xtrack 26.07.07, 21:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś Obserwuj wątek
chardonnay11 Re: Z japońskim rodowodem - Citroën C-Crosser 2.2 27.07.07, 15:46 Chciales powiedziec najbardzien niezawodny Citroën C-Crosser 2.2 prawda? Samochod jest po prostu brzydki. Link Zgłoś
poszeklu Re: Z japońskim rodowodem - Citroën C-Crosser 2.2 30.07.07, 14:22 Cos jakby przerobiona banka na mleko. Tylko ze nie tak solidna. Link Zgłoś
ja_alexander Citroen V Mitsubishi 30.07.07, 11:59 Mitsubishi jest sporo tansze (nawet z dodatkami), oferuje wieksza game silnikow i jakby nie patrzec to Mitsubishi nie Citroen. Link Zgłoś
111slavo Re: Citroen V Mitsubishi 04.08.08, 15:51 ta gama silnikow to prawdziwa rewelacja: 2.0 TDI z kultura pracy beczki 200D i 140 konikami w samochodzie o aerodynamice cegly i masie zblizonej do 2 ton - prawdziwa rewelacja. Tak to Mitsubishi, jak Aygo schodzace z tasmy za Peugeotem i przed Citroenem to jednak Toyota... ja_alexander napisał: > Mitsubishi jest sporo tansze (nawet z dodatkami), oferuje wieksza game silnikow > i jakby nie patrzec to Mitsubishi nie Citroen. Link Zgłoś
samara1984 Z japońskim rodowodem - Citroën C-Crosser 2.2 HDI 04.08.08, 15:28 Wg mnie całkiem ładne auto, oglądałam je sobie na oficjalnej stronie citroena www.citroen.pl/m1/default.aspx?sub=C-CROSSER. Naprawdę fajny stylistycznie. Niestety w kwestii technicznej wypowiedzieć się nie mogę. Link Zgłoś
diorr Re: Z japońskim rodowodem - Citroën C-Crosser 2.2 29.12.09, 17:25 samara1984 napisała: > Wg mnie całkiem ładne auto, oglądałam je sobie na oficjalnej stronie citroena > www.citroen.pl/m1/default.aspx?sub=C-CROSSER. Naprawdę fajny > stylistycznie. Niestety w kwestii technicznej wypowiedzieć się nie mogę. zmieniła się strona: www.citroen.pl/citroen-c-crosser/ Link Zgłoś
ulubiony19 Re: Z japońskim rodowodem - Citroën C-Crosser 2.2 30.12.09, 16:33 Co tyle ludzi widzi w tych "trojaczkach"? Ani to dobre,ani to ładne! Co za ciemnota we dworze panuje... Zapewne każdy nudziarz po zakupie myśli,że stał się fajny. A dla mnie najmniejsze zło to właśnie Citroen,bo-uogólniając-lepiej wygląda(tzn. mnie najbardziej pasi),niż pomysłodawca(Mitsubishi i powielacz(Peugeot) i ma bardzo dobre diesle. Link Zgłoś
tomek_militariusz Re: Z japońskim rodowodem - Citroën C-Crosser 2.2 09.01.10, 20:32 diorr napisał: > samara1984 napisała: > > > Wg mnie całkiem ładne auto, oglądałam je sobie na oficjalnej stronie citr > oena > > www.citroen.pl/m1/default.aspx?sub=C-CROSSER. Naprawdę fajny > > stylistycznie. Niestety w kwestii technicznej wypowiedzieć się nie mogę. > zmieniła się strona: > www.citroen.pl/citroen-c-crosser/ silniki są koncerny PSI a Japończyk to jeden z europejskich modeli mitshubishi Link Zgłoś