Dodaj do ulubionych

Rover 214 Si - warto ?

IP: hpcache:* 22.07.03, 08:16
Ten Rover to chyba jakiś bliźniak hondy z roku '96 ? Nie mylę się ?
Czy warto kupić to auto - 6-7 letnie ? Silnik 1.4 103 km - taki jak
w 'poldku' z silnikiem rovera ;-). Jak z częściami,serwisem,niezawodnością?
Na co uważać. Interesuje mnie model 3d. Proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: piotrek Re: Rover 214 Si - warto ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.03, 09:31
      Niedawno chciałem kupić takie auto dla żony i też zbierałem opinie. Kogo się
      nie zapytałem, słyszałem: bardzo awaryjny, części drogie itd. Z awaryjnością
      chyba prawda z częściami nie - dzwoniłem do dealera i ceny takie jak w innych
      markach. W końcu kupiłem żonie Polo. Obawiałem się problemów z dostępnością
      części do Rovera. Kiedyś mojej znajomej jakiś cham stłukł butelką przednią
      szybę w Roverze 111, czekała na nią 3 tygodnie. Ale było to 10 lat temu, teraz
      chyba jest już z tym łatwiej.
      Pozdrawiam
      Piotrek
    • greenblack Re: Rover 214 Si - warto ? 22.07.03, 09:32
      Skorzystaj z wyszukiwarki. Szukaj także Rover 25.

Pozdrawiam
      • Gość: Pawlx Re: Rover 214 Si - warto ? IP: *.toya.net.pl 22.07.03, 09:39
        Zajrzyj tutaj - kilka ciekawych ofert. Jeśli chodzi o szczegółowe opinie na
        temat konkretnych modeli to polecam portale autocentrum.pl i motonews.pl

www.gratka.pl/moto/szukaj.phtml?id_rubryka=1&marka=Rover&model=&id_region=0&z_dnia=-
        1&rok_produkcji_od=1995&rok_produkcji_do=&cena_od=15000&cena_do=20000&f_typ_siln
        ika=&f_skroty=&slowa=&inte=on&gaze=on&biur=on&id_podrubryka=1

Właśnie też się przymierzam do kupna czegoś 6-7 letniego - jednak Rovera pomimo
        jego urody omijam szerokim łukiem - chyba za dużo się nasłuchałem, poza tym
        dostępność części jest o wiele mniejsza niż do aut niemieckich (przynjamniej
        tak mi się zdaje)
        Pozdro

PS. życze udanego zakupu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka