mietek310 16.08.07, 13:44 Potrzebuję dobrego środkA do umycia alu felg może byście coś polecili dzieki za info Link Zgłoś Obserwuj wątek
misiek308 Re: ALU FELGI 16.08.07, 14:28 Witam. Kupiłem kiedyś taki preparat, który nazywał się jak temat Twojego posta. Zestawik ten składał się z buteleczki jakiegoś mocno rozcieńczonego kwasu (jakiego nie wiem) + zwykły pędzelek. Efekt pozabiegowy był całkiem niezły, lecz krótkotrwały - co jest zrozumiałe. Poza tym moje felgi nie były zaniedbane. Natomiast mój znajomy, który pracuje na stacji całkiem zawalone felgi (czarne od wgryzionego pyłu) traktuje zwykłym żrącym preparatem do kibli - efekt jest nie do opisania ale wpływ na opony ma również na pewno nie za dobry. PZDR Link Zgłoś
dewulot1 Re: ALU FELGI 16.08.07, 16:57 traktuje zwykłym żrącym > preparatem do kibli - A male rysy smaruje preparatem na hemoroidy? Link Zgłoś
hilly_billy Re: ALU FELGI 16.08.07, 23:32 mietek310 napisał: > Potrzebuję dobrego środkA do umycia alu felg może byście coś > polecili dzieki za info ja swoje troche zaniedbalem i pojawil sie taki czarny nalot. zeszlo bardzo ladnie po spryskaniu wd-40. Link Zgłoś
mietek310 Re: ALU FELGI 17.08.07, 14:46 Już kupiłem polecam plak na felgi lakierowane i nie lakierowane super środek Link Zgłoś