Dodaj do ulubionych

Śmierdzący płyn do szyb Orlen

IP: *.acn.waw.pl 27.12.01, 20:03
Czy ktoś z Was używał płynu do spryskiwaczy Orlenu? Miałem okazję dzisiaj go
powąchać (śmierdzi jak nieszczęście!!!!!)Jeżeli w Orlenie są sami tacy
specjaliści od benzyny jak od płynów to współczuję.Ale ktoś kto zdecydował o
zakupie takiego płynu do sieci stacji powinien zostać przeciągnięty na linie za
samochodem.

Pozdrawiam Adam
Obserwuj wątek
    • Gość: Michal Re: Śmierdzący płyn do szyb Orlen IP: *.telia.com 27.12.01, 20:07
      Tak musi byc.Oni sie martwia o Ciebie.A tak nie wypijesz i nie bedzie problemu.
      • Gość: Adam Re: Śmierdzący płyn do szyb Orlen IP: *.acn.waw.pl 27.12.01, 20:16
        Myślisz, że tu chodzi o zabezpieczenie przed "smakoszami"? Prawdę mówiąc wątpię
        bo VSOP zaprawa cytrynowa kosztuje mniej niż smrodopłyn z Orlenu (widziałem
        opakowanie 5l za 18 PLN).
    • Gość: Mirek Re: Śmierdzący płyn do szyb Orlen IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 27.12.01, 20:52
      Kilka tygodni temu wyśmiałem speców z Aralu co to wciskają chusteczki do
      kokpitów śmierdzące rzygowinami. Widać wylali ich z roboty a Orlen przygarnął.
    • Gość: bajek Re: Śmierdzący płyn do szyb Orlen IP: *.acn.waw.pl 27.12.01, 23:42
      Też kupiłem ten syf,śmierdzi jak cholera ,a w dodatku zostawia jakieś smugi na
      szybie.Lepsze są już płyny z supermarketu za ok 5 zł za 5L.
      • Gość: msz Re: Śmierdzący płyn do szyb Orlen IP: *.gazeta.pl 28.12.01, 07:43
        w zeszłym roku w zimie kupiłem taki płyn, i faktycznie trochę zajeżdżał
        denaturatem.
    • Gość: grogreg Re: Śmierdzący płyn do szyb Orlen IP: 212.160.165.* 28.12.01, 07:59
      Faktycznie. Cuchnie jak cholera.
      ale dobry to on jest. Do mycia, oczywiscie.
      • Gość: koti Re: Śmierdzący płyn do szyb Orlen IP: 213.77.14.* 28.12.01, 08:03
        W samym Orlenie trwa właśnie walka o stołki (wiecie jak jest - stara ekipa się
        barykaduje, a nowa dyszy żądzą władzy). Pewnie dlatego wypuszczają takie
        badziewie - w kontroli jakości, czy jak to się tam u nich nazywa też walczą.
        A płyn z supermarketu faktycznie jest lepszy.
        • Gość: msz Re: Śmierdzący płyn do szyb Orlen IP: *.gazeta.pl 29.12.01, 13:00
          Gość portalu: koti napisał(a):

> W samym Orlenie trwa właśnie walka o stołki (wiecie jak jest - stara ekipa się
          > barykaduje, a nowa dyszy żądzą władzy). Pewnie dlatego wypuszczają takie
          > badziewie - w kontroli jakości, czy jak to się tam u nich nazywa też walczą.
          > A płyn z supermarketu faktycznie jest lepszy.

Jasne. Wczoraj kupiłem w Praktikerze 5L za 7,99 i płyn jest ok.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka