lennon1 14.08.03, 12:38 Można już zamawiać model Toyoty Avensis z silnikiem 2.4 benzyna w automacie. Serdecznie zapraszamy do salonów Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: lennon 2 Re: Dzis dostałem wiadomość od Toyoty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.03, 14:04 to ja zamawiam 2 sztuki, nie, nie, zamawiam 3 sztuki bo to super auto Link Zgłoś
greenblack Re: Dzis dostałem wiadomość od Toyoty 14.08.03, 14:11 Bez sensu. Jak można zamawiać wersję z silnikiem, o którym nikt nawet jeszcze nie słyszał? I ile to będzie kosztować przy 13,6% akcyzie? Jakieś 120 tys. za High. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: borutax Re: Dzis dostałem wiadomość od Toyoty IP: *.bfg.pl 14.08.03, 15:57 greenblack napisał: > Bez sensu. Jak można zamawiać wersję z silnikiem, o którym nikt nawet jeszcze > nie słyszał? Dlaczego tak uważasz? Sądzę będzie to silnik, który jest od dawna jest montowny w Camry i Previi. Link Zgłoś
greenblack Re: Dzis dostałem wiadomość od Toyoty 14.08.03, 16:06 Gość portalu: borutax napisał(a): > Dlaczego tak uważasz? Sądzę będzie to silnik, który jest od dawna jest montowny > > w Camry i Previi. Wiem, że to ten sam silnik, ale jak można zamawiać go do innego samochodu, nie przejachawszy nim nawet 0,5 m? Czy jak ktoś chce kupić Vectrę 2.2, to odbywa jazdy próbne wersją 1.6? To smutne, że nadal obowiązuje taki owczy pęd przy kupowaniu samochodu. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Dzis dostałem wiadomość od Toyoty IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.03, 19:14 Witam ...dobra wiadomosc i co z tego, mialem ochote na zakup Avensisa Liftback 1,6 lub 1.8 w cenie do 80 tys. i jak uslyszalem ze odbior auta w lutym 2004 ....to dalem sobie spokoj...z Avensisem...hehhe Link Zgłoś