny do generalizowania ale jeśli już iść tym tropem to nie czepiałbym się
      specjalnie właścicieli Skód.Zaobserwowałem że znacznie niebezpieczniejsze zachowania prezentuje
      grupa młodych ludzi w CC.Jest to bardzo często już ich drugi samochód (poprzednim był rozpadający
      się maluch) ,przejechali już kilka tys. km są więc już "bardzo doświadczonymi kierowcami".A że pod
      pedałem trochę więcej to hulaj dusza.Niestety wzorcowym potwierdzeniem tej tezy jest kilku młodych
      ludzi z mojej firmy.PZDR.
    • Gość: Andre Re: SKODA FABIA=ZGROZA NA DRODZE IP: *.pcplus.com.pl 08.12.01, 21:03
      Chyba założę nowy wątek
      Fabia - potrzebny socjojog.
    • Gość: Jarek Re: SKODA FABIA=ZGROZA NA DRODZE IP: *.unregistered.formus.pl 09.12.01, 14:08
      Gość portalu: radek napisał(a):

> zauważyłem, że
      > duża część kierowców w.w. samochodu to kompletni idioci.
      > Ludzie ci nie powinni byli dostać prawa jazdy!!!

... no to wprowadzmy jeszcze jeden formularz przy prawie jazdy z zapytaniem: Czy
      bedziesz jezdzil Fabia?. Jesli odpowiedz bedzie TAK, to z urzedu prawa jazdy nie
      ma.

A tak na powaznie - co kawal zlomu (tyczy sie to wszystkich aut - bez urazy) ma
      wspolnego z umiejetnosciami kierowcow???

Pozdr
      • Gość: wujot Re: SKODA FABIA=ZGROZA NA DRODZE IP: *.waw.pdi.net 10.12.01, 11:36
        Ciekawe tematy poruszacie na tym portalu, gratuluję. A co powiecie nt. murzynów
        na wrotkach w bieszczadach?
        • sarastro odp, Andre i nie tylko 10.12.01, 22:38
          Po pierwsze, ja osobiście nie uważam właścicieli Skód za jakichś szczególnie
          złych, niewprawnych etc. kierowców (statystycznie oczywiście).
          Po drugie, prawdą jest, że samochód nie ma nic do rzeczy. Każdym autem można
          siedzieć na zderzaku (nawet kaszlem czasami!). Można, ale częściej robią to
          właściciele Astr dwójek, Seatów i Golfów niż właściciele Toyot, Nissanów i
          Fabii. Tak jest nieprzypadkowo - wynika to z pewnych przyczyn
          socjospołecznohistorycznych itd. O tym zresztą, dlaczego drechy upodobały sobie
          akurat Golfa, a "goście" z Pruszkowa - BMW, można pisać tomy.
          Po trzecie, nie piszcie mi znów, że jestem idiotą, bo co może mieć marka do
          stylu jazdy... No w indywidualnym przypadku nic nie ma, ale statystycznie,
          zbiorowo patrząc, ma dużo.
          • Gość: Andre Re: odp, Andre i nie tylko IP: *.pcplus.com.pl 10.12.01, 22:51
            Cześć Sarastro !
            Bez Ciebie wątki o Skodzie były by jak paprykarz bez papryki.
            Rozpatrywałem kiedyś poważnie zakup Yaris.
            A teraz jajka sobie robię z tego autka.
            Fajnie ruszyć komuś gula.
            Choć moje opinie tam mają się do faktów jak pięść do nosa.
            POZDR.
    • Gość: bolek Re: SKODA FABIA=ZGROZA NA DRODZE IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.01, 13:54
      To ciekawe, ja staram się unikać kierowców granatowych Felicii. Też nie chcę
      nikogo obrażać, ale z kierowcami tych aut na drodze zawsze są kłopoty - po
      prostu chamstwo, głupota, brak wyobraźni.Zawsze taka Fela na drodze zwiastuje
      niebezpieczeństwo.
      • Gość: Remo Re: SKODA FABIA=ZGROZA NA DRODZE IP: 192.168.0.* 12.12.01, 14:45
        Tak tak, najgorsze są te granatowe z brudnymi oponami i gazetami leżącymi w
        bagażniku...
        :)
    • Gość: szatan Re: SKODA FABIA=ZGROZA NA DRODZE IP: 10.128.128.* 13.12.01, 22:23
    • Gość: szatan FABIA atakuje :))))))..(n/t) IP: 10.128.128.* 13.12.01, 22:23
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka