Gość: piotr IP: 10.1.100.* / *.bdm.com.pl 06.07.01, 10:37 Proszę o opinie użytkowników Tego samochodu (obecnych lub byłych) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: bocian Re: Honda CRX Targa IP: 157.25.119.* 07.07.01, 21:18 Gość portalu: piotr napisał(a): > Proszę o opinie użytkowników Tego samochodu (obecnych lub byłych) slyszalem same dobre i dlatego jesli bys przyczai;l takie autko a nie chcial kupic to daj znac - biore od razu: 502 894 906 Link Zgłoś
Gość: Niknejm Re: Honda CRX Targa IP: *.pg.com 09.07.01, 10:41 Mam znajomych którzy tym jeżdżą. Fantastyczna maszyna o świetnej dynamice. Kocha wysokie obroty (powyżej 5000). Szczególnie polecam wersję 1.6VTi (160KM) - jest to silnik bardzo bliski temu, który mam w swoim Civicu 5D (1.8VTi, 170KM); doskonała jednostka napędowa. Tylko jedno 'ale' - znalezienie egzemplarza nie bitego graniczy z cudem. Więcej szczegółów znajdziesz na www.hondapl.org - Forum Hondziarzy. Pozdrawiam, Niknejm Link Zgłoś
Gość: yeyek Re: Honda CRX Targa IP: *.bbnplanet.com 09.07.01, 16:10 Gość portalu: Niknejm napisał(a): Tylko jedno 'ale' - znalezienie > egzemplarza nie bitego graniczy z cudem. To fakt. Może jednak być dobrze zrobiony. Poza tym auto dostarcza niezłych wrażeń, szczególnie latem kiedy można zdjąć dach. Dynamiczny silnik, nisko umieszczony środek ciężkości pozwala na spokojne pokonywanie zakrętów przy dużych prędkościach. Cena też nie jest aż taka odstraszająca (biorąc pod uwagę, że najmłodszy egzemplarz jaki możesz dostać to 3-4 letni. Jeżeli nie masz rodziny (są tylko 2 miejsca) to polecam! yeyek Link Zgłoś
Gość: Acura Re: Honda CRX Targa IP: *.sympatico.ca 10.07.01, 02:38 Jesli sie nie myle, to za wielka woda wystepuje on pod nazwa Del Sol. Jezeli mowimy o tym samym to palce lizac. Autko dla konesera bez obciazen rodzinnych ;o) Link Zgłoś
Gość: Peter Re: Honda CRX Targa IP: *.sympatico.ca 12.07.01, 20:51 Tak tu u nas to wlasnie del sol. Cos ich durzo nie widze. Link Zgłoś
Gość: Acura Re: Honda CRX Targa IP: *.sympatico.ca 13.07.01, 01:35 O ile wiem produkcje zakonczono w `97 roku, autko swietne, wiec i pozbywac sie nikt nie chce. Pomimo wysokich cen na rynku wtornym, te co sie pojawiaja znikaja jak swieze buleczki. Link Zgłoś