pan666 14.03.08, 11:55 jadem do Polandi promem,bendzie balanga,oj bendzie ! ile promili daje 8 mocnych piw przykrytych czterema podwujnymi Whisky bez lodu i wody ? czy ryzykuje mandat w Polandi ? psze o szybkom odpowiedz. Pzdr. Link Zgłoś Obserwuj wątek
wujaszek_joe Re: ile promili ... 14.03.08, 12:29 musisz te piwa naprawdę dobrze przykryć Pzdr. Link Zgłoś
tiges_wiz Re: ile promili ... 14.03.08, 12:38 > czy ryzykuje mandat w Polandi ? od 0.2 do 0.5 daja mandat i zabieraja prawo jazdy, ale od 0,5 mandatu juz nie daja. z tego co wiem to od razy areszt i sąd Link Zgłoś
aderekk Re: ile promili ... 14.03.08, 20:52 tiges_wiz napisał: > > czy ryzykuje mandat w Polandi ? > > od 0.2 do 0.5 daja mandat i zabieraja prawo jazdy, ale od 0,5 mandatu juz nie > daja. z tego co wiem to od razy areszt i sąd Od 0,2 promila jest od razu sprawa kierowana do sądu. Będąc pod wpływem alkoholu nie skończy się na postępowaniu mandatowym. Link Zgłoś
apodemus Re: ile promili ... 14.03.08, 14:13 Nie wiem dokładnie ile, ale mniemam, iż duuużo za dużo. (Zakładam że planujesz po balandze jechać autem jako kierowca, choć nie napisałeś tego wprost - ale na auto-moto jazda jest "domyślna"). Moja nieśmiała rada - nie jedź autem. Link Zgłoś
miecio1313 Re: ile promili ... 14.03.08, 15:44 "podwujnymi,psze o szybkom " Chyba już zacząłeś nie czakając na odpowiedź. Link Zgłoś
motofan79 Re: ile promili ... 14.03.08, 18:56 witam. spokojnie, po takiej dawce alkoholu na pewno mandatu nie dostaniesz. policjanci będą na tyle mili, że zagwarantują ci darmowy nocleg w przytulnej małej komendzie i odprowadzą twój samochód na bezpieczny parking :-)) ponadto masz zapewnione dodatkowe atrakcje - wizyta w sądzie rejonowym oraz kilkuletni urlop od kierowania samochodem. miłej zabawy.pozdrawiam Link Zgłoś