Gość: Żorż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.03, 11:17 Hej! Jestem Żorż. Ostatnio poznałem super faceta, który chce mi kupic autko. Tylko sam mam wybrac jakie. Jakie polecacie sympatyczne autka w sam raz dla geja? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Żorż Re: TYLKO SEAT LEON !!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.03, 11:23 mrzagi01 napisał: > Ojej...on jest ładny, ale taki zbyt, powiedziałbym agresywny. :) Link Zgłoś
Gość: hip Re: Samochód dla geja IP: *.pgi.waw.pl 01.08.03, 11:28 Obojętne, byle miał worki na śmieci na szybach (to zamiast zasłonek i firanek, będzie intymniej). Link Zgłoś
Gość: Żorż Re: Samochód dla geja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.03, 11:40 Gość portalu: hip napisał(a): > Obojętne, byle miał worki na śmieci na szybach (to zamiast zasłonek i firanek, > będzie intymniej). Worki na szybach? A co to? Ojej wolałbym takie przydymiane szybki. Link Zgłoś
Gość: Żorż Re: CHAm! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.03, 12:15 Nie zadaję się z takimi chamami jak Ty BRUTALU. Myślisz, że jak jestes taki wulgarny i chamski to jestes prawdziwym facetem? to sie mylisz. I pewnie masz kompleks małego peniska. Prawda, że zgadłem? Link Zgłoś
Gość: mooj Re: Samochód dla geja IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 12:13 a czym powinien się różnić? Link Zgłoś
Gość: Żorż Re: Samochód dla geja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.03, 12:15 Gość portalu: mooj napisał(a): > a czym powinien się różnić? Powinien być taki...wysublimowany. Ach! Link Zgłoś
Gość: Żorż Re: Samochód dla geja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.03, 12:19 kjs13 napisał: > Różowy ford Ka Fajniutki, ale chyba seks w plenerze w nim odpada :) Link Zgłoś
jetbang Re: Samochód dla geja 01.08.03, 12:46 Różowy (ewentualnie żółty) merc Vito!!! koniecznie z kratką zawsze można trochę perwersji zakosztować ;-) Pozdrawiam!!! :) Link Zgłoś
Gość: Źorż Re: Samochód dla geja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.03, 12:51 jetbang napisał: > Różowy (ewentualnie żółty) merc Vito!!! koniecznie z kratką zawsze można > trochę perwersji zakosztować ;-) > > Pozdrawiam!!! :) Ciekawy pomysł. Tylko to dość duże autko. Czy ja sobie z nim poradzę? ojej! Link Zgłoś
Gość: mooj Re: Samochód dla geja IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 12:22 to chyba zbyt indywidualna (subiektywna) cecha żebym mógł cokolwiek mądrego poradzić ale jeślibyś (Ty? sponsor?:) zdecydowal się np na silnik elektryczny to podziel się za jakiś czas doświadczeniami (z użytkowania samochodu:) Link Zgłoś
greenblack Re: Samochód dla geja 01.08.03, 12:23 Różowy albo limonkowy Volkswagen Beetle będzie, jak znalazł. Pod uwagę możesz wziąć jeszcze Yariska, Lancię Ypsilon, Seata Arosę/VW Lupo, Hondę Jazz, Nissana Micrę. Więcej grzechów nie pamiętam. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Żorż Re: Samochód dla geja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.03, 12:24 greenblack napisał: > Różowy albo limonkowy Volkswagen Beetle będzie, jak znalazł. Pod uwagę możesz > wziąć jeszcze Yariska, Lancię Ypsilon, Seata Arosę/VW Lupo, Hondę Jazz, Nissana > > Micrę. Więcej grzechów nie pamiętam. > > > Pozdrawiam Volkswagen Garbusik Nowy jest wspaniały. Ale czy dobrze mu bedzie w różu? Link Zgłoś
greenblack Re: Samochód dla geja 01.08.03, 12:29 Gość portalu: Żorż napisał(a): > Ale czy dobrze > mu bedzie w różu? Oczywiście. Limonkowy też niczego sobie. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Żorż Re: Samochód dla geja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.03, 12:52 greenblack napisał: > Oczywiście. Limonkowy też niczego sobie. O..o..o...limonkowy to byłoby chyba to! > Pozdrawiam Całuję. Link Zgłoś
bigmaciek Re: Samochód dla geja 01.08.03, 12:59 greenblack napisał: > Różowy albo limonkowy Volkswagen Beetle będzie, jak znalazł. Pod uwagę możesz > wziąć jeszcze Yariska, Lancię Ypsilon, Seata Arosę/VW Lupo, Hondę Jazz, Nissana > > Micrę. Więcej grzechów nie pamiętam. > > > Pozdrawiam Czyźbyś zapomniał o Jaguarze? Sam kiedyś insynuowałeś:) Link Zgłoś
greenblack Re: Samochód dla geja 01.08.03, 18:09 bigmaciek napisał: > Czyźbyś zapomniał o Jaguarze? Sam kiedyś insynuowałeś:) Przecież Jaguar to tak oczywisty wybór, że nawet nie trzeba przypominać;)))) Do listy dopisuję Smarta, równie oczywisty wybór i pewnie dlatego zapomniałem;) Pozdrawiam Link Zgłoś
mrzagi01 Re: Samochód dla geja 01.08.03, 12:28 a może taki furgonik- piesek jak na "Dumb & Dumber"? Link Zgłoś
Gość: Mar pastelowo-żółta Micra! IP: *.skorosze.2a.pl 01.08.03, 12:33 W środku jest mnóstwo wspaniałego koloru - żółty plastik, dokładnie taki jak w latach 60-tych. To taki specyficzny kolor - żółtawy, z lekkim odcieniem pistacjowego. Wtedy wszystkie plastikowe uchwyty, klamki, obudowy były w takim kolorze.... Link Zgłoś
Gość: verte Re: Samochód dla geja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.03, 13:00 Gość portalu: Żorż napisał(a): > Hej! Jestem Żorż. Ostatnio poznałem super faceta, który > chce mi kupic autko. Tylko sam mam wybrac jakie. > Jakie polecacie sympatyczne autka w sam raz dla geja? Proszę bardzo.Przeczytaj a dużo się dowiesz: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=1083374&a=1083374 Link Zgłoś
Gość: cracovian Bierz przyklad ze swoich braci za Oceanem :-) IP: *.bankofamerica.com 01.08.03, 16:19 Oni bardzo chetnie jezdza VW Jetta (Bora) albo Golfami i w ogole jakimkolwiek VW, najlepiej w wersji kombi. Ostatnio widzialem dwoch calujacych sie facetow w nowiutkiej beemwicy 3, tez kombi... Link Zgłoś
Gość: Pawelek Re: Bierz przyklad ze swoich braci za Oceanem :-) IP: *.proxy.aol.com 02.08.03, 05:55 Dodal bym tutaj Mazde Miate - zawsze mi sie wydawalo, ze to ulubiony pojazd gejow z Atlanty. Moze jeszcze zolty Focus ZX3 albo Toyota Echo... Link Zgłoś
Gość: cracovian Re: Bierz przyklad ze swoich braci za Oceanem :-) IP: *.bankofamerica.com 04.08.03, 17:47 Geje w Atlancie sa zazwyczaj nadziani to jak kabrioleta kupia to raczej Saab 3 albo nawet Porsche Boxter, ale Miatka tez bywa. W Echo facetow jeszcze nie widzialem - zazwyczaj grube baby nimi jezdza - czemu Corolli po prostu nie kupily? Nie rozumiem tego samochodu: taki maly z zewnatrz i do tego przedrozony. Gość portalu: Pawelek napisał(a): > Dodal bym tutaj Mazde Miate - zawsze mi sie wydawalo, ze to ulubiony pojazd > gejow z Atlanty. Moze jeszcze zolty Focus ZX3 albo Toyota Echo... Link Zgłoś
Gość: Pawelek Re: Bierz przyklad ze swoich braci za Oceanem :-) IP: *.72.165.142.Dial1.Washington1.Level3.net 05.08.03, 04:15 Tak, rzeczywiscie saaby sa w modzie! p.s. I co z tym mercedesem C-class? Link Zgłoś
Gość: cracovian Re: Bierz przyklad ze swoich braci za Oceanem :-) IP: *.75.132.99.Dial1.Atlanta1.Level3.net 05.08.03, 05:56 Mercedesik fajny, ale w cenie dosc drastycznie podskoczyl (wlasnie sprawdzilem - znowu sa jakies rabaty) Za trzy miesiace nasz pierwszy maly sie nam urodzi, wiec drugi porzadny woz trzeba bedzie dla mnie na wszelki wypadek kupic (teraz sam jezdze starym, ale b. jarym pikapem, a dosc nowa Toyotke dalismy tesciom). Ciezko teraz z forsa (plus trzeba odkladac na czarna godzine), Troopera jeszcze troche splacam, a dosc wczesnie w drodze do 30K jest Subaru Legacy SE, Honda Accord, Toyota Camry i, kto wie, moze nawet nowy Prius... Link Zgłoś
Gość: aligator Re: Samochód dla geja IP: *.bphpbk.pl 01.08.03, 17:37 Smart,najlepiej w kropki. Link Zgłoś
sherlock_holmes Re: Samochód dla geja 01.08.03, 18:31 To i jqa dorzuce swoja liste: 1. Peugeot 406 ciemnozielony (chyba nie trzeba uzasadniac?) 2. Mazda 2 0 koniecznie rozowa! 3. Peugeot 106 wersja po modernizacji, koniecznie z szyberdachem. Nie wiem czemu szyberdach, ale bez niego traci polowe charakteru. 4. Renault Megane II - ze wskazaniem na wersje 3-drzwiowa 5. Seicento - najlepiej w jakims pastelowym kolorze. tylko czy to nie bedzie za skromny samochod? 6. Audi A3 - obojetne czy stare czy nowe, ex aequo z BMW 3 Compact - tez obojetne ktory model 7. Volvo S60 8. VW Touran 9. Opel Calibra - koniecznie zolty! 10. Nowy Mini - wersja mozliwie najmniej "sportowa" Link Zgłoś
Gość: kortatu Re: Samochód dla geja IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 18:35 thalie kup , bedziecie sie bawic w bagazniku Link Zgłoś
Gość: skarbowy Re: Samochód dla geja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.03, 20:32 megane scenic, bardziej pedalskiego auta nigdy w życiu nie widziałem Link Zgłoś
Gość: Wojnar Re: Samochód dla geja IP: *.bmj.net.pl / 10.4.0.* 01.08.03, 22:56 Gość portalu: skarbowy napisał(a): > megane scenic, bardziej pedalskiego auta nigdy w życiu nie widziałem Malo widziales ?? hehe Link Zgłoś
Gość: lesio Re: Samochód dla geja IP: Cerber:* / 10.0.0.* 04.08.03, 20:02 sherlock_holmes napisał: > 1. Peugeot 406 ciemnozielony (chyba nie trzeba uzasadniac?) DLACZEGO?????? Do k. nędzy. Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Samochód dla geja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.03, 20:39 Peugeot 206 lub 306 :) Może Micra, Arosa, Corolla Liftback (poprzedni model). Pozdrawiam Piotrek Link Zgłoś
Gość: romulus Re: Samochód dla geja IP: *.acn.waw.pl 02.08.03, 09:43 Gość portalu: piotrek napisał(a): > Peugeot 206 lub 306 :) > Może Micra, Arosa, Corolla Liftback (poprzedni model). > Pozdrawiam > Piotrek Od 306 to wara!!!!!!!!!! To nie jest samochód dla geja!!!!!! Romulus 306 biała rakieta 1, 6 benzin. Link Zgłoś
Gość: XP Re: Samochód dla geja IP: *.enterpol.pl / 10.254.254.* 01.08.03, 21:05 Mercedes A Klasse Link Zgłoś
Gość: cytryniec Re: Samochód dla geja IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.08.03, 21:45 Maluch. Jak sama nazwa wskazuje:) Link Zgłoś
Gość: wiktor Re: Samochód dla geja IP: *.icpnet.pl 01.08.03, 21:51 Panowie - a różowy MATIZ??? BTW - jeszcze nie było tylko.....Fabii:)) pzdr Wiktor Link Zgłoś
Gość: & Re: Samochód dla geja IP: *.idzik.pl / 192.168.120.* 01.08.03, 23:08 Czy na ten temat wypowiadają się ludziki po wylewie czy po wytrysku???? zgłupienie forumowiczów totalne.Dajecie się wciągać w TAKIE PORÓWNANIA ????? Link Zgłoś
sherlock_holmes Re: Samochód dla geja 02.08.03, 08:19 Spokojnie, sa wakacje. Potraktuj to z (duzym) przymruzeniem oka :-) Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Samochód dla geja-do wszystkich IP: 212.106.151.* 04.08.03, 18:19 Prawdziwy mężczyzna jeżdzi konno a geje na rowerach,kogo to zaboli? Każde ładne auto pasuje mi do twarzy gdy po mnie przejeżdża,oh dobry wątek.Nie przypuszczałem że są autka pedalskie. Link Zgłoś
Gość: Andre Re: Samochód dla geja IP: *.pcplus.com.pl 04.08.03, 20:11 Gość portalu: Żorż napisał(a): > Hej! Jestem Żorż. Ostatnio poznałem super faceta, który > chce mi kupic autko. Tylko sam mam wybrac jakie. > Jakie polecacie sympatyczne autka w sam raz dla geja? A nosisz garniyuty od Armaniego? Bo jeśli nie toś zwykły pedał i wystarczy Ci Syrena Bosto ;-))))))) Link Zgłoś
Gość: Andre Re: Samochód dla geja IP: *.pcplus.com.pl 05.08.03, 18:28 Gość portalu: robert napisał(a): > Kazda Skoda! Co Ty chrzanisz. Nie po to kupowałem elegancki kapelusz do mojej skody aby teraz go zmieniać na różową apaszkę. ;-( Link Zgłoś